Fjern blokering af Sling TV på Apple TV Watch uden for USA

Sådan fjernes og blokerer Sling TV på Apple TV uden for USA? Til ledning-kuttere søger efter online streamingkanaler, der tilbyder live amerikansk tv, der er ikke mange bedre alternativer end Sling TV. Med kanaler som ESPN, AMC, TBS, TNT, CNN, Freeform og Disney, du kan finde noget at se på, uanset hvad dine visningspræferencer er. Det vigtigste emne er dog det Sling TV er geoblokeret uden for USA. Amerikanske udstationerede bor i England, Canada, Mexico, Spanien, Australien, Frankrig, Japan eller Tyskland brug VPN eller Smart DNS-proxies. En af metoderne giver dig mulighed for det omgå geografiske blokke og se Slynge-tv på Apple TV i udlandet.


Fjern blokering af Sling TV på Apple TV Watch uden for USA

Fjern blokering af Sling TV på Apple TV Watch uden for USA

Sådan får du Sling TV-app på Apple TV

Før jeg går nærmere ind på hvordan man kan se live amerikanske kanaler på Sling TV på Apple TV uden for USA, jeg vil forklare hvordan man downloader Sling TV-appen på Apple TV (4. generation). uheldigvis, Slynge er ikke tilgængelig på Apple TV 3 eller ældre generationer.

For at download og installer amerikanske apps som Sling, Hulu, Netflix, HBO Go eller ABC, på din Apple TV 4, du har brug for en Amerikansk Apple ID. Sådan kan du gøre opsæt en amerikansk iTunes-konto uden behov for et amerikansk kreditkort. Bemærk, at du ikke behøver at bruge VPN eller Smart DNS til at gennemføre denne bestemte procedure.

På din PC eller Mac:

 1. Start App butik og log ud af din konto. For at gøre dette skal du klikke på ‘Store’ -> ‘Log ud’.
 2. Rul helt ned til bunden af App butik og klik på flaget i nederste højre hjørne.
 3. Nu får du en liste, der giver dig mulighed for at “vælge dit land eller din region”.
 4. Vælg ‘USA’.
 5. Gå og find enhver gratis app.
 6. Klik på ‘Hent’ -> ‘Installer app’.
 7. Fra rullemenuen, der vises, skal du klikke på ‘Opret Apple ID’.
 8. Opret din nye Apple ID-konto vha ‘Intet kort’ mulighed.
 9. Indtast en adresse, der er lokal for den region, mens du ikke vælger noget kort. Du kan bruge Google til at finde legitime amerikanske adresser.
 10. Fra din Apple TV 4 skal du logge ud af din iTunes-konto inden for dine indstillinger.
 11. Log ind med en ny konto.
 12. Du har succes ændrede din App Store / iTunes-region til USA.
 13. Brug nu søgefunktionen i App Store, find Sling TV og download den til din Apple TV 4.

Se Sling TV på Apple TV uden for USA med Smart DNS Proxies

Nu hvor du har downloadet Sling-appen på din Apple TV 4, er det tid til at fjerne geografiske begrænsninger pålagt det uden for USA. Der er dybest set to måder, som du tillader det fjern blokering af Sling TV i udlandet. Den første er Smart DNS. Det, der er fantastisk ved Smart DNS, er, at du direkte kan indstille det på dit Apple TV uden at skulle foretage ændringer på din router eller andre enheder på dit hjemmenetværk. Ulempen er imidlertid, at du vil være begrænset til en amerikansk region og dermed ikke kan ændre arten af ​​det indhold, du får på Sling.

 1. Det vigtigste trin her er at tilmelde dig en Smart DNS-proxy-service, der understøtter fjerne blokering af Sling TV på Apple TV i udlandet. Brug ikke gratis DNS-koder du finder online. Jeg har testet mange af dem, og de fungerer ikke. Derudover bringer de din internetsikkerhed og privatliv i fare.
 2. Nu hvor du har oprettet din Smart DNS-konto, er det tid til opsæt Smart DNS på din Apple TV. Hvis du følger installationsvejledningen omhyggeligt, bliver du færdig i løbet af cirka 5 minutter, selvom du ikke er så teknisk klar.
 3. Efter konfiguration af Smart DNS på Apple TV, lancere Sling TV-appen, log ind med din Sling-konto og se live amerikansk tv som om du var i USA.

Hvis du aldrig har brugt Smart DNS før, og først vil “dyppe din tå i vandet”, skal du gå over til Unlocator. Du kan tilmelde dig en gratis prøveperiode på 7 dage uden streng. De beder dig ikke engang om dine kreditkortoplysninger.

Fjern blokering af Sling TV på Apple TV uden for USA med VPN

Hvis du vil omgå regionale blackouts pålagt live Sling TV-sportskanaler synes godt om ESPN, NBC Sports eller Fox Sports, Brug VPN. VPN-opsætningen til Apple TV er ikke så ligetil som med Smart DNS. Afhængig af den VPN-udbyder, du bruger, kan du imidlertid bogstaveligt skifte til over 14 forskellige placeringer i USA. Det betyder, at der er en mulighed for at fjerne blokering af meget mere indhold på Sling med VPN sammenlignet med Smart DNS.

 1. Du skal opsæt VPN på en kompatibel router først. DD-WRT, tomat, og Linksys routere skal gøre jobbet.
 2. Opsæt din VPN-forbindelse på din router. ExpressVPN har detaljerede installationsvejledninger til, hvordan man opnår dette.
 3. Når du har oprettet forbindelse til den amerikanske VPN-server på din router, vil alle enheder, der er tilsluttet den router, inklusive din Apple TV, dele sin VPN-forbindelse. Med andre ord ser alle dine enheder nu praktisk talt ud til at være placeret i USA.
 4. Ikke kun får du adgang til Sling, men også til alle andre Amerikanske geo-begrænsede kanaler. Dette inkluderer Netflix, Hulu, Amazon Prime, Vudu og Crackle.

Jo flere amerikanske VPN-servere VPN-tjenesten du bruger leverer, jo bedre er den velegnet til at fjerne blokering af Sling TV på Apple TV. ExpressVPN, tilbyder for eksempel mere end 14 forskellige VPN-placeringer fra USA alene. Her er en komplet liste over alle top VPN-udbydere til se Sling TV på Apple TV uden for USA.

Sådan fjernes og blokerer Sling TV på Apple TV uden for USA – VPN eller Smart DNS Proxies

Du kan enten bruge VPN eller Smart DNS-proxies til se Sling TV uden for USA. Smart DNS er muligvis nemmere at konfigurere på Apple TV, men VPN giver dig flere muligheder samt ekstra privatliv og sikkerhed online. I sidste ende kommer det hele ned på, hvad du vil streame via Sling TV på dit Apple TV.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map