Bedste VPN til TuneIn – Fjern blokering uden for USA

At finde en radiotjeneste, der tilbyder forskellige musik, der appellerer til din smag, er i dag meget lettere takket være Internettet. Du kan finde masser af dem gennem en simpel online søgning. Meget få matcher den kvalitet, du kommer til at få, hvis du dog går til TuneIn. I betragtning af radioens Netflix har dette gratis musikstreamingswebsted nogle ret imponerende funktioner. En, der skiller sig ud, er, at det giver dig mulighed for at finde en radiostation, der spiller musik fra den kunstner, du vil lytte til. Foruden at være fri til brug får du heller ikke reklamer for dig, når du nyder din musik.


Bedste VPN til TuneIn - Fjern blokering uden for USA

Bedste VPN til TuneIn – Fjern blokering uden for USA

Er tuneIn Any Good?

Du kan vælge at udelukkende nyde tjenesten via deres websted eller vælge deres mobilapp, så du kan lytte til, selv når du er på farten. Appen er tilgængelig til en lang række enheder og har versioner, der endda kan arbejde på udvalgte bilmodeller. Brug af appen til streaming har en række interessante fordele over brugen af ​​hjemmesiden. Appen giver dig mulighed for at bruge mere forskellige søgekriterier såsom sprog, trendstationer og top podcasts for at se efter en station. Du får endda se, hvem der ellers blandt dine kontakter bruger TuneIn. Der er også en biltilstand, der gør det virkelig let at surfe gennem stationer, især når du kører.

Brugere, der vælger deres premium-pakke, får adgang til Premier League-kampe, 40.000 lydbøger og mere end 600 kommercielle gratis musikstationer.

Hvor er TuneIn tilgængelig?

Desværre var tjenesten kun blevet lanceret til brugere med base i USA, UK og Canada. Dette er et stort slag især for brugere, der har tendens til at rejse meget. Det betyder, at de ikke kan få adgang til deres premiumtjeneste, mens de er i udlandet.

TuneIn-tjenesten er afhængig af din IP- eller Internetprotokoladresse for at bestemme, om du befinder dig i den understøttede region. Dette er den adresse, der bruges til at identificere din computers forbindelse på Internettet, og den videregiver oplysninger såsom din placering og identitet. For at få adgang til TuneIn-tjenesten, mens du er uden for USA, England eller Canada, har du brug for et værktøj, der er i stand til at skjule din IP-adresse, eller få den til at virke som om du er inden for de accepterede regioner. Indtast VPN.

Bedste VPN til TuneIn – Sådan hjælper en VPN

For dem, der aldrig har hørt om udtrykket før, står VPN for Virtual Private Network. Det er hovedsageligt en gruppe servere, som du kan oprette forbindelse til for at kryptere din browsertrafik. Serverne er baseret i forskellige dele af verden. Hvis du finder en service, der har et godt antal af dem i enten USA, UK eller Canada, har du adgang til TuneIn’s premium service, uanset hvor du er.

En forbindelse til en af ​​disse servere giver dig mulighed for at skifte fra din faktiske IP-adresse til en virtuel. Dermed får du hævet dit privatlivsniveau og forbliver også anonym, mens du er online. En VPN giver dig også adgang til en lang række geobegrænsede kanaler og websteder. Det skjuler også din online aktivitet fra din internetudbyder. På denne måde bliver du polstret fra ethvert af deres forsøg på at smøre din forbindelse. 

Bedste VPN’er til TuneIn

For at sikre, at du ender med det rigtige valg, har vi et par forslag, som du kunne starte din søgning med. Se på.

1. ExpressVPN

Ikke nogen tjenester har en tendens til at levere 100% af fordelene og tjenesterne som annonceret. ExpressVPN er imidlertid anderledes. Denne premium VPN-udbyder er baseret på De Britiske Jomfruøer. Dette tjener til fordel, da regionen ikke er underlagt nogen dataregulerende jurisdiktion. Dette betyder, at de ikke er forpligtet til at dele deres kunders data med nogen myndighed. Dette tilføjer troværdighed til deres nul-logging-politik.

ExpressVPN kan prale af over 2000 servere under sit netværk, hvilket betyder, at det er meget usandsynligt, at man går glip af en server til at oprette forbindelse via. Der er også en række tilsløret servere, hvis du er hjemme i et land, hvor VPN-brug er forbudt, og de giver dig mulighed for at bruge tjenesten uden opdagelse. Streaminghastigheder er hurtige og pålidelige med sikkerhed leveret gennem 256 bit AES-kryptering. ExpressVPN tilbyder også en Smart DNS-service, der sikrer, at der ikke er noget, der kan spores tilbage på det websted, du vælger at besøge. Tjenesten giver mulighed for op til 3 samtidige forbindelser og kan bruges på en række forskellige enheder. Se vores ExpressVPN-gennemgang for at få flere oplysninger om, hvad du kan forvente, når du tilmelder dig.

2. IPVanish

Andet på vores liste er IPVanish; en veletableret udbyder med base i USA med omkring 1500 fuldt ejede servere under ledelse. Denne tjenesteudbyder har været i branchen i næsten to årtier og har udviklet et ry for at være go-to-udbyderen for brugere, der ønsker pålidelig hastighed og sikkerhed. IPVanish understøtter også op til 10 samtidige forbindelser.

Tjenesten har uovertruffen support til torrenting, da den understøtter anonym P2P-filudveksling og ikke sætter grænser for P2P-trafik. Det er også en af ​​de få, der tilbyder en SOCKS5-web-proxy, hvilket betyder, at du ikke behøver at downloade VPN-klienten, hvis du ikke vil. Udbyderen lover ikke at opbevare nogen logfiler over din browsing og sikrer din forbindelse gennem 256 bit AES-kryptering. IPVanish tilbyder ubegrænset båndbredde samt ubegrænset serverskift og understøtter også VPN-protokoller som IKEv2, L2TP og IPSec. For at se, hvad der ellers er i vente med denne udbyder, er du velkommen til at gennemgå vores IPVanish-gennemgang.

3. NordVPN

NordVPN lover en rigere oplevelse med hensyn til hvad du kan gøre med tjenesten. Med et rimeligt prispoint sammenlignet med hvad andre mindre dygtige tjenester beder om, er det bestemt værd at se på. NordVPN blev oprettet i 2009 og er baseret i Panama, og det gør det meget lettere at bevare privatlivets fred over din forbindelse. Tjenesten har en stram politik uden logning.

Med omkring 4000 servere i mere end 60 lande har NordVPN så mange af dem i det omfang, at der er et interval, der er optimeret til visse funktioner på Internettet. Der er servere, der fungerer bedst, når der torrentes, downloades i bulk, spil såvel som streaming. NordVPN tilbyder også dobbeltkryptering ved at få din trafik dirigeret gennem to servere i stedet for en. Dens automatiske kill-switch skaber ikke plads til fejl. Dens støtte til Onion via VPN betyder, at du kan øge niveauet for anonymitet, du får, mens du streamer fra dine foretrukne tjenester. For en mere omfattende kig på udbyderen, se vores NordVPN-gennemgang.

Resumé om den bedste VPN til TuneIn

Internetradio er noget, du burde prøve, hvis du aldrig har tænkt på at gøre det. Et af de bedste websteder, du kan henvende dig til for en fantastisk oplevelse, er TuneIn. Hvis du tilfældigvis kan lide det så meget og vælger deres premium-pakke, har du uden tvivl brug for en VPN-service for at sikre, at du kan få adgang til den hvor som helst. Enhver af de tre, vi har nævnt ovenfor, gør. Så gå videre og læse de dybdegående anmeldelser for hver af udbyderne for at se, hvilken der passer bedst til dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me