Du spores stadig, selv med Googles lokalitetssporing

Hvis du tror, ​​at det at stoppe din “placeringshistorik” vil forhindre Google i at spore dig, har du en anden ting, der kommer. Associated Press rapporterede, at selv med placering af sporing, der er sat i gang, bruger Google stadig en masse forskellige apps til at holde din placering i skak. Selvom Googles placering af placeringshistorik siger, at hvis du slukker for det, vil din placering blive sporet, er der forskellige måder, som Google har formået at omgå det.


Du spores stadig, selv med Googles placeringshistorik slået fra

Du spores stadig, selv med Googles placeringshistorik slået fra

Googles placeringshistorik – Hvad gør det virkelig??

Alle ved, at du kan “pause” din placeringshistorik på Google, og at dette formodes at forhindre Google i at gemme oplysninger om de steder, du besøger. Faktisk angiver Googles supportside endda,

“Med placeringshistorik slået fra, gemmes de steder, du rejser, ikke længere.”

Problemet er at slukke for din placeringshistorik forhindrer ikke Google i at bruge andre apps til at spore din placering. Alt at slå Googles placeringshistorik fra, er at forhindre Google i at føje dine bevægelser til sin “tidslinje”. Når det er sagt, vil dine placeringsmarkører stadig blive indsamlet og sporet af Google. Hvad dette betyder er, at hver gang du får adgang til Google Maps, udfører en søgning på Google eller endda får vejropdateringer på din telefon, snapshots din placering af Google. Både Android- og iPhone-brugere har disse poster gemt.

Hvorfor sporer Google din placering?

Den mest almindelige teori bag Googles besættelse af at spore din placering er data. Jo flere data Google har, jo mere kan den bruge dem til at give virksomheder bedre reklamemuligheder. Faktisk har Google specifikt oplyst, at placeringsposter, der er gemt i “Min aktivitet” -indstillingerne, bruges til at målrette annoncer. Annoncekøbere har mulighed for at målrette mod bestemte placeringer, omend de er nødt til at betale Google en smuk krone for at gøre det.

Sådan forhindres Google i at spore din placering

AP-undersøgelsen viste, at der er en måde at blokere Google fra at spore din placering, men det indebærer en vis grave i Googles indstillinger. Hvis du deaktiverer “Web & Indstilling af appaktivitet ”stopper Google med at gemme dine placeringsmarkører gennem andre apps. Du kan også manuelt slette dine placeringsdata ved at gå til myactivity.google.com og fjerne geo-stemplede poster. Dette kan være tidskrævende for dig, medmindre du vil slippe af med alle posterne samtidig. Associated Press har en fantastisk artikel om, hvordan du sletter dine data fra Googles databaser.

Sådan forbliver du anonym online

Hvis du er bekymret for dine data og din online anonymitet, er den bedste måde at sikre dig beskyttelse af dine oplysninger ved at bruge en VPN. En VPN skal bruges som en ekstra sikkerhedsforanstaltning til at deaktivere “Web & Appaktivitet ”og“ Placeringshistorik ”-indstillingerne.

Hvad en VPN gør er at omdirigere din trafik gennem en sikker formidlingsserver. Dette sikrer, at ingen tredjepart kan se dine data, da alle dine data bliver krypteret af VPN. Du kan lære mere om, hvordan en VPN kan holde dig sikker online her.

For en VPN-tjenesteudbyder, der er testet og testet med at holde dine data private, foreslår jeg, at du bruger ExpressVPN. ExpressVPN bruger krypteringer i militær kvalitet til at skjule dine data fra nysgerrige øjne. Det har også 5 VPN-protokoller, du kan bruge til ekstra sikkerhed, mens du er online. Med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti giver ExpressVPN dig mulighed for at teste deres tjenester, før du forpligter dig til deres abonnement.

Sådan deaktiveres “Web & Appaktivitet ”

iOS-brugere

  1. Log ind på din Google-konto i en browser
  2. Få adgang til din bruger indstillinger i en browser: Google-konto > Personlig information & Privatliv > Gå til min aktivitet > Aktivitetskontrol < Web & App-aktivitet.
  3. Slå fra Web & App-aktivitet.

Android-brugere

  1. Gå til Google-indstillinger
  2. Adgang Google-konto > Data & Tilpasning > Web & App-aktivitet
  3. Slå fra Web & App-aktivitet

Googles sporingshistoriksporing – endelige tanker

Som du kan se, har Google skjult “Web & Appaktivitet ”-indstilling et sted, hvor de fleste brugere ikke tænker at se ud. Faktisk har de også været supervage med hensyn til, hvad denne indstilling gør, idet de siger, at det “gemmer din aktivitet på Google-websteder og apps for at give dig hurtigere søgninger, bedre anbefalinger og mere personlige oplevelser”. At finde ud af nøjagtigt, hvilke aktiviteter der er gemt kræver endnu mere graving efter din ende, og kan normalt ses, når du har gennemgået et par “Lær mere” -knapper. Det er en skræmmende verden, vi lever i, hvor de fleste af de tjenesteudbydere, vi stoler på til daglig, er så vage om, hvordan de indsamler vores data. Heldigvis kan du ved hjælp af en VPN overvinde de fleste af disse problemer og bruge internettet med anonymitet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me