NordVPN vs IPVanish-sammenligning – Hvilken VPN er bedre?

NordVPN vs IPVanish: hvilken VPN-tjenesteudbyder skal du tilmelde dig inden for 2018? IPVanish og NordVPN er begge VPN-tjenester, der har været kendt for at yde fremragende kundeservice til abonnenter, der har været afhængige af dem for deres egen VPN-beskyttelse, og denne kendsgerning alene gør valget mellem en af ​​de to meget vanskeligt. Hvis du dog ser nøje på, finder du ud af, at der er nogle specifikke forskelle, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvilke af de to tjenester du vil stole på. Vi vil forsøge at bringe disse forskelle frem i denne sammenligning af IPVanish vs NordVPN. Forhåbentlig, når du er færdig med det, ved du, hvilken service der fungerer bedst for dig.

NordVPN vs IPVanish-sammenligning

NordVPN vs IPVanish-sammenligning

NordVPN vs IPVanish: Prissætning

Inden vi går ind i den nitty gritty’s af den type funktioner, som begge tjenester tilbyder, synes vi, det er bedre, hvis vi starter med, hvor meget det vil koste dig at abonnere på en af ​​udbyderne. Prisklassen, der tilbydes af de to tjenester, er temmelig ens, selvom IPVanish kommer ud som lidt billigere end NordVPN. NordVPN opkræver $ 11,95 om måneden for tjenesten, mens IPVanish beder kun om $ 10. NordVPN har en seks-måneders plan, der går for $ 7,00, mens IPVanish opkræver $ 8,99 for en tre-måneders plan. Begge tjenester har en årlig pakke, der går for henholdsvis $ 5,75 og $ 6,49 for henholdsvis NordVPN og IPVanish.

Det forventes, at nye VPN-brugere, der ikke er for sikre på nogen af ​​de to udbydere, måske vil teste dem ud, og det er derfor, de begge tilbyder tilbagebetalingsgarantier og gratis prøveperioder for deres respektive brugere. NordVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, mens IPVanish kun tillader en kortere varighed med deres 7-dages pengene-tilbage-garanti. Du kan kun nyde en gratis prøveversion, hvis du er en iOS-bruger til IPVanish, men hvis ikke, kan du henvende dig til NordVPNs gratis VPN-prøveversion, der er åben for alle brugere.

I det hele taget, hvis du er så meget bekymret for pris, vil vi råde dig til at gå med NordVPN, men kun hvis du planlægger at holde det igennem i lang tid. Dens $ 3,29 om månedsplan for to år giver dig mulighed for at spare en masse penge og stadig nyde tjenesterne fra en pålidelig VPN-udbyder.

NordVPN vs IPVanish: Funktioner

Den slags funktioner, der kan forventes fra en VPN-tjeneste, vil informere et flertal af folks beslutning, da de er den vigtigste faktor, der bestemmer standarden for service, der kan forventes. Her er hvad vi var i stand til at bestemme:

  • Software: IPVanish og NordVPN begge har godt designet apps, der er lette at navigere igennem, men der har været nogle tilfælde, hvor det siges, at IPVanish har en række problemer, især med dens Mac OS-program.
  • Server switching: Begge tjenester skal give dig mulighed for at skifte mellem servere, så du kan blive hos din foretrukne service.
  • VPN-protokoller: For både NordVPN og IPVanish får du mulighed for at nyde kryptering letter ved hjælp af protokoller som OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec, selvom NordVPN har en lille fordel ved at tilbyde både IKEv2 / IPSec og SSTP.
  • Streaming Support: Streamere vil med glæde vide, at NordVPN blokerer for en række, hvis streamingkanaler inkluderer BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu og Netflix. IPVanish blokerer på den anden side også et godt flertal af onlinekanaler, men de blokerer ikke for amerikanske Netflix.
  • Tilføjede funktioner: IPVanish tilbyder sine brugere en funktion, som de ikke rigtig kan få andre steder ved at inkludere en gratis NAT-firewall til sine brugere og en mulighed for at blokere LAN-trafik, når du er online. NordVPN har også vist en masse tanker med sin service ved at konfigurere den til at opdatere sin software automatisk, kombineret med dobbelt kryptering, og et ekstra værktøj kaldet CyberSec, der beskytter mod malware.

Ydeevne

Med hensyn til kompatibilitet med andre enheder klarer både NordVPN og IPVanish sig godt ved at frigive versioner af deres software, der fungerer godt med alle de populære platforme på markedet. Disse operativsystemer inkluderer iOS, Mac, Android, Windows, Linux og et stort antal smarte tv’er.

Begge udbydere har også store servernetværk, hvor NordVPN har et lidt større netværk på 1.100 servere i 61 lande sammenlignet med IPvanish, der har ca. 850 servere. Sådanne store servernetværk tillader ubegrænset båndbredde og serverskift, mens de giver enorm support til streaming og flere forbindelser. IPVanish giver mulighed for op til 10 forbindelser, mens NordVPN tillader 6.

Dem, der ved et par ting om VPN-tjenester, skal forblive opmærksomme på, at VPN-tjenester “spiser” ind i noget af din internethastighed, men denne reduktion afhænger meget af den udbyder, du vælger at arbejde med. I dette tilfælde ser IPVanish ud til at have udholdt det mindste tab i hastighed sammenlignet med NordVPN, men et flertal af vores testresultater var mere eller mindre inkonsekvente.

Kunde service

Du vil altid være i stand til at komme i kontakt med en kundeservicerepræsentant gennem NordVPNs live chat-service, og din e-mail vil også blive svaret med det samme med tilladelse til deres effektive e-mail-support. For IPVanish skal du stole på e-mail-support udelukkende, da de ikke har en live chat-service konfigureret.

Prisfastsættelse & Sikkerhed

Sikkerhedsniveauerne, der tilbydes af både NordVPN og IPVanish, er simpelthen top-notch, med begge udbydere, der tilbyder 256-bit AES-kryptering, internet-kill-switches, DNS-lækagebeskyttelsesmekanismer og nul-logging-politikker. Du vil også være i stand til at torrent anonymt gennem begge abonnenter, selvom IPVanish muligvis kompromitterer identiteten af ​​dets brugere med tilladelse fra at være baseret i USA, hvor strenge dataregler finder anvendelse. Vi konkluderede, at NordVPN har en bedre fordel, simpelthen på grund af denne kendsgerning, da de er baseret i Panama, hvor ingen sådanne regler finder anvendelse.

NordVPN vs IPVanish: Konklusion

De resultater, vi gjorde, demonstrerede, at begge dele IPVanish og NordVPN er ivrige efter at tilbyde en høj standard for service af høj kvalitet, så de leverede meget godt. Vi er imidlertid i stand til at konkludere, at NordVPN i sidste ende tager prisen som det bedre valg, dog med en meget smal margin. De har flere servere over hele verden, og deres live chat-service betyder, at du kan tale med deres kundeserviceteam i realtid og få dit problem sorteret så hurtigt som muligt. Hvis du imidlertid leder efter en VPN-tjenesteudbyder, der især skal bruges med Kodi, er IPVanish den, vi anbefaler.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me