Er VPN legal i UAE?

Bruger VPN i UAE lovligt eller ej? UAE-beboere lever i en verden, hvor de nøjes med visse begrænsninger for at forblive i sikkerhed og holde deres regering lykkelige. De mennesker, der bor i UAE, er under alvorlige internetbegrænsninger, der gør dem ude af stand til at få adgang til bestemt materiale. Du kan ikke se den amerikanske version af streamingkanalen Netflix eller gå på en datingside eller endda videechat med dine venner på Skype, alt dette er forbudt i De Forenede Arabiske Emirater. Sådanne begrænsninger er faktorer, der driver behovet, efterspørgslen og brugen af ​​VPN’er. Hvad sker der nu, hvis regeringen beslutter at forbyde VPN’er også?


Er VPN legal i UAE?

Er VPN Legal i UAE?

Desværre skete det. En lov, der begrænser brugen af ​​VPN’er, er blevet udstedt, og tingene tog en tur til det værre. VPN-forbuddet falder som nummer 12 under den føderale lov fra 2016 om cyberkriminalitetslov, der kriminerer brugen af ​​VPN’er i De Forenede Arabiske Emirater. Så nu er ikke kun websteder, tjenester og VoIP blokeret i UAE, men også VPN’erne, der fjerner dem. Dette forbud har fået UAE-borgerne til at stille spørgsmål om “Hvad nu?” og “Betyder det, at VPN’er nu er ulovlige?”

Er VPN Legal i UAE?

Den tilsvarende bestemmelse i loven om cyberkriminalitet hedder som følger: ”Enhver person, der omgår protokoladressen på Internettet ved at bruge en vildfarende adresse eller en adresse, der tilhører andre eller på anden måde med det formål at begå en forbrydelse eller forhindre dens opdagelse, straffes med fængsel og en bøde på mindst ( AED 150.000) og højst (AED 500.000) eller ved nogen af ​​disse straffe. ”

Loven bestemmer, at folk kun må bruge lovlige VPN-tjenester ellers får konsekvenserne af enten fængsel eller bøder afhængig af hvor alvorlig forbrydelsen er. I henhold til lov om cyberkriminalitet nr. 9 kan politi og myndigheder tage retssager mod dem, der bruger ulovlige VPN’er til andre upassende aktiviteter.

Derfor, hvis en Emirati-borger eller en udstationeret, der bor i UAE, bruger VPN til legitime formål, brug af selve VPN ville ikke være ulovlig.

Sammendrag skal du være i stand til at bruge VPN i UAE, så længe VPN-tjenesteudbyderen er lovlig, og du ikke begår nogen cyber-forbrydelser, mens du er tilsluttet en VPN-server.

Hvad er en VPN?

Et virtuelt privat netværk opretter en tunnel, der gøres tilgængelig efter forbindelse til en udenlandsk server. En VPN krypterer og sikrer din forbindelse, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvad du gør online. Efter ændringen i din IP bliver du anonym og ikke detekterbar af Internetudbydere. Du får også beskyttelse mod hackere, overvågning og online farer.

RankVPN ProviderLink
rangVPN-udbyder
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Ubegrænset båndbredde
 • Apps til alle dine enheder
 • 24/7 Live Support
 • Eksklusiv 49% rabat!

Besøg ExpressVPN

rangVPN-udbyderBesøg BulletVPN
rangVPN-udbyderBesøg NordVPN
4VPN-udbyderBesøg Surfshark

Hvad bruges VPN’er til i UAE?

UAE-beboere har ikke en, men mange grunde, der berettiger deres VPN-brug.

 1. Sikker forbindelse: Forbindelse til offentlige netværk på cafeer og restauranter i UAE kan sikres med et virtuelt privat netværk.
 2. Maske IP-adresse: Ændring af din IP-adresse giver dig friheden til at surfe på internettet sikkert og privat i UAE.
 3. Tillad adgang til blokeret indhold: VPN’er giver deres brugere adgang til Skype, Facetime og andre VoIP-tjenester, hvor de er forbudt i UAE.
 4. Beskyt data: De stramme krypteringer og ingen logpolitikker, som VPN-tjenesteudbydere tilbyder, gør brugernes online data som private og utilgængelige af hverken regeringen eller internetudbydere..
 5. Omgå geo-begrænsninger: Ved at eje en VPN kan du se dine yndlingsfilm, TV-shows, live sportsbegivenheder og tjenester som US Netflix og Spotify, selvom UAE ikke streamer dem.
 6. Oprethold privatliv: UAE-regeringen holder styr på borgernes onlineaktivitet, hvilket betyder, at privatlivets fred ikke opretholdes der. Dette kan dog ændres ved at tilmelde dig en VPN.

Bedste VPN’er for De Forenede Arabiske Emirater

Her er en liste over VPN-tjenesteudbydere, der oftest bruges i De Forenede Arabiske Emirater. For en dybdegående analyse af hver af disse VPN’er, se vores bedste VPN til UAE-gennemgang.

ExpressVPN

ExpressVPN er nummer et på vores liste. Deres servere er til stede i over 90 lande, så forbindelse med en uanset afstand må ikke være et problem. Fjernelse af Skype, Netflix, Whatsapp eller BBC i UAE er garanteret med ExpressVPN. Deres brugervenlige software, stærke krypteringsmetoder og hurtige hastigheder er alle opmuntrende faktorer for at abonnere på deres tjenester.

NordVPN

NordVPN s Deres dobbelte krypteringsmetode, hvor trafikken dirigeres mellem to servere i stedet for en, giver brugeren en følelse af sikkerhed, hvilket er meget nødvendigt at mærke i UAE. De fører heller ikke logfiler over deres brugers internetaktiviteter, og de fungerer med hurtige hastigheder.

IPVanish

IPVanish tilbyder PPTP, L2TP og OpenVPN som de valgte protokoller, alle sikkerhedskopieret af en 256-bit AES-kryptering. Hvis det ikke repræsenterer sikkerhed, hvad gør det så? For at gøre tingene endnu mere sikre, opbevarer IPVanish ikke logfiler over deres brugers trafik. De leverer også høje serverhastigheder, hvilket er vigtigt for dem, der planlægger at streame nyheder, live udsendelser eller sportsbegivenheder fra deres yndlingskanal eller -site i UAE.

VPN’er i UAE, juridiske eller ulovlige?

Årsagen til, at UAE-myndighederne udsteder alle disse love og begrænser brugernes internetfrihed, er forståelig, men alligevel lidt urimelig. Regeringen frygter, at hvis den ikke tager de nødvendige forholdsregler, kan borgerne blive udsat for afskyeligt indhold, der potentielt kan ødelægge samfundet. Hvad en borger vælger at gøre online, er hans / hendes forretning alene, og i så længe har en VPN opmuntret denne online uafhængighed. Borgere i De Forenede Arabiske Emirater har kun tilladelse til at bruge lovlige VPN’er, ellers bliver de nødt til at have alvorlige juridiske konsekvenser. Det er dog bedre at bruge en lovlig VPN end ikke at bruge en overhovedet.  

Relaterede indlæg

 • Sådan ser du Netflix offline streaming

  Sådan ser du Netflix offline streaming?

  Ingen kommentarer | 1. december 2016

 • 10 Netflix-hemmeligheder, du ikke vidste

  10 Netflix-hemmeligheder, du ikke vidste

  Ingen kommentarer | 11. januar 2017

 • Omgå geo-begrænsninger og placeringsfejl på få minutter

  Sådan omgås geobegrænsninger og placeringsfejl

  56 Kommentarer | 8. april 2014

 • Sådan kan du se Eir Sport uden for Irland

  Sådan kan du se Eir Sport uden for Irland

  Ingen kommentarer | 4. februar 2019

Om forfatteren

Charles

Streaming gadgets nørd. Interesseret i enhver lille ting der er at vide om at omgå regionale restriktioner. En ivrig tro på retten til at beskytte online privatliv. Charles har også gennemgået masser af VPN-tjenesteudbydere og ved, hvordan man adskiller de gode æbler fra de dårlige.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map