ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – Sammenligningsanmeldelse

For mange mennesker er det at vælge en VPN en meget vanskelig beslutning. I denne artikel vil jeg gennemgå ExpressVPN vs NordVPN vs VyprVPN. Det er rigtigt, mine damer og herrer, det er en 3 for 1! Vi har allerede sammenlignet ExpressVPN med NordVPN og ExpressVPN med VyprVPN før, men vi troede, det ville være interessant at se, hvordan alle 3 udbydere sammenlignede hinanden. Jeg vil basere sammenligningen på priser, privatliv & sikkerhed, hastighed, servernetværk, kundesupport, enhedskompatibilitet og adgang til amerikansk Netflix og ekstra funktioner på hver VPN. Så hvis du leder efter en VPN og sidder fast mellem disse tre muligheder, er dette anmeldelsen for dig.

ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN - Sammenligningsanmeldelse

ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – Sammenligningsanmeldelse

ExpressVPN VS NordVPN VS VyperVPN – Oversigt

Når du er på markedet efter en ny VPN-udbyder, er det vigtigt at være opmærksom på, hvad du tilbyder af hver VPN, og hvordan de sammenligner med andre tjenester derude. Hvad der blev tydeligt under skrivningen af ​​denne anmeldelse er, at ingen VPN er perfekte, at der altid er noget, som en anden gør bedre. Når det er sagt, kan du nemt skelne mellem “gode” udbydere og “dårlige”. Når det kommer til ExpressVPN vs NordVPN vs VyprVPN, kan du tydeligt fortælle, at alle deres muligheder tilbyder solide pålidelige tjenester til deres brugere. Hvis du leder efter en dybdegående analyse af hver af disse VPN’er, er du velkommen til at læse vores individuelle anmeldelser:

  • ExpressVPN-gennemgang
  • NordVPN anmeldelse
  • VyprVPN anmeldelse

Hvis du sidder fast mellem disse 3 udbydere og leder efter en måde at sammensætte dig, skal du huske, at en god VPN skal være i stand til at gøre, hvad du vil have den til at gøre. Selvom denne sammenligning viser en VPN, der ligger på listen, skal du tage dig tid til at teste udbyderne (som alle har en 30-dages refusionspolitik!), Før du træffer din egen beslutning..

Prisfastsættelse

Den første faktor, som folk normalt ser på, mens de ser efter en VPN, der kan abonnere på, er prisen. Alle tre VPN’er har 3 planer, der tilbydes, og prisen mindskes jo længere planen er. ExpressVPN er den dyreste ud af de tre, der starter med $ 12,95 for den månedlige plan, $ 59,94 for den 6-måneders plan og $ 99,84 for den årlige plan. NordVPN priser de samme 3 planer til henholdsvis $ 11,95, $ 54,00 og $ 83,88. Hvad angår VyprVPN, er priserne $ 9,99, $ 59,94 og $ 80,04.

Hvad angår prisfastsættelse, er ExpressVPN den dyreeste af bunken, skønt den deler det samme 6-måneders gebyr med VyprVPN. Samlet set er VyprVPN den billigere mulighed, hvis du leder efter et månedligt eller årligt abonnement.

Privatliv & Sikkerhed

Privatliv og sikkerhed er to største bekymringer, når det kommer til VPN’er. ExpressVPN og NordVPN er baseret på henholdsvis De Britiske Jomfruøer og Panama, mens VyprVPN er baseret i USA. Dette betyder, at af de tre kan VyprVPN blive tvunget til at overgive sine kunders oplysninger på grund af De Forenede Staters lov om datalagring.

Hvad angår kryptering og VPN-protokoller:

  • ExpressVPN bruger en 256-bit AES-kryptering og OpenVPN, PPTP, SSTP, IPsec og L2TP-protokoller.
  • NordVPN bruger en 256-bit AES-kryptering og OpenVPN-, PPTP-, IPSec-, IKEv2 / IPsec- og L2TP-protokoller.
  • VyprVPN bruger 128-bit og 256-bit AES-krypteringer og bruger deres Chameleon-protokol, der betragtes som den første protokol, der brækker Kinas uknuselige firewall. Det bruger OpenVPN og 256-bit kryptering.

VyprVPN er også den eneste VPN af de 3, der holder log på sine brugere i op til 30 dage. Ifølge udbyderen omhandler logfilerne fakturering, serviceevaluering og fejlfinding. ExpressVPN og NordVPN har en streng nul-log-politik, som muligvis er mere tiltalende for brugeren.

Hastighed

Vores VPN-ekspert har udført hastighedstest på alle 3 udbydere. Han rapporterede tilbage med at forklare, hvordan alle 3 VPN’er betragtes som VPN’er med hurtige internethastigheder, men NordVPN kom ind som vinder med færre hastighedsreduktioner overalt. NordVPN følges nøje af henholdsvis ExpressVPN og VyprVPN.

Server netværk

Jo flere servere en VPN tilbyder, jo lettere er det at fjerne blokering af flere geo-begrænsede websteder med. VyprVPN kommer sidst med serverantal, og 700+ servere findes i over 60 lande. ExpressVPN har 2000+ servere i mere end 94 lande, og NordVPN tilbyder 4800+ servere, der findes i 62 lande.

I modsætning til de to andre ejer og administrerer VyprVPN imidlertid sine egne servere fuldstændigt. På alle punkter har alle 3 VPN’er et prisværdigt antal servere spredt over et stort antal lande. Dette betyder, at alle 3 VPN’er tilbyder et godt udvalg af servere til at fjerne blokering af et stort potentiale for geobegrænsninger. ExpressVPN kan have en fordel i forhold til de andre 2 udbydere, da dens serverbase strækker sig over et større landantal.

Enhedskompatibilitet

Det burde ikke være for overraskende at påstå, at alle 3 tjenester tilbyder VPN-apps, der understøtter alle de populære enhedsplatforme: Mac, iOS, Android, Windows, Linus. NordVPN er den eneste VPN af de 3, der tilbyder en app, der er rettet mod blackberry-brugere. Alle 3 tjenester kan også konfigureres til en række enheder, herunder PlayStation og Xbox.

Jeg foreslår, uanset hvilken tjenesteudbyder du ender med at vælge, at konfigurere din VPN til din router. Det garanterer beskyttelse til alle de enheder, der er tilsluttet dit internet. Ulempen med dette er, at selv med hjælp fra de fleste af de guider, der findes online, kan du muligvis være lidt behagelig med teknologibaserede installationer for at få dette til.

Kunde support

Kundesupport er en meget vigtig funktion at se efter i en VPN. Du vil have et supportteam, der er vidende om produktet og de problemer, det kan støde på. Du vil også tale med en venlig agent, der er i stand til at forklare, hvad der skal gøres roligt. Supportteam, specifikt til VPN’er, bør også være tilgængeligt for brugerbasen på en 24/7 tidsramme.

Den fantastiske ting ved alle 3 af tjenesteudbydere er, at de alle tilbyder en 24/7 live chat-mulighed med kyndige og venlige agenter.

Adgang til amerikansk Netflix

Lad mig forklare, hvorfor en VPN’s mulighed for at fjerne blokering af Netflix USA er et vigtigt sammenligningspunkt. For et par år tilbage var næsten alle VPN-udbydere i stand til at fjerne blokering af amerikanske Netflix. Derefter begyndte Netflix at målrette delte VPN IP-adresser og langsomt blokere næsten alle VPN-udbydere.

Netflix’s VPN-forbud blev taget på alvor, at nogle udbydere er stoppet med at forsøge at tilbyde denne funktion inden for deres tjeneste. Dette er grunden til at det at se en VPN, der kan fjerne blokering af amerikansk Netflix, er både sjælden og en årsag til fejring.

ExpressVPN, NordVPN og VyprVPN fjerner alle på en måde blokering af amerikansk Netflix. Her er problemet dog, ExpressVPN og NordVPN er meget mere konsistente i deres evne til at fjerne blokering af streaminggigantens amerikanske indholdsliste. VyprVPN fjerner lejlighedsvis blokering af Netflix, men oftere vil du ikke blive konfronteret med Netflix’s “Du ser ud til at bruge en unblocker eller en proxy” -meddelelse.

Ekstra funktioner

Lad os endelig se på de ekstra funktioner, der tilbydes af ExpressVPN, NordVPN og VyprVPN. Alle 3 tjenesteudbydere tilbyder de standardfunktioner, som man kunne forvente af en VPN. Nogle af disse “ekstra funktioner” synes at findes i mere end en af ​​VPN-udbyderne, men hvad der skiller sig ud med hver enkelt er:

  • ExpressVPN giver dig mulighed for at gemme IP’en til din yndlingsserver.
  • NordVPN tilbyder en 2048-bit SSL-kryptering.
  • VyprVPN har Chameleon-protokollen, som var den protokol, der formåede at bryde igennem Great Firewall of China.

ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – Dommen

Når du har sammenlignet ExpressVPN med NordVPN og VyprVPN, kan du se, at ExpressVPN lander i første omgang. Selvom denne udbyder koster lidt mere end de to andre, rammer den stadig neglen på hovedet i hver afdeling. Der er ingen overraskelse ExpressVPN betragtes som den bedste udbyder på markedet i dag.

NordVPN kommer ind på et tæt sekund og tilbyder bemærkelsesværdige funktioner, der undertiden overgår ExpressVPN (f.eks. Hastighed). Årsagen til, at NordVPN kommer ud på andenpladsen, er fordi ExpressVPN konsekvent har leveret den service af høj kvalitet, den er kendt for. Endelig binder VyprVPN listen til sidst, især da det er den eneste VPN af de 3, der holder brugerens logfiler.

Trods denne sammenligning er ExpressVPN, NordVPN og VyprVPN dog alle VPN-tjenesteudbydere, der er værd at afprøve. De har alle en 30-dages refusionspolitik, så jeg foreslår, at du giver hver udbyder en hvirvel før du tager din beslutning. Fortæl mig som altid, hvad du synes i kommentarfeltet. Jeg vil også virkelig gerne vide, hvordan din VPN-oplevelse har været hidtil.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me