ExpressVPN vs privat internetadgang

Når du vælger en VPN-tjenesteudbyder, er der en række faktorer, der er værd at overveje: sikkerhed, privatliv, software / funktioner og hastighed. To gode muligheder, der omfatter disse grundlæggende funktioner er ExpressVPN og privat internetadgang. Dette er to populære VPN-tjenesteudbydere, især blandt BitTorrent-brugere. De fungerer som gode udbydere til at skjule din torrent-IP-adresse og kryptere dine torrent-downloads. Mens PIAs sikkerhed er fremragende, er ExpressVPNs software at dø for, men hver udbyder har sine egne funktioner og kvaliteter, der adskiller den fra den anden. I denne artikel giver vi dig en detaljeret sammenligning af PIA og Express VPN. Dette skal hjælpe dig med at finde ud af, hvilken tjenesteudbyder du skal abonnere på.


ExpressVPN vs PIA

ExpressVPN vs PIA

Sammenligningstabel – ExpressVPN vs PIA

Her er en hurtig oversigt over, hvordan disse to VPN-udbydere stak sammen mod hinanden.

ExpressVPNPIA
HovedkvarterDe Britiske JomfruøerForenede Stater
Samtidige forbindelser35
Restitutionsperiode30 dage7 dage
LogningspolitikIngen logfilerIngen logfiler
Split tunnelingJaIngen
Serverantal20003100
Serverplaceringer94 lande28 lande
Hastighedstab7%12%
Pris$ 6,67 / Måned$ 3,33 / Måned
Internet side

ExpressVPN vs PIA – Funktioner

Mens begge udbydere tilbyder fremragende måder at beskytte dine online aktiviteter og adgangsbegrænset indhold, skal den ene udbyder komme oven på den anden. Lad os tage et kig på, hvordan disse to udbydere adskiller sig i følgende kategorier.

Pris

Når det kommer til omkostninger, er et PIA-abonnement meget billigere. Prisen i sig selv afslører ikke alt. Mens du skal betale mere end det dobbelte for et ExpressVPN-abonnement, får du også masser af ekstra funktioner og VPN-placeringer for det, du betaler for. Så med hensyn til værdi for pengene kommer ExpressVPN ud på toppen her.

Tilbagebetalings politik

Hvis du beslutter at tilmelde dig ExpressVPN, kan du få en fuld refusion inden for 30 dage efter din oprindelige abonnementsdato. NordVPN samt BulletVPN tilbyder lignende refusionspolitikker. PrivatInternetAccess tilbyder på den anden side kun en 7-dages pengene-tilbage-garanti. Dette svarer til IPVanishs refusionspolitik. Hvis du ender med at tilmelde dig med PIA, skal du hurtigt tænke på, om denne VPN-tjenesteudbyder opfylder alle dine personlige behov.

Sikkerhed

Begge udbydere bruger OpenVPN eller L2TP / IPSEC-kryptering med 256-bit sessionstaster. De bruger den samme krypteringspolitik, som den amerikanske militær og regering anvender til kommunikation med høj sikkerhed. PIA får dog overhånden for at have justerbare krypteringsindstillinger (du kan endda deaktivere kryptering helt til VPN-anvendelser med lav sikkerhed som geo-unblocking af videostreamingswebsteder). PIA bruger også 4096-bit handshake-kryptering, hvilket er meget stærkere end den 2048-bit-kryptering, der bruges af de fleste VPN’er.

Privatliv

ExpressVPN er beliggende på De Britiske Jomfruøer (BVI), hvor der ikke er lov om dataopbevaring. Udbyderen fører ingen brugerlogfiler af nogen art. Privat internetadgang er på den anden side placeret i USA, hvilket ikke er meget trøstende for sine brugere. Virksomheden hævder imidlertid, at det ikke fører logfiler af nogen art i forhold til deres brugers online aktiviteter.

Software

Det, der er specielt med PIA, er de justerbare krypteringsmuligheder, der er indbygget i dens software og den tredobbelte IP-lækagesikring. ExpressVPN har dog så mange unikke funktioner, der gør brugen af ​​deres software til en behagelig oplevelse. Med ExpressVPN får du adgang til alle 5 af deres VPN-protokoller (mens PIA’s software kun tillader OpenVPN TCP eller UDP). PIAs servervalg er ikke så god. Hvis de fortsat tilføjer serverplaceringer, har de brug for en ny interface til servervalg snart.

Hastighed

Selvom der ikke var så meget af en forskel, testede ExpressVPN at være hurtigere end PIA. Efter alt kommer en god kryptering med en pris, og ExpressVPN er lidt mere konsistent med hastigheder overalt. Hvis uploadhastighed er vigtig for dig, skal ExpressVPN desuden tjene dig godt.

Servere

PIA har flere servere, mens ExpressVPN har flere serverplaceringer. ExpressVPN leverer over 1.500 servere spredt i 94 lande verden over. Udbyderens fremragende globale serverdækning betyder, at du har masser af muligheder, når det kommer til adgang til blokeret indhold. Privat internetadgang tilbyder dog 3.272 servere i kun 25 lande. Mens PIA har servere i de store lande verden over, såsom USA, Storbritannien, Frankrig og andre, har du muligvis ikke så meget adgang til blokeret indhold, som du ville gøre med ExpressVPN.

Kunde service

ExpressVPN har den bedre kundeservice, da det tilbyder en formular til indsendelse af problemer med billet, live-chat, e-mail-support og et let at søge supportbibliotek. Supportmuligheder for privat internetadgang inkluderer en online formular til indsendelse af problemer og en søgbar vidensbase uden live supportchat.

ExpressVPN vs PIA – dom

Begge disse tjenesteudbydere tilbyder anonymitet og sikkerhed. På trods af PIAs attributter og særpræg er ExpressVPN fortsat vores vigtigste valg. Virksomhedens placering, hastighed og serverdistribution kvalificerer denne tjenesteudbyder som den bedste efter vores mening. Hvad synes du? Hvilken tjenesteudbyder ville du abonnere på? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor. Sørg for at tjekke vores ExpressVPN anmeldelse og PIA-gennemgang for en dybere indsigt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map