Bedste VPN til Vizio Smart TV’er

2018 er et godt år for Vizio, det sker bare så, at deres 65-tommers P-serie Quantum TV har gjort en morderedebut. Det Californien-baserede tv-selskab har foretaget et bemærkelsesværdigt skift i kvaliteten og tilgængeligheden af ​​deres nye serie af SmartCast-drevne Smart TV’er. De budgetvenlige indstillinger gør Vizio til et almindeligt navn i mange amerikanske husstande. Efter 2018-udgivelserne er det eneste, der kunne gøre tv’erne endnu bedre, at tilslutte dem med en VPN. En VPN giver dig mulighed for at fjerne blokering af websteder, omgå geo-blokke og få adgang til tjenester og apps, der ikke er tilgængelige i dit land. Læs videre for at finde ud af, hvilken VPN der fungerer bedst med Vizio Smart TV’er.


Bedste Vizio TV VPN

Bedste VPN til Vizio Smart TV

Bedste Vizio Smart TV VPNer opsummeret

Hvis du er klar over, hvad en VPN gør, og ved, hvordan du installerer en VPN på et Smart TV som Vizio, er der ikke noget behov for dig at læse resten af ​​artiklen. De bedste VPN’er til Vizio Smart TV er:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Bedste VPN’er til Vizio Smart TV’er

Den skelnen mellem et Smart TV og et almindeligt TV er muligheden for at oprette forbindelse til internettet. Smart TV’er fungerer som streamingplatforme, hvilket giver dig adgang til en række apps, tjenester og indhold, alt sammen ét sted.

Internettet er imidlertid ikke meget sikkert, og smart-tv’er findes ikke i en verden uden cyberkriminalitet og datatyveri. De er heller ikke særlig private, din internetudbyder eller en tredjepart kan let finde ud af, hvad du ser, hvornår og på hvilken kanal / app. For at beskytte dig mod mulige angreb og spionage skal du have en VPN. Meget enkelt gør en VPN 3 ting:

 • Krypter dine data og beskytter dig mod datatyveri.
 • Omdiriger din trafik gennem en sikker forbindelse, så tredjeparter blokerer for at se din online aktivitet.
 • Skjul din rigtige offentlige IP-adresse, så du får en IP, der matcher den server, du opretter forbindelse til.

Ændring af din IP-adresse giver dig adgang til indhold, der kun er tilgængeligt i andre lande, og det kan endda åbne op for nye kanaler og apps, du kan bruge. Med andre ord er en VPN en stor Smart TV-ledsager. Her er de 3 bedste VPN’er til Vizio Smart TV:

ExpressVPN

Selvom ExpressVPN er lidt på den dyre side, er dette den bedste service, du kan få, når det kommer til VPN’er. ExpressVPN har 2000 servere i 94 lande, hvilket gør det til en fantastisk VPN til at fjerne blokeringen af ​​websteder og apps. Det tilbyder også en 256-bit AES-kryptering, DNS / IPv6-lækebeskyttelse, delt tunneling og en kill-switch for at garantere dit privatliv online. ExpressVPN har også en Smart DNS-funktion, som er fantastisk til at fjerne blokeringen af ​​forskellige kanaler samtidigt. ExpressVPN har en liste over praktiske installationsvejledninger online til brugere, der ønsker at installere VPN på enheder, der ikke har en indbygget VPN-app. For at tilføje til alt det ovenstående er ExpressVPN en af ​​de få VPN-udbydere, der stadig kan fjerne blokering af amerikansk Netflix!

Læs den fulde ExpressVPN-anmeldelse her, og glem ikke at prøve denne service selv. Du har intet at tabe, da de tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, ingen spørgsmål stillet!

BulletVPN

Ikke 2 som en dyr som ExpressVPN, mulighed 2 er en stor VPN-udbyder med endnu en gratis Smart DNS-funktion. BulletVPN løb hurtigt VPN-udbyders rækker for at blive en af ​​de bedste tjenester derude. VPN har muligvis et lavere serverantal end de to andre forslag, men BulletVPN formår at give anstændig global serverdækning uanset. Som en streaming VPN praler BulletVPN også muligheden for at fjerne blokering af amerikanske Netflix og har optimeret sine servere for at garantere en hurtig streamingoplevelse.

Her er BulletVPNs fulde anmeldelse, så du kan se alt, hvad denne udbyder kan tilbyde. Den seje ting? De har også en “ingen spørgsmål stillet” 30-dages refusionspolitik!

NordVPN

Den tredje mulighed for Vizio Smart TV er NordVPN. De har også en Smart DNS-funktion, Smart Play og konkurrerer med enhver VPN-udbyder med deres serverantal. NordVPN tilbyder også en dobbelt VPN-krypteringsfunktion, en 2048-bit SSL-kryptering og op til 6 samtidige enhedsforbindelser. Deres servere understøtter alle hurtige internethastigheder og giver dig en problemfri streamingoplevelse.

Du kan læse NordVPNs fulde anmeldelse her. Endnu en gang, prøv udbyderen ved at drage fordel af deres 30-dages refusionspolitik!

Sådan installeres VPN på Vizio Smart TVs

Vizio Smart TVs understøtter ikke indbyggede VPN-apps, så du er nødt til at konfigurere din VPN til at arbejde på dit Smart TV. Bare rolig, det er ikke så kompliceret, som det lyder. Her er 3 måder, du kan bruge til at få din VPN til at arbejde på et Vizio Smart TV:

 • Installer VPN på din router: Hvis du installerer en VPN på din router, vil enhver enhed, der er tilsluttet din internet, være beskyttet af VPN. Denne indstilling fungerer kun, hvis du har en VPN-kompatibel router, men de fleste nye routere gør det. Du kan læse denne vejledning for en mere detaljeret forklaring af, hvordan du installerer din VPN på din router.
 • Del din pc- eller Mac-netværksforbindelse med dit Smart TV: Du kan omgå konfigurationer helt ved at installere VPN-appen på din Mac eller PC og dele din netværksforbindelse med Smart TV. Med andre ord fik Smart TV adgang til internettet via en hotspot-forbindelse fra dit skrivebord. Her er en mere detaljeret guide til deling af din forbindelse på Windows, der kan hjælpe.
 • Brug en Smart DNS-proxy: En af grundene til, at jeg foreslog disse VPN’er, er for deres Smart DNS-funktion. En Smart DNS er ikke nøjagtigt som en VPN, men kan konfigureres direkte på dit Smart TV. Hver af de ovennævnte udbydere har guider til konfiguration af deres Smart DNS-funktion på deres respektive websteder.

Bedste VPN til Vizio Smart TV – Endelige tanker

I en tid med snitskæring vokser Smart TV’ers popularitet eksponentielt. Vizio Smart TV’er tilbyder nu en vidunderlig platform drevet af SmartCast (baseret på Googles Chromecast). Det er let at bruge og kontrollere via et program, du kan downloade på din Smartphone. Det har også en række gratis og ikke-abonnementsindhold, du kan gå på. Med en VPN kan du tage dit Smart TV til nye niveauer af privatliv og underholdningskvalitet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me