Bedste 5 eSports-streamingkanaler

De sidste par år har været betydelig for streaming. En stigende procentdel af bybefolkningen bevæger sig væk fra traditionelt tv og bliver bundet til streamingtjenester.


Bedste 5 eSports-streamingkanaler

Bedste 5 eSports-streamingkanaler

En ny tidsalder

Der er flere grunde til, at streaming har erstattet tv for mange mennesker, især de nyere generationer. Variation og let tilgængelighed er to af de vigtigste faktorer.

Uanset om der er live eller on-demand indhold, streaming tilbyder langt mere variation end tv nogensinde kunne. Da internetadgang er tilgængelig overalt i verden, har det været nemt for streaming at blomstre.

På trods af det forskellige indhold, det tilbyder, koster streaming langt mindre end kabel- eller satellit-tv. Selv de traditionelle tv-shows er nu tilgængelige til streaming, hvilket får folk til at opgive kabelforbindelsen. 

Sportsstreaming

Indtil for nylig var sport det eneste, folk havde brug for tv’et til. Men nu er der flere streamingtjenester dedikeret til live sport. Selvom dette er dårlige nyheder for kabel- og satellit-tv-industrien, er det gode nyheder for dem, der altid har ønsket flere sportsstreamingtjenester, selvom NFL har ødelagt masser af sin fanbase, og Nike har fornærmet landet, der gjorde det rig. Under Armour elsker Nike Kaepernick-beslutningen, men dette er et andet emne!

Selvom traditionelle sportsgrene er tilgængelige både på tv- og streamingplatforme, er eSports hovedsageligt tilgængelig på streamingtjenester. eSports er en konkurrence eller turnering, der involverer videospil.

Dette er stadig et nichemarked, men det voksende antal entusiaster har ført til oprettelsen af ​​flere streaming-platforme til e-sport.

Streaming i dag har langt mere rækkevidde end traditionelle platforme. Det er grunden til, at mange eSports-organisationer lever stream-turneringer og turneringer for at vokse deres efterfølgende og også indbringer sponsorer. Et helt afsnit er ofte dedikeret til styring af streaming.

Bedste 5 eSports-streamingkanal

Her ser vi på nogle af de mest populære streaming-platforme til e-sport.

1. Træk

Den tidligste e-sports streaming platform, Twitch begyndte til video gaming live streaming i 2011. Da videospil ikke havde nogen dedikeret streaming platform da, blev Twitch en massiv succes selv i de tidlige dage. På grund af platformens popularitet blev den erhvervet af Amazon for $ 970 millioner.

Efter overtagelsen fik platformen forskellige nye grene uden for videospil til catering til alle slags streamere.

Bortset fra sport har Twitch også regelmæssige streamingtjenester. Twitch beskæftiger sig også med mikrotransaktioner siden 2016, efter at have introduceret sin egen cryptocurrency kaldet Bits, som kunne bruges til at vippe tv-stationer som et tegn på påskønnelse. Samme år introducerede platformen Twitch Prime, noget i retning af Amazon Prime.

2. Mixer

Dette er en Microsoft-ejet platform, der tidligere blev kaldt Beam, før den blev købt ud af Microsoft. Hvad der får Mixer til at skille sig ud fra resten er den lave latenstid mellem udsendelsen og det indhold, der når frem til seerne.

Dette betyder, at brugere får se begivenheden i realtid, ligesom den finder sted. Flere andre sportsstreamingtjenester lider af 10 eller 20 sekunders forsinkelse og holder ikke handlingen i realtid længere. Mixer giver også seerne mulighed for direkte at interagere med nogle spil, når de finder sted.

3. YouTube-spil

Denne platform samler både live og on-demand indhold af e-sport. Du kan enten se live-begivenheder, som de finder sted i realtid, eller du kan gennemse det enorme videobibliotek for at vælge foretrukne spilvideoer.

Live streaming er stadig det primære fokus for YouTube Gaming, men fordi det også har et on-demand-afsnit, er det ikke kun lettere, men også meget sjovere at søge efter gamingvideoer. YouTube Gaming giver brugerne mulighed for at spole tilbage en live-udsendelse, afspille visse dele igen eller se fra starten.

4. Facebook-spil

Facebook Gaming er en ny aktør på streamingmarkedet eSports, men fordi det er Facebook, har det allerede formået at have en indflydelse på branchen. Platformen er kun lanceret i år og kaldes FB.gg.  

Hvad Facebook Gaming gør er at analysere de sider, brugere har ønsket, og de grupper, de er sammen med for at tilpasse liveindhold. Facebook-live-livestreams kan også findes på Facebook-nyhedsfeeden. Før lanceringen havde Facebook Gaming også lokket seere fra andre platforme til at slutte sig til deres platform.

Men selvom Facebook Gaming stadig er meget ung, er det ikke bagved at indsamle et par eksklusive tv-rettigheder, herunder ESL Pro League og ESL One-serien, Gfinity Elite-serien, Twin Galaxies ‘ H1Z1 Pro League, og Hi-Rez Studios ‘ Paladins Premier League.

5. Steam TV

En af de nyeste deltagere i eSports-streamingbranchen er Steam.tv. Selvom der allerede er flere andre spilleplatforme, lokker Steam TV-udviklere seerne med live udsendelser af videospil inden for Steam Community.

Steam TV har også en række andre nyttige funktioner, såsom chatintegration. På platformen er brugerne i stand til at adskille offentlig chat fra den personlige chat.

Der er også indbygget stemmechat til Google Chrome. Selvom Steam TV endnu ikke er blevet brugt til nogen større udsendelser, bliver det langsomt populært hos både tv-selskaber og publikum.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me