5 grunde til, at du skal bruge DuckDuckGo som din søgemaskine

Google er simpelthen verdens mest populære søgemaskine. Så meget, at Google nu er et verb. Ja, vi Google, vi søger ikke online. På trods af eksistensen af ​​andre søgemaskiner, såsom DuckDuckGo, Yahoo og Bing, har intet nogensinde været i stand til at slå Googles allestedsnærværende. Hvis der er en standardsøgemaskine, skal den være Google. Det samme gælder for browsere. Fra Firefox og Safari til Internet Explorer og Googles egen Chrome er der kun en håndfuld webbrowsere, der dominerer markedet. De er gratis, kommer forudinstalleret på de fleste enheder og har haft massiv popularitet gennem årene. Du behøver ikke at tænke to gange, før du downloader eller bruger nogen af ​​disse browsere, fordi alle bruger dem.


5 grunde til, at du skal bruge DuckDuckGo som din søgemaskine

5 grunde til, at du skal bruge DuckDuckGo som din søgemaskine

Online sporing er blevet et alvorligt problem

Det hele var godt, indtil den nylige bane med datatyveri og sikkerhedsbrud overalt. Fra sociale netværk, der krænker online-privatlivets fred, til regeringsorganer, der smugger efter brugerdata, er der så foruroligende nyheder, der kommer op hvert minut eller deromkring.

Naturligvis er den almindelige internetbruger bekymret for hans online sikkerhed. Skrækkelsen er kun blevet større, da den amerikanske regering åbent giver internetudbydere tilladelse til at spore og indsamle brugerdata efter ønske. I de fleste tilfælde finder brugeren ikke engang ud af, at deres oplysninger overtrækkes og bliver stjålet.

Ting bliver skræmmere, når den almindelige person finder ud af, at den elskede søgemaskine Google, og browsere som Firefox og Chrome regelmæssigt sporer deres online aktiviteter. Der er forskellige sporingsteknologier, der bruges til at overvåge information og bruge dem, som de vil. De indsamlede oplysninger kan bruges til reklameformål eller til at hjælpe myndigheder.

Mange mennesker er ikke meget interesserede i sådanne bekymringer og fortsætter med at bruge de populære browsere. Men et stigende antal mennesker er begyndt at vågne op til trusler om online-privatliv og leder altid efter sikrere alternativer.

Hvad er DuckDuckGo?

Gå ind på DuckDuckGo, en gratis søgemaskine og webbrowserudvidelse, der ikke sporer dine aktiviteter. Bortset fra at lade dig søge online, er DuckDuckGo’s mission at beskytte brugernes internetaktiviteter og beskytte deres privatliv. Ingen af ​​de populære browsere gør det.

De er alle her for at indsamle og bruge dine data i hemmelighed. DuckDuckGo differentierer sig ved at være en søgemaskine og browserudvidelse, der beskytter dig online.

Lige siden det blev til i 2008 har DuckDuckGo opbygget en base på millioner af brugere. Det giver en sikker og gratis service, som alle i verden kan benytte sig af. Brug stadig den samme gamle browser?

Hvorfor du skal bruge DuckDuckGo som din søgemaskine

Her er fem grunde til, at du skal bruge DuckDuckGos webbrowserudvidelse.

Du kan kun gennemse krypterede websteder

Når du bruger en almindelig browser, føres du normalt til den ikke-krypterede side på et websted, selvom det ikke er sikret, fordi det indlæses hurtigere. Når du bruger DuckDuckGo, vil du dog blive henvist til kun krypterede websteder. Alle websteder, som du gennemser på DuckDuckGo, er sikre og krypterede og holder dine data sikre.

Der er muligheder for at genkende og blokere trackere

Flere websider har Google og Facebook-trackere i dem. Ja, selvom du tilfældigt åbner en webside, kan det have en tracker installeret. Denne tracker overvåger dine online aktiviteter og indsamler dine data. DuckDuckGo-udvidelsen og blokerer dem også, så du har en sikker browsingoplevelse.

Du kommer til at forstå fortrolighedspolitikkerne på flere websteder

Det er ikke muligt for en bruger at besøge hvert websted separat og tjek deres privatlivspolitik. De fleste brugere gider ikke engang at læse websteder om privatlivets fred, før de får adgang til dem. DuckDuckGo gør det let for disse brugere ved at afkode privatlivspolitikkerne på millioner af sider. Databasen kaldes Servicevilkår Ikke læst og opdateres regelmæssigt.

Din sikkerhed er ikke kompromitteret

DuckDuckGo er en søgemaskine, der bygger på løftet om komplet internet-privatliv. Virksomheden angiver klart, at brugeraktivitet slet ikke spores. Faktisk kan trackere fra andre sider blokeres. Når du bruger DuckDuckGo kan du have roen i, at dine data er sikre og ikke bliver stjålet.

Det er gratis og nemt at bruge

DuckDuckGo er gratis at bruge og er så enkel som enhver anden søgemaskine. Selv når du har en anden browser, kan du tilføje DuckDuckGo som en browserudvidelse og nyde online-privatliv. Brugervenligheden og enkelheden gør DuckDuckGo så populær blandt flere mennesker.

DuckDuckGo – Hvad er det næste efter privatlivsorienterede søgemaskiner?

DuckDuckGo er muligvis ikke den mest berømte søgemaskine i dag, men når daglige internetbrugeres opmærksomhed øges, vil deres interesse for privatlivsorienterede online løsninger også øges. Der er ingen tvivl om, at tiden for søgemaskiner, der prioriterer deres brugers privatliv, kommer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map