ExpressVPN vs Unlocator VPN – Hvilken skal jeg vælge?

Begge ExpressVPN og Unlocator er førende udbydere inden for henholdsvis VPN og Smart DNS-felterne. På det seneste lancerede Unlocator dets VPN-tjeneste og overvejer Unlocators status på markedet, kan vi antage, at det vil konkurrere med ExpressVPN inden for en kort periode. Derfor har vi brug for svar. Hvilken VPN er bedre? I denne gennemgang, vi vil gennemgå attributterne for hver af disse to giganter og se hvilke der topper den anden som en VPN-tjeneste.

ExpressVPN vs. Unlocator

ExpressVPN vs. Unlocator

ExpressVPN vs Unlocator VPN – En hurtig sammenligning

Før du går videre og dykker dybere ned i specifikationerne for hver af disse VPN’er, forsynede jeg dig en omfattende sammenligningstabel for at kaste lys over sagen.

ExpressVPNUnlocator
HovedkvarterDe Britiske JomfruøerDanmark
Samtidige forbindelser55
Restitutionsperiode30 dage30 dage
LogningspolitikIngen logfilerIngen logfiler
Serverantal200041
Serverplaceringer94 lande36 lande
Pris$ 12,95 / måned$ 9,99 / Måned
Smart DNSJaJa
Gratis prøveversionIngenJa
Internet sideBesøg ExpressVPNBesøg Unlocator

Dette er ikke alle de funktioner, vi dækkede i disse artikler. Det er bare en hurtigere tilgang, hvis du vil vurdere hver enkelt. Hvis du besøger et VPN-websted, finder du påstande om at være den bedste i branchen. Vi er her for at bevise, om deres påstande er rigtige eller ej. I slutningen af ​​denne gennemgang får du se, at vores synspunkt kan læne sig mod, at en udbyder er den bedste af de to.

Det betyder dog ikke, at den anden ikke er så god. Det hele afhænger af, hvad brugeren leder efter i sidste ende. Efter at have testet hastigheden, Netflix-kompatibilitet, support og andre tjenester, som Unlocator og ExpressVPN tilbyder, kom vi med en ret anstændig anmeldelse. Lad os begynde, skal vi?

Betaling & Prisfastsættelse

Før du tjekker nogen funktioner, går du over til prissnittet for at kontrollere, om VPN’s planer passer til dit budget eller ej. Det er ikke alt, du skal også sørge for, at de understøtter den betalingsmetode, du faktisk bruger. Jeg foretog en lille sammenligning mellem de to, og her er hvad jeg kom frem til.

ExpressVPN

ExpressVPNPriserne er lidt dyrere end Unlocator, men af ​​en åbenlys grund. Senere i denne artikel finder du, at ExpressVPN tilbyder meget mere tjenester end Unlocator. ExpressVPN koster 12,95 $ om måneden, 9,99 $ med en 6-måneders plan og 8,32 $ med en årlig plan. Årsplanen lyder som en meget god idé, hvis du er villig til at investere i deres service i lang tid.

ExpressVPN-gennemgang - prisplaner

I en begrænset periode online, en eksklusiv ExpressVPN-rabat for alle, der vælger at abonnere på ExpressVPN via vores hjemmeside. Du kan nu spare 49% på dit ExpressVPN-abonnement ved at bruge vores eksklusive rabat. Ikke kun det, men du får tre ekstra måneder gratis.ExpressVPN-rabat

Med hensyn til metoderne giver ExpressVPN dig mulighed for at betale for dens tjenester via Visa, Mastercard, PayPal, og mere. Du kan endda bruge bitcoin, hvis du er bekymret for din sikkerhed.

ExpressVPN-gennemgang - betalingsmuligheder

Unlocator VPN

Unlocator var og er stadig en Smart DNS-service, det er derfor, det holdt abonnementet ved siden af ​​VPN, i tilfælde af at nogen af ​​jer ikke virkelig ønsker den ekstra sikkerhed for en VPN. Du kan abonnere på Smart DNS-service for 4,95 $ pr. Måned sammen med andre planer.

Unlocator Smart DNS-pris

Hvad angår VPN-abonnementet, er det lidt dyrere, end Unlocator tilbyder. Jeg er ked af det, jeg vil ikke være partisk, vi vurderer bare de to. Du kan købe en Unlocator-abonnement for 9,99 $ om måneden, 8,17 $ i 6 måneder og 6,58 $ om året.Unlocator VPN-omkostning

For betalingsmetoderne har Unlocator færre muligheder end ExpressVPN gør. For det første manglen på Bitcoin-indstillingen, som er temmelig vigtig for dem, der værner om deres internetsikkerhed. Du kan abonnere på Unlocator VPN vha Visa, MasterCard, Amex, Discover, Google Pay og Apple Pay.Unlocator-betalingsmetoder

Dom: ExpressVPN vinder i begge domæner “Prissætning” og “Betalingsmetoder. Selvom det er dyrere end Unlocator VPN, giver ExpressVPN dig faktisk det, du betaler for. Efter min mening opkræver Unlocator for meget og giver for lidt.

Sikkerhed og privatliv

VPN-udbydere findes i første omgang for at sikre din sikkerhed og privatliv, og du kan sikre dig, at både ExpressVPN og Unlocator tager deres sikkerhedsstandarder meget alvorligt. Begge disse VPN-udbydere understøtter flere sikkerhedsprotokoller at vælge imellem, men alligevel den ene bedre end den anden.

Det eneste problem med Unlocator er, at ikke alle protokoller understøttes, når du bruger deres applikation. Hvis du vil gøre brug af disse protokoller, skal du manuelt konfigurere forbindelsen på din enhed. De eneste 2 enheder, der kan skifte mellem protokoller er Windows og iOS. På den lyse side, både ExpressVPN og Unlocator bruger den nyeste militære klasse AES-256-kryptering.

Hvad angår privatlivets fred har der ikke været nogen klager over ExpressVPN. Denne udbyder er velkendt for at leve op til, hvad den hævder på sin hjemmeside. Unlocator på den anden side skræmte mig lidt, da jeg bemærkede en DNS-lækage, mens jeg opererede på en af ​​deres servere. Support informerede mig om, at det ser ud på den måde på grund af deres Hybrid tech, hvor de bruger deres Smart DNS-servere på samme tid. Så ISP’en kan ikke se noget, da dine data ser ud til at lække gennem deres egne servere. Det handler lidt om at overveje, hvad de nævnte på deres websted.

“Vores nemme at bruge VPN-apps til Mac, Windows, IOS og Android vil holde dig sikker og beskytte dit privatliv mod nysgerrige øjne og onde fyre.”

Jeg er dog ikke sikker på den nysgerrige del. Men hej, lad os give fordelen af ​​tvivlen indtil videre.

Dom: ExpressVPN topper også Unlocator VPN i dette domæne.

Server netværk

Har du nogensinde hørt om “jo mere desto mere”? Det er præcis, hvad man skal kigge efter i en VPN, når det kommer til deres servernetværk. Jo flere servere en VPN har, jo større er chancerne for at fjerne blokering af begrænsede kanaler rundt om i verden. I dette afsnit, der er faktisk ingen sammenligning mellem de to. Unlocator er stadig en ung og sparkende VPN med enorme ambitioner, men det er stadig meget lille at konkurrere med en kæmpe som ExpressVPN.

Kan du sammenligne et 2000-servernetværk med et, der kun har 41? Selvfølgelig ikke, og det ville være spild af tid at gøre det. Men husk, Unlocator VPN fungerer på sine Smart DNS-servere, så du kan sige, at de stadig er i stand til at fjerne blokering af et stort antal geobegrænsede kanaler, uanset hvor mange VPN-servere de har.

Unlocator VPN dækker 41 lande, hvilket svinder i forhold til serverdistributionen af ​​ExpressVPN. Den førende udbyder spreder omkring 145 serverplaceringer over hele kloden. Det inkluderer 94 lande.

Dom: Hvis du vil garantere en god streamingoplevelse, mens du fjerner blokeringen af ​​geo-begrænset indhold fra hele verden, vil ExpressVPNs servernetværk hjælpe dig med det med lethed.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Speed ​​Performance

Dette er den del, som I alle har ventet på. Vi ved alle, at en VPN-kryptering vil sænke din internethastighed. Men spørgsmålet er, hvor meget er din forbindelse påvirket? Dette svar ligger i, om VPN’s servere er hurtige eller ikke. I dette face-off vinder ExpressVPN igen, da det kun falder 7%, når du opretter forbindelse til en VPN-server.

ExpressVPN-hastighedstest

Du kan se resultaterne af min hastighedstest, da jeg brugte ExpressVPN:

 • Først registrerede jeg min enheds ydelse uden at oprette forbindelse til en VPN-server.
  Hastighedstest uden ExpressVPN
 • Derefter lancerede jeg ExpressVPN og sluttede mig til en server tæt på min opholdssted. På den måde sikrer vi de hurtigste hastigheder. Her er hvad jeg fik:
 • Da jeg sluttede mig til en fjern server, faldt forbindelsen lidt mere. Uploadhastigheden steg dog.

Unlocator VPN-hastighedstest

Som jeg sagde før, vinder ExpressVPN denne, da Unlocator har forkælet drastisk med min forbindelse. Lad mig guide dig gennem det, jeg gjorde:

 • Igen, optaget min enheds ydelse uden en VPN-forbindelse til sammenligning senere.Resultater uden unlocator
 • Dernæst tilsluttede jeg mig en server i London, hvilket var ret dårligt. Jeg mener, se på faldet i download- og uploadhastighederne.London Unlocator Server
 • Derefter tilsluttede jeg mig en anden server for at se, om det var netop den. Nej, det viste sig at være det samme.En anden unlocator VPN

Dom: ExpressVPN vinder denne runde, når det kommer til din enheds hastighed.

Kunde support

Hvis du har god kundesupport, er du på vej til at blive en af ​​de bedste virksomheder i branchen. Heldigvis er denne en kamp mellem de to. Begge tilbyder stor kundesupport, og der er også en live chat-mulighed.

ExpressVPNs kundesupportagenter er temmelig effektive og professionelle, når de løser dine problemer. På den anden side, Unlocators support svarede på mit spørgsmål inden for få sekunder. Det var ret cool, i betragtning af at de fleste af de øverste VPN’er kræver et par minutter, før de svarer til dig.

Begge VPN’s websteder inkluderer guider, der kan hjælpe dig med at konfigurere din enhed let. Det betyder ikke noget, om det er VPN eller Smart DNS, der er konfigurationsvejledninger til alt hvad du har brug for at vide på hjemmesiderne.

Dom: Begge VPN’er har gode supporttjenester. Det er uafgjort.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Enhedskompatibilitet & App

Stort set understøtter alle VPN-udbydere den samme mængde platforme. Du finder klienter til både ExpressVPN og Unlocator på større operativsystemer som f.eks Windows, Mac, Android, iOS samt Amazon Fire TV.

Du kan ikke indstille en VPN-forbindelse på spilkonsoller som PlayStation og Xbox, da de ikke er oprindeligt kompatible med VPN-klienter. Hvis du vil dele en forbindelse med sådanne platforme, skal du installere VPN på din router, og ja, du kan gøre det.

Én ting ExpressVPN bedst Unlocator med er at det tilbyder browserudvidelser. De var lige i denne kategori, men ExpressVPN udmærker sig igen.

ExpressVPN har et slankt design og en let interface at arbejde med. Unlocator VPNs anvendelse er ud over enkel, men alligevel meget almindelig. Hvis du navigerer nok gennem appen, kan du se, at der ikke er blevet udført meget arbejde med den.

ExpressVPNs app er enkel, men alligevel meget effektiv. Deres indstillingsafdeling tilbyder så meget at vælge imellem og bruge, mens Unlocator kun tilbyder, hvis du ønsker at oprette forbindelse automatisk eller tænde Kill Switch. Det er det. Hvad er godt og fælles mellem de to er dog letheden at oprette forbindelse. Vælg bare en server og tryk på forbindelsesknappen. Det er så enkelt.

Dom: På grund af Unlocators mangel på udvidelser og muligheder inden for deres dedikerede app, triumfer ExpressVPN.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – streamingtjenester

For det første er begge VPN-udbydere i stand til at fjerne blokering af den førende streamingplatform US Netflix. Netflix er i stand til at blokere VPN-adgang og har gjort det i ganske lang tid nu. Selv en af ​​de øverste VPN’er som IPVanish kan ikke trykke på kanalens amerikanske bibliotek. Unlocator kan gennem trods at være ny inden for VPN-branchen.

Det er kendt, at ExpressVPN har forbigået streamingtjenestens forsøg på at blokere VPN’er. Så du kan stole på det ved at gøre det. Begge arbejdede ekstremt godt med at omgå alle mulige geo-begrænsninger, der blev pålagt Netflix og det er en vigtig faktor at overveje.

ExpressVPN har servere i 94 lande, hvilket betyder, at du kan låse hundreder af kanaler op, mens du bruger dens service. For ikke at nævne dets Smart DNS-funktion. Unlocator fungerer derimod på sine Smart DNS-servere. Du kan bogstaveligt få adgang til alle de kanaler, der understøttes af tjenesten, mens du bruger en enkelt VPN-server. Kontroller deres websted for at se, hvilke 230+ kanaler der understøttes af Unlocator.

Du vil være i stand til at fjerne blokering af lignende af:

 • Hulu
 • ITV
 • NBC Sports
 • Nu tv
 • Spotify
 • Starz
 • beIN Sports
 • Canal Play
 • FuboTV
 • Epix
 • ESPN
 • Fox Sports
 • Netflix US
 • AMC
 • EN&E
 • BBC iPlayer
 • BlinkBox
 • Prime Video
 • WWE-netværk
 • Kanal 4
 • CW
 • CBC
 • BT Sport
 • CTV

Dom: Begge kan fjerne blokering af amerikansk Netflix og hundreder af kanaler rundt om i verden. Denne restaurering går til både ExpressVPN og Unlocator VPN.

Unlocator VPN vs ExpressVPN – Den endelige dom

Både Unlocator og ExpressVPN er fremragende VPN-udbydere. De tilbyder en bred vifte af funktioner, er brugervenlige, uanset hvilken type bruger du er, og de er meget pålidelige, når det kommer til at fjerne blokering af geobegrænset indhold. Så efter denne oplysende gennemgang, lad os give dig et bedre kig på, hvad hver enkelt af disse VPN’er udmærker sig i, og hvad de måtte mangle.

ExpressVPN

Fordele

 • 2000+ servere.
 • MediaStreamer Smart DNS.
 • 24/7 pålidelig chat support
 • Ubegrænset skifte af servere.
 • Dræb kontakt.
 • Fem samtidige forbindelser.
 • Nul-log-politik.
 • Fjern blokering af amerikansk Netflix.
 • Split tunneling.

Ulemper

 • Dyre planer.

Unlocator

Fordele

 • 30 dages cash back-garanti.
 • Gratis prøveversion.
 • 24/7 live chat support
 • Ubegrænset båndbredde.
 • Dræb kontakt.
 • 5 samtidige forbindelser.
 • Smart DNS.
 • Arbejder med Netflix

Ulemper

 • Lidt pebret.
 • Lille server netværk.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Endelige tanker

Hvis vi skulle afsige en endelig dom, ExpressVPN kommer ud som den bedre VPN af de to. Vi ønsker ikke at fjerne det faktum, at Unlocator stadig er ny og har meget at gå igennem for at komme til toppen. I det mindste kan man fjerne blokering af Netflix, hvor få af de øverste ikke kan. Tjek hvad jeg havde at sige i denne anmeldelse, og vælg, hvilken VPN der er bedre. Hvem kommer ud som en vinder i denne ExpressVPN vs. Unlocator fejde. Hvis du vil vide mere om disse to, så tjek dette ExpressVPN anmeldelse eller Unlocator VPN-gennemgang.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me