Bedste VPN til Canal +

Hvis du har fået en smag på fransk underholdning, er Canal + en kanal, du virkelig skal kigge efter. Tjenesten har et bredt udvalg af kanaler, der tilbydes både dets franske seere, såvel som dets engelske baserede publikum. Tjenesten blev grundlagt i 1984 og har årtiers erfaring med, hvordan man distribuerer kvalitetsindhold, og bedst af alt er det meste af det indhold, der tilbydes, gratis. For at få adgang til indhold fra tjenesten skal du enten logge på deres websted eller downloade deres brugervenlige myCanal-app.

Bedste VPN til Canal Plus

Bedste VPN til Canal+

Bedste Canal + VPN opsummeret

Jeg har sammenfattet hele gennemgangen på nedenstående liste. Her er bedste 5 VPN-tjenesteudbydere, du kan bruge til at se Canal Plus i udlandet:

  1. ExpressVPN
  2. VyprVPN
  3. CyberGhost
  4. BulletVPN
  5. IPVanish

Er Canal Plus tilgængelig uden for Frankrig

Kanaler som Canal + Cinema, CanalPlay og myCanal er bare et eksempel på den slags programmering, du får fra Canal +, men for de fleste brugere er det kun tilfældet, hvis de tilfældigvis er baseret i Frankrig. Hvis du er fransk udstationerede, der bor i udlandet, får du vist følgende fejl, hver gang du prøver at se live eller on-demand indhold på Canal Plus online:

“Umulig d’accéder au contenu, veuillez vérifier votre connexion internet.”

Dette giver en meget alvorlig situation, især hvis du er en fransk udstationeret, der måske er blevet sendt til arbejde i lande som Schweiz, Australien, Belgien, USA eller England. Canal + -webstedet og streamingtjenesten er afhængig af geobegrænsende blokke for at sikre, at kun brugere med base i Frankrig kan streame, og årsagerne hertil kan spænde fra licensaftaler til båndbreddebegrænsninger samt en generel præference for det lokale publikum.

Uanset hvad, det at være ude af stand til at streame dine foretrukne shows fra Canal + mens du er uden for Frankrig, kan føre til en alvorlig sag med hjemlengsel og holde dig klar over hvad der sker derhjemme. For at løse dette problem og fjerne blokering af Canal Plus fra udlandet er det, du i det væsentlige har brug for, en fransk IP-adresse. Af hensyn til dem, der ikke ved, er en IP-adresse, hvad du vil sidestille med som dit digitale fingeraftryk. Denne adresse bruges af websteder og internetudbydere til at etablere et par ting om en bruger, såsom deres identitet og placering. For at kunne streame Canal + fra udlandet har du brug for en løsning, der giver dig en fransk IP-adresse, og der er ikke noget andet værktøj, der gør det så godt som en VPN.

Brug af en VPN til at se Canal + uden for Frankrig

VPN er en forkortelse for et virtuelt privat netværk, som er en gruppe af sikre servere, som du opretter forbindelse til, så din trafik bliver krypteret. Disse servere er alle baseret i forskellige lande, så for at se Canal + uden for Frankrig skal du oprette forbindelse til en service, der har servere derovre. Forbindelse til en betyder, at du kan handle i din IP-adresse for en fransk, så Canal + -webstedet ikke vil være i stand til at bestemme, at du får adgang til den uden for landet.

Som nævnt betyder, at ved hjælp af en VPN betyder, at du har dine data krypteret, hvilket betyder, at ikke engang din internetudbyder vil være i stand til at dechiffrere, hvad du vil op til online. Dette er fantastisk, da du skal undgå alle de begrænsninger, der bliver placeret for brugere, der har tendens til at bruge en masse båndbredde til streaming. Internetudbydere er kendt for at styre brug af båndbredde gennem gashåndtering af forbindelseshastigheder og også aflytning af brugeraktivitet for at anvende brugerspecifikke blokke på visse websteder. Abonnering på en troværdig VPN-service hjælper dig med at undgå alt dette og sikre, at adgangen til Canal + via webstedet eller myCanal-appen er garanteret på trods af hvor du end måtte være.

De bedste VPN’er til Canal+

I tråd med at hjælpe dig med at opnå ægte frihed og fleksibilitet online, har vi allerede gjort grundlæggende for dig og identificeret VPN-udbydere, der tilbyder den bedste værdi for dine penge:

1. ExpressVPN

Mange af de andre udbydere på markedet finder det ganske vanskeligt at matche, hvad ExpressVPN har at tilbyde. Tjenesten har omkring 2000 servere inden for sit netværk og er passende baseret fra De Britiske Jomfruøer. En sådan placering er især praktisk, da der ikke er nogen datareguleringsregler, der gælder der, og tjenesten har også en meget streng nul-logging-politik ved spil. Med ExpressVPN har brugerne chancen for at oprette forbindelse til op til 3 enheder samtidigt, og dette vil sikre, at den sikkerhed, der leveres gennem deres 256 bit AES-kryptering spredes overalt.

Udbyderen er også en af ​​de mest tildelte i branchen og kan prale af priser, der anerkender deres eksemplariske kundeservice. ExpressVPN sikrer, at brugerne også får beskyttelse, når de deler filer via P2P-forbindelser, og tilbyder også muligheden for at vælge fra OpenVPN, IPSec og endda IKEv2 som foretrukne VPN-protokoller. Abonnenter vil også drage fordel af funktioner som split tunneling, en automatisk kill switch, stealth-servere og en belønning for at henvise til en kunde, der med succes tilmelder sig. Se vores ExpressVPN-gennemgang, hvis du gerne vil vide mere om tjenesten.

2. VyprVPN

For det andet på vores liste har vi en udbyder, der er baseret fra Schweiz, der sikrer, at alle dets brugere har deres trafik krypteret gennem deres brede vifte af over 700 servere. Gennem dette netværk får brugerne mulighed for at vælge mellem over 200.000 IPS samt en række andre tilføjede funktioner. Med op til 5 samtidige forbindelser, der tilbydes for brugerne i sin premiumplan, kan brugerne have en bred vifte af enheder, der kører på enten Android, iOS, Mac eller Mac OS.

VyprVPN er også meget populær for sin Chameleon-protokol, der fungerer ved at kryptere OpenVPN-pakkemetadata og sikre, at brugerne er i stand til at bruge tjenesten uopdaget, selv i lande, hvor de udfører dyb pakkeinspektioner for at finde og blokere alle, der bruger VPN’er. Tjenesten er også torrent-venlig, tilbyder en internet-kill-switch og ejer tilfældigvis alle dens servere. Abonnenttrafik holdes også sikker gennem OpenVPN-baseret 256 bit AES-kryptering, og for dem, der ønsker at sende sikker kommunikation, sikrer udbyderens Cyphr-meddelelsesapp også brugere, at alle de tekster, de sender, er krypteret. For at vide nøjagtigt, hvad VyprVPN kan gøre for dig, foreslår vi, at vi gennemgår vores VyprVPN-gennemgang.

3. CyberGhost

Hurtig, praktisk og overkommelig. Det opsummerer temmelig den slags service, som du sandsynligvis vil modtage fra CyberGhost VPN. Tjenesten har hovedkvarter i Rumænien, som er helt uden for nogen af ​​de “14 øjne” -områder. Dette betyder, at deres nul-logging-politik er solid, hvorfor ingen af ​​trafikken, der dirigeres gennem nogen af ​​deres 1300+ servere, nogensinde vil blive undersøgt. Tjenesten har også en app, der er designet til at sikre, at enhver, der kører en Windows-, Android-, iOS- eller Mac-baseret tjeneste, er i stand til at oprette forbindelse, og tilbyder OpenVPN, L2TP og IPSec som de vigtigste VPN-protokoller, der skal vælges fra.

Fra brugergrænsefladen er det meget let at fastslå, at CyberGhost har en af ​​de mest brugervenlige apps på markedet, da alt er meget tydeligt lagt ud for abonnenter. Tjenesten understøtter også at blive brugt sammen med Tor, og dette sikrer, at du får forblive helt anonym, mens du er online. Torrenting er tilladt, og med en forbindelsesbegrænsning på op til 5 enheder er der ingen grund til ikke at have al din internet-kompatible elektronik under beskyttelse. Vi har en mere omfattende oversigt over, hvad denne udbyder kan gøre for dig, og du kan finde alle disse oplysninger om vores CyberGhost VPN-anmeldelse.

Konklusion om den bedste VPN for Canal+

At være væk fra dit hjemland bør ikke forhindre dig i at få de seneste nyhedsopdateringer eller nyde programmeringen, som du allerede er vant til. Få en VPN, og sørg for, at du er i stand til at streame fra Canal + på trods af at du er langt væk fra Frankrig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me