Hvad er Netflix? Hvordan virker det?

Hvad er Netflix? Netflix er en global online video-on-demand streamingtjeneste. Det betyder dybest set, at du kan abonnere på Netflix for at se film og tv-serier online. Det er blevet go-to kanal for mange ledning-kuttere. De tilgængelige titler afhænger hovedsageligt af dine Netflix-regionen. Hver Netflix-region har et andet bibliotek. Netflix tilføjer og fjerner film og tv-shows til hver Netflix-region hver måned. En fordel ved denne politik er, at der altid er nyt indhold. Ulempen er, at en serie, du ser, pludselig måske ikke er tilgængelig. Når du abonnerer på Netflix, er du fri til at streame alle tilgængelige film og tv-shows uden ekstra omkostninger.


Hvad er Netflix? Hvordan virker det?

Hvad er Netflix? Hvordan virker det?

Hvor meget koster et Netflix-abonnement?

Der er tre vigtigste Netflix-abonnementsplaner, du kan vælge imellem:

 • 7,99 $ / måned: Se Netflix ind SD (standard definition) på en skærm. Det betyder, at du kun kan se Netflix på en enhed til enhver tid.
 • 9,99 / måned: Se Netflix ind HD (High-definition) på to skærme samtidig, dvs. du og et familiemedlem kan se Netflix på to forskellige streaming-enheder på samme tid.
 • 11.99 / måned: Se Netflix ind HD og Ultra HDfire forskellige streaming-enheder samtidigt. Denne plan er mere velegnet til store familier.

Du kan tilmelde dig en gratis Netflix 30-dages prøveversion. Hvis du ikke annullerer dit abonnement inden for den første måned, fortsætter dit Netflix-abonnement automatisk. Du kan til enhver tid annullere, og ingen afbestillingsgebyrer er inkluderet.

Hvordan kan jeg abonnere på Netflix – Hvad er Netflix?

For at abonnere på Netflix skal du gå til Netflix-websted. Du har stort set brug for et kreditkort og en adresse. Som allerede nævnt er den første måned gratis, så der er ikke meget at tabe, hvis du vil prøve det.

På hvilke enheder kan jeg streame Netflix?

En af grundene til, at Netflix blev så populær, er, at det praktisk talt er tilgængeligt på enhver streamingenhed, du kan tænke på. PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Smart TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast, PS4, PS3, Xbox, og Wii alle understøtter Netflix.

Hvor kan jeg streame Netflix – Hvad er Netflix?

Netflix er tilgængelig over hele verden bortset fra Nordkorea, Kina og Syrien. Husk, at hver Netflix-region har forskellige indhold, dvs. film og tv-shows, der er tilgængelige i Netflix USA er muligvis ikke tilgængelig i andre regioner. Det skyldes hovedsageligt copyright-distributioner, Netflix-tegn med copyright-indehavere. Amerikansk Netflix er den mest populære, fordi den har flest titler. Du kan bruge VPN til ændre din online placering online og se amerikanske Netflix i stedet for din lokale Netflix.

Hvordan kan jeg fjerne blokering af amerikansk Netflix uden for USA?

Hvis du bor uden for USA, kan du stadig få adgang til Amerikansk Netflix-bibliotek. Husk, at du kan bruge din eksisterende Netflix-konto, dvs. at der ikke er behov for at abonnere igen. Netflix bruger dybest set din IP-adresse at bestemme din Beliggenhed og giver dig adgang til din lokale Netflix-region i overensstemmelse hermed. Ved at bruge en VPN-tjeneste som ExpressVPN, du kommer til ændre din IP-adresse og få en Amerikansk IP-adresse i stedet. Mens du er tilsluttet til Amerikansk VPN-server, du har adgang til Amerikansk Netflix-region.

Hvad er Netflix-alternativer?

Selvom Netflix er en af ​​de mest populære streamingkanaler i verden, tilbyder nogle andre streamingtjenester lige, hvis ikke bedre, indhold. Hulu, HBO Go, ABC Go, Crackle, og Vudu er alle lige så imponerende streamingkanaler. De bedste kanaler er baseret i USA og er geoblocked i udlandet. Overvej at bruge VPN at fjerne blokering af disse kanaler, hvis du bor i England, Canada, Tyskland, Frankrig eller Mexico.

Hvad er Binge-Watching?

Binge-watching er et udtryk, du sandsynligvis hører meget fra folk, der ser Netflix. Det betyder praktisk taget at se flere episoder af en tv-serie i rækkefølge.

Hvad er Netflix? Skal jeg abonnere?

Nå, et Netflix-abonnement er dine penge værd, hvis du bor i USA. I andre regioner giver film og tv-shows, både hvad angår mængde og kvalitet, meget tilbage at ønske. Derfor stoler så mange Netflix-brugere på VPN til fjern blokering og se amerikanske Netflix uden for USA.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map