Bedste VPN for Pandora – Fjern blokering uden for USA

Pandora er let et af de mest genkendelige virksomheder i musikstrømningsområdet. Mange vil let hævde, at det banede vejen for nyere deltagere som Tidal, Apple Music og Spotify. 


Bedste VPN for Pandora

Bedste VPN for Pandora

Hvad er Pandora?

Pandora blev oprettet i januar 2000 og har gennemgået en hel række forhindringer for at nå det sted, det har i dag. På et tidspunkt gik virksomheden så dårligt, at Tim Westergren (CEO) måtte overbevise sit team på 50 ansatte om at gå i over 2 år uden løn. Det er denne type udholdenhed, der har set virksomheden vokse til over 90 millioner abonnenter til dato, og at skære en niche som en af ​​de mest foretrukne internetradio-tjenester.

I sin kerne er Pandora en platform, der giver dig mulighed for at oprette din egen ‘radiostation’ ved at sammensætte en liste over andre numre, der ligner meget dem, du søger efter. Du får en liste over andre sange, der har de samme musikalske træk, der er sammensat af det, som grundlæggerne kaldte Music Genome Project. Dette er i det væsentlige en algoritme, der bruger mere end 450 attributter til at kategorisere musik; hvilket gør Pandoras forslag mere tilbøjelige til at appellere til din interesse.

Pandora fungerer som en freemium-service. Med andre ord kan brugerne tilmelde sig og nyde tjenester på basisniveau uden omkostninger. De har dog muligheden for at nyde yderligere funktioner, når de imidlertid bliver betalte abonnenter. At have en gratis konto betyder, at du får annoncer nu og da. Der er stadig meget værdi at hente, selvom du ikke er en betalende abonnent. Tjenesten tilbyder tre niveauer at vælge imellem. Der er Pandora, Pandora Plus, derefter Pandora Premium. Kvaliteten af ​​lyd du får til at streame bliver bedre, når du går op i niveauet.

Hvor er Pandora tilgængelig?

Med alle disse fordele ved at høste fra en velkendt og respekteret service, er der kun en hindring, der muligvis forhindrer dig i at nyde deres service, især hvis du tilfældigvis er på farten. Dette er det faktum, at tjenesten ikke er så bredt tilgængelig uden for USA. Virksomheden nævner omkostningerne ved musiklicenser og sætter lokale servere i hver region som en af ​​dens største hindringer. For at få adgang til Pandora uden for USA skal du blot en VPN.

Brug af en VPN til at fjerne blokering af Pandora uden for USA

Initialerne VPN står for et virtuelt privat netværk. Det er hovedsageligt en samling af servere, der er baseret i forskellige dele af verden, som abonnerede brugere kan oprette forbindelse til. Dermed er de i stand til at omgå enhver geografisk begrænsning, der måtte stå i vejen for dem; og har adgang til sider og kanaler, der ikke ville være tilgængelige i deres region. Hvis du f.eks. Vil fjerne blokering af Pandora uden for USA, skal alt, hvad en bruger skal gøre, oprette forbindelse til en amerikansk VPN-server. Sådan gøres det:

 1. Først og fremmest skal du tilmelde dig en VPN-tjenesteudbyder.
 2. Download og installer derefter VPN-applikationen på din pc, Mac, Android, iOS eller FireStick.
 3. Start VPN-appen, og log ind.
 4. Forbind derefter til en amerikansk VPN-server.
 5. Du kan nu bruge en hvilken som helst amerikansk streamingtjeneste, som om du var i USA.

Brug af en VPN garanterer også en bruger fuldstændigt privatliv i deres bestræbelser online. Deres forbindelser bliver krypteret, og deres data bliver skjult. Med dette gjort kan brugerne derefter gøre ting som at shoppe eller bank online uden nogen frygt for, at deres forbindelser bliver aflyttet.

Bedste VPN’er til Pandora

Valg af den rigtige VPN-service indebærer, at du tilmelder dig en udbyder, der har din bedste interesse i tankerne; ikke en der bare er for at tage dine penge. For at hjælpe dig med at identificere de mest pålidelige udbydere, du kan tilmelde dig, har vi sammensat en liste med tre velkendte tjenester. Her er vores liste over bedste VPN’er til Pandora.

1. ExpressVPN

Ikke så mange leverandører i branchen kan tilbyde en service, der er så godt leveret som ExpressVPN. Med mere end 2000 servere i over 60 lande er ExpressVPN mere end i stand til at levere service af topkvalitet. ExpressVPN garanterer onlinebeskyttelse gennem sin 256 bit AES-krypteringsprotokol. Der er også fuld support til op til 3 samtidige forbindelser; hvilket gør det muligt for brugerne at have alle deres enheder godt beskyttet.

ExpressVPN tilbyder sine brugere en særlig funktion kaldet split tunneling; hvor de vælger, hvilken af ​​deres trafik der skal krypteres, og hvilke dele ikke. Der er også fuld støtte til anonym torrenting, da tjenesten fungerer rigtig godt med Tor, og kombineret med dens udvalg af stealth-servere kan ExpressVPN-brugere stadig stole på tjenesten, selv i de mest censurerede regioner. Udbyderens VPN-klient er også ret nem at arbejde med, da det er let at navigere selv for første gangs brugere. For at lære mere om denne service foreslår vi, at vi gennemgår vores ExpressVPN-gennemgang.

2. IPVanish

Nummer to på vores liste er IPVanish, og dette er en USA-baseret udbyder, der har tæt på 1500 servere, som brugerne kan oprette forbindelse til. Tjenesten blev etableret i 1999, hvilket giver den næsten to årtier erfaring i branchen. IPVanish er stolt af muligheden for at få din faktiske IP til at forsvinde og tilbyder dig i stedet en pulje på mere end 40.000 IP’er at vælge imellem.

Brug af IPVanish kan være meget gavnligt, især hvis du har en tendens til at gøre meget torrenting. Tjenesten er meget vokal i sin support til tjenesten, da den giver mulighed for både ubegrænset og anonym P2P-filoverførsel. IPVanish-brugere får også ubegrænset båndbredde og server switches samt en SOCKS5 web-proxy. Dens kapacitet til at understøtte op til 10 samtidige forbindelser er virkelig uovertruffen, og dette gør tingene meget overkommelige, især hvis du leder efter multiplatformbeskyttelse. Hvis du vil have flere oplysninger om, hvad du kan forvente, kan du se vores IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN, en leverandør, der skiller sig ud med hensyn til de tilbudte funktioner og dens lange liste over servere, opsummerer. NordVPN har tæt på 4000 servere inden for sit netværk, med et godt flertal af dem distribueret over 60+ lande. NordVPN giver mulighed for, at op til 6 samtidige enheder kan registreres under en konto og anvender militær klasse 256 bit AES-kryptering for at holde alle brugerdata godt beskyttet. Tjenesten er baseret i Panama, og dette giver den mulighed for at opretholde en streng nul-logningspolitik.

NordVPN fungerer ganske godt med Onion over VPN, da dette letter brugerens komplette anonymitet, når de er online. Tjenesten har også foranstaltninger til beskyttelse mod DNS-lækager og tilbyder både Chrome og Firefox som lette alternativer til online sikkerhed. Tjenesten har også dobbelt VPN-kryptering, hvor din forbindelse får dobbelt så højt som kryptering med tilladelse af at blive kørt gennem to servere. Brugere får også chancen for at vælge, hvilke servere de skal bruge, da tjenesten har servere, der er optimeret til aktiviteter såsom online spil, torrenting eller endda HD-streaming. Dette er bare et snapshot af den type service, som NordVPN kan forvente. For at få det fulde billede skal du sørge for at gennemgå vores NordVPN-gennemgang.

Resumé om den bedste VPN for Pandora

For dem, der endnu ikke har prøvet Pandora, er der meget, de går glip af. Tjenesten er blevet bedre på både kvalitet og bibliotek af musik siden de tidlige 2000’ere. Brug af det uden for USA kan imidlertid være en stor udfordring, hvis du ikke er tilmeldt en troværdig VPN. De tre tjenester, vi har anført i disse anmeldelser, er mere end i stand til at sikre din online tilstedeværelse og gøre det muligt at få adgang til Pandora, mens du er uden for USA.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map