ExpressVPN vs VyprVPN – Sammenligningsanmeldelse

ExpressVPN vs VyprVPN, begge er meget store navne i VPN-branchen, hvor begge har en betydelig gruppe loyale abonnenter. For enhver, der er ny med VPN, kan det være en smule vanskeligt at vælge mellem de to, især hvis du ikke er særlig sikker på, hvad der tilbydes af begge tjenester og oven på det, heller ikke så fortrolig med de tekniske termer, der er forbundet med denne enkle teknologi. Hvis det lyder som dig, hjælper vi dig med at gennemgå denne gennemgang ved at sammenligne, hvad du kan forvente af begge tjenester og vise dig de faktorer, du skal se på, når du overvejer en VPN-service.

ExpressVPN vs VyprVPN

ExpressVPN vs VyprVPN

ExpressVPN vs VyprVPN sammenligningsanmeldelse

Husk, at til trods for at vores fund kan pege på, at en bestemt udbyder er den bedste af de to, er vi opmærksomme på, at hver kunde har deres eget særlige behov, der skal opfyldes. Du bør derfor ikke komme under noget pres, hvis vi konkluderer, at en bestemt udbyder overgår den anden, men alligevel vil sidstnævnte være bedst egnet til dine behov. Tag dig tid og test begge udbydere ved hjælp af oplysningerne i vores gennemgang som din generelle viden. Du kan også tjekke vores ExpressVPN-gennemgang og VyprVPN-anmeldelse for mere info. Lad os begynde vores ExpressVPN vs VyprVPN sammenligning.

Prisfastsættelse & Betaling

Vi vil starte med en faktor, som vi tror, ​​mange kunder overvejer, før de gennemgår, hvad hver tjeneste har at tilbyde; pakkeprisen. For en måneds abonnement, ExpressVPN opkræver $ 12,95, mens VyprVPN opkræver $ 9,99 for den samme varighed. En varighed på 6 måneder og 1 år debiteres henholdsvis $ 59,94 og $ 99,84 af ExpressVPN og $ 59,94 og $ 80,04 samt af VyprVPN. ExpressVPN er helt klart det dyrere valg, men kun for pakkerne med en enkelt måned og hele året. Deres 6-måneders abonnementsomkostninger er de samme for begge pakker, så hvis du har prøvet den 30-dages pengene-tilbage-garanti, der tilbydes af begge og allerede har valgt dit valg, holder 6-måneders muligheden prisfaktoren ude af betragtning.

Privatliv & Sikkerhed

Et element, du skal se nøje på, når du overvejer, hvor privat din VPN-service egentlig skal være, om de gemmer din browserhistorie eller ej. ExpressVPN har deres hovedkvarter på De Britiske Jomfruøer, hvor der ikke gælder lov om datalagring, men VyprVPN dog i kraft af at være baseret i USA, kunne blive tvunget til at overgive deres kundes oplysninger. Dette betyder, at ved hjælp af den rigtige teknologi kunne regeringen være i stand til at spore browsningshistorik til en bestemt bruger og ikke længere gøre dem anonyme. Brugere, der tilmelder sig en VPN-udbyder udelukkende for et højt sikkerhedsniveau, kan blive slået fra ved dette, så ExpressVPN har en fordel i forhold til VyprVPN udelukkende fordi de garanterer deres kunder fuldstændigt privatliv, da de ikke logger eller registrerer nogen af ​​deres browseshistorik.

Hastighed

Mens de fleste mennesker er afhængige af online-tests for at måle, hvor hurtig deres forbindelse er, gik jeg videre og søgte efter software, der ville give op mere information om den type hastigheder, jeg havde at gøre med. Det viser sig, at ExpressVPN var det bedre valg mellem de to med en hastighedskontrol på 100% sammenlignet med VyprVPN s anstændigt 80%. På trods af at VyprVPN fuldt ud ejer alle deres servere, kunne de stadig ikke matche kvaliteten af ​​dem under ExpressVPNs netværk. VyprVPNs servere støder også på en betydelig mængde hastighedstab, og dette giver ExpressVPN endnu et mærke over VyprVPN.

Når man håndterer serverhastigheder, er konsistens også et spørgsmål af betydning, og ExpressVPN ser ud til at have forstået det faktum meget godt. Alle deres serverplaceringer tilbyder en konstant forbindelseshastighed med tæt på nul drop-offs. VyprVPN har heller ikke nogen drop-offs, selvom tjenesten ikke kan sammenligne med det reducerede niveau for hastighedsfald, der tilbydes af ExpressVPN.

Server netværk

Jo mere antallet af servere en VPN-tjeneste har, jo længere er listen over geobegrænsende kanaler og websteder, der kan fås adgang via dette netværk. ExpressVPN har gjort meget for at sikre, at deres servere er godt fordelt mellem lande over hele kloden, og dette har arbejdet for at tiltrække en stor følge af kunder. På den anden side er det faktum, at VyprVPN privat ejer alle sine servere, også ganske imponerende, da de har fuld kontrol over, hvordan man styrer deres kundetrafik. Deres placering i over 50 lande og optælling er også en enorm fordel

Generelt har ExpressVPN et større servernetværk, hvilket betyder, at du kan få adgang til indhold fra flere lande, end du ville være i stand til under VyprVPNs netværk.

Kunde support

Det er vigtigt, at kundeserviceteamet hos enhver tjenesteudbyder til enhver tid er tilgængeligt for at yde hjælp, når det er nødvendigt, og for at sikre, at alle kundens problemer bliver sorteret, når de opstår. På denne front har både ExpressVPN og VyprVPN gjort meget for at sikre, at kundespørgsmål straks bliver sorteret ud, og at holdene består af veluddannede personer, der er klar til at håndtere alt, hvad der måtte blive kastet mod dem. Begge tjenester har leveret live chatfaciliteter til deres kunder, og de svarer endda på direkte e-mails. Vi kunne konkludere, at både ExpressVPN og VyprVPN er på niveau med hensyn til god kundeservice.

Enhedskompatibilitet

Flere og flere VPN-tjenester arbejder hårdt for at sikre, at al deres software fungerer problemfrit på de enheder, deres kunder ønsker at kryptere. ExpressVPN og VyprVPN er ikke undtagelser, da de to udbydere har sikret, at deres apps fungerer på dine Windows-, Android-, iOS-, PlayStation- og Linux-enheder, hvilket sikrer, at du har online-beskyttelse uanset den enhed, du vælger at bruge.

Hvis du foretrækker at have alle dine enheder, der bruger din VPN-forbindelse uden at skulle konfigurere hver enkelt af dem, ville en smart måde at få dette gjort være at opsætte din router med VPN først, og derefter skal internetforbindelsen distribueres over hele din hjem eller kontor gennem Wifi. På denne måde bliver alle dine enheder beskyttet, og ingen af ​​dem udsætter dig for nogen online sikkerhedstrusler.

Ekstra funktioner

Teknologi i dag fortsætter med at udvikle sig med en superhurtig hastighed, og som sådan får VPN-virksomheder pligt til at tilbyde de nyeste og mest betydningsfulde værktøjer og funktioner, hvis de overhovedet er interesserede i at forblive som deres kundes første valg. ExpressVPN og VyprVPN er næsten nakke og nakke her, hvor VyprVPN bliver fejet til side af en bestemt funktion, som ExpressVPN har, og de ikke. Det ville være valget mellem at gemme IP’en til din yndlingsserver. Ellers tilbyder begge udbydere funktioner såsom en kill switch, brugervenlige grænseflader, stealth mode og torrent venlige indstillinger.

Konklusion: ExpressVPN vs VyprVPN

Hvis du har holdt score, ExpressVPN kommer ud som den bedre VPN af de to, men det slår ikke rigtig VyprVPN med en stor margin. Hvis du leder efter et lommevenligt valg, der ikke går på kompromis med værdien, så skal VyprVPN være dit valg, men samlet set opretholder ExpressVPN en høj standard og serviceniveau, hvilket retfærdiggør sin temmelig dyre pris for abonnementet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me