Fjern blokering af Sling TV på Amazon Fire TV uden for USA

Sådan ser du Sling TV på Amazon Fire TV Stick uden for USA? Slynge-tv bliver langsomt, men støt, en af ​​de største amerikanske streamingkanaler. Det faktum, at du kan nu se Slynge på Amazon Fire TV, Apple TV, Roku og Xbox betyder, at mere og mere Amerikanske snøremaskiner tilmelder sig med live amerikansk streaming tjenester. Et bedre udvalg af top amerikanske kanaler har også spillet sin rolle i stigningen i Sling. Men hvad med Amerikanske udstationerede bor i udlandet i England, Canada eller Australien? Sling TV er det geoblocked uden for USA. Den gode nyhed er, at du kan bruge VPN eller Smart DNS til fjern blokering og se Sling TV i udlandet, uanset hvor du er.


Fjern blokering af Sling TV på Amazon Fire TV uden for USA

Fjern blokering af Sling TV på Amazon Fire TV uden for USA

VPN vs Smart DNS Proxies – Det grundlæggende

Hvis du ikke er så godt bekendt med VPN eller Smart DNS, der er ikke grund til at få panik. Begge er blevet brugt i lang tid af hverdagens internetbrugere til omgå regionale begrænsninger. Den måde, hver metode fungerer på, er imidlertid forskellig. VPN, for tilfælde, ændrer din IP-adresse og krypterer al din Internet-trafik. Dette gør det meget populært blandt internetbrugere, der ønsker et ekstra lag privatliv.

Smart DNS på den anden side tager en anden tilgang. Din offentlige IP-adresse vil stadig være den samme, når du har konfigureret Smart DNS på din streamingenhed. Din Internet-trafik er heller ikke krypteret. Du kan konfigurere Smart DNS direkte på de fleste streaming-enheder, inklusive Amazon Fire TV. VPN-apps kan kun installeres på pc, Mac, iOS og Android.

Enten af ​​metoderne er en bæredygtig mulighed med hensyn til fjernelse af Sling TV uden for USA.

Se Sling TV uden for USA med Smart DNS Proxies

Det faktum, at du kan indstille Smart DNS direkte på Amazon Fire TV, gør denne metode særlig populær blandt folk der fjern blokering af Sling TV på Fire TV uden for USA. Det er ikke nødvendigt at konfigurere din pc, Mac eller router for at få den til at fungere. Sådan kan du bruge Smart DNS til fjern blokering af Sling TV på Amazon Fire TV i udlandet.

  1. Først skal du tilmelde dig en Smart DNS-proxy-service, der understøtter fjernelse af blokering af Sling TV på Amazon Fire TV. Unlocator passer til regningen.
  2. Når du har oprettet din Smart DNS-konto, skal du gå over til installationsvejledning side, og klik på Amazon Fire TV. Det betyder ikke noget, om du ejer Fire TV Box eller Fire TV Stick, da begge er konfigureret på samme måde.
  3. Følg instruktionerne for at åbne DNS-koder på dit Fire TV.
  4. Se Sling TV på Amazon Fire TV uden for USA.

Disse trin kan synes at være lette at være sandt, men det er alt, hvad jeg var nødt til at gøre fjern blokering af Sling TV på min Fire TV Stick. Det tog mig bogstaveligt talt cirka 10 minutter at få min Unlocator-konto at indstille Smart DNS på Fire TV og ser Sling TV uden for USA. Takket være en ikke-strenge-vedhæftet 7-dages prøve, jeg kunne tilmeld dig med Unlocator uden behov for et kreditkort. Hvis du beslutter at opgradere dit Unlocator-abonnement efter dette, har du også ret til en 14-dages refusion uden spørgsmål.

Sådan fjernes blokering af Sling TV uden for USA med VPN

I betragtning af det ekstra lag af privatliv Jeg får med VPN, det er normalt mit foretrukne ‘valgte våben’, når det kommer til omgå geografiske begrænsninger. Dog med fravær af en VPN-klient på selve Fire TV, måtte jeg vende tilbage til opsætningen af ​​en VPN-forbindelse på min DD-WRT-router. Selvom denne procedure er gennemførlig, kan den virke en smule for kompliceret for VPN-newbies.

  • Hvis du har forudgående kendskab til opsætning af VPN på en router, vil jeg bestemt anbefale at bruge VPN i stedet for Smart DNS til fjern blokering af Sling TV på Amazon Fire TV.
  • Oprettelse af en forbindelse til en Amerikansk VPN-server via din router har enorme fordele.
  • Alle dine streaming-enheder ser ud til at være placeret i USA.
  • Du har adgang til alle geo-begrænsede amerikanske kanaler inklusive Netflix, Amazon Prime, Hulu, Sling, HBO Go og ABC GO.
  • VPN kryptering forhindrer, at din internetudbyder såvel som andre mulige aflyttere spionerer efter din online aktivitet. Hold de nysgerrige øjne væk.

ExpressVPN har detaljeret installationsvejledninger det hjalp mig meget, da jeg først konfigurerede VPN på min router. Hvis du vil give VPN et skud, skal du gå til ExpressVPN. De har en refusionstid på 30 dage. Så hvis du af en eller anden grund ønsker dine penge tilbage inden for den første måned, er du garanteret at få dem tilbage. Du kan også bruge andre VPN-udbydere til fjern blokering af Sling TV på Amazon Fire TV uden for USA.

Sådan ser du Sling TV uden for USA på Amazon Fire TV Stick?

Opsætningsprocessen Smart DNS eller VPN til se Sling TV på Amazon Fire TV er det samme, uanset om du ejer Fire TV Box eller Stick. Når du vælger din Smart DNS / VPN-tjeneste, betyder billigere ikke altid bedre. Sørg for, at uanset hvilken service du bruger omgå regionale begrænsninger har en klar tilbagebetalings politik. Online support er også vigtig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me