Hvordan får man en indisk IP-adresse i udlandet?

Sådan får du en indisk IP-adresse i udlandet? Bollywood fans uden for Indien ved bedre end nogen, hvor skuffende det ikke er at kunne få adgang til indiske tv-kanaler og websteder i udlandet. Modeen, musikken, dansen og kulturen har gjort indisk indhold tiltalende i øjnene på mennesker over det asiatiske kontinent. Kanaler kan lide Sonyliv, Zee TV, HotStar og farve-tv har betaget vores interesse og tiltrukket vores opmærksomhed på en enorm måde. Efter at have fået et glimt af, hvad Indien har at tilbyde, ville folk i Mellemøsten gøre alt for at få adgang til dets latterligt gode indhold.

Hvordan får man en indisk IP-adresse i udlandet?

Sådan får du en indisk IP-adresse i udlandet?

Med en ændring af IP kan det naturligvis styres. Så længe du har en indisk IP, er Bollywood et tryk væk. Kun med VPN kan du få en indisk IP og derfor få adgang til alle slags indiske programmer, kanaler, tjenester og websteder på enhver enhed, herunder Mac, PC, Andriod og iOS. Lad os forklare hvordan.

Sådan får du en indisk IP-adresse uden for Indien ved hjælp af en VPN

Den bedste måde at få en indisk IP-adresse på er via en VPN. Et virtuelt privat netværk fungerer ved at forbinde din enhed til en af ​​dets servere via Internettet. Når du har downloadet VPN-appen og åbnet softwaren, vises en liste over servere i forskellige lande. Den server, du vælger at oprette forbindelse til, giver dig dens IP-adresse. Alle data, du sender over internettet, krypteres først af VPN, og disse krypterede data dirigeres til den server, du vælger. Når de krypterede data når serveren, bliver de dekrypteret og derefter sendt på vej til sin oprindelige destination. På grund af dekryptering af dataene ser det ud til, at de stammer fra hvor serveren er placeret.

Så hvis du er i Amerika, og du opretter forbindelse til en server i Indien ved hjælp af din VPN, ser det ud til, at al din online trafik kommer fra Indien. Dette betyder, at indisk indhold bliver tilgængeligt for dig, uanset hvor du er.

  1. Tilmeld dig en VPN, hvis bedste er ExpressVPN.
  2. Download og installer din VPN-app på din pc, Mac, Android eller iOS-enhed.
  3. Start applikationen, og log ind.
  4. Vælg en indisk server, og opret forbindelse til den.
  5. Tjek din IP-adresse via et websted som WhatIsMyIP.network for at sikre dig ændringen.
  6. Fra nu af kan du surfe på Internettet med din indiske IP-adresse, som om du befinder dig i Indien.

Abonner på for at nemt få en IP-adresse ExpressVPN for de er kendt for deres solide præstationer og garanterede resultater. Du kan oprette forbindelse til en hvilken som helst af deres serverplaceringer rundt om i verden og gennemse online hvor som helst uden at skulle give din IP-adresse væk. For en dybdegående analyse af Bedste VPN’er til Indien, tjek denne anmeldelse. Hvis du vil lære mere om de andre tjenesteudbydere, skal du kontrollere tabellen herunder.

Hvorfor vil du have en indisk IP??

Nu ved du, hvordan IP-adressen er forbundet til din placering, du forstår, hvorfor det er fordelagtigt at ændre den. Hvis du er en indisk udstationeret, ville du finde dig selv i stort behov for en indisk IP af mange grunde. Sådan kan du bruge en indisk IP-adresse, mens du er uden for Indien:

Få adgang til indisk indhold

Netflixs versioner er forskellige afhængigt af din placering, og der er muligvis noget indhold tilgængeligt på Indian Netflix, men ikke på din lokale Netflix. I dette tilfælde kan du bruge din VPN til at få en indisk IP for at få adgang til alt indhold der er der.

Lær indisk

Hvis du er en indisk udstationeret, og du vil styrke dit modersmål, eller du kan endda være en der er interesseret i at lære indisk. At få en indisk IP ville hjælpe dig med at få adgang til indhold på hindi, tamil, telugu eller andre indiske sprog snarere end på engelsk.

Anonymitet

Uanset hvilken IP, du får, bare det at have en anderledes end din egen kan få dig ud af svære situationer. Du behøver ikke at stå over for juridiske problemer, betale visse bøder eller komme i problemer med myndighederne. Brug bare en udenlandsk IP-adresse, så du kan blive sværere at spore, og på den måde beskytter du dit privatliv. Uanset om det er indisk, spansk, eller australsk, en udenlandsk IP giver dig sikkerhed.

Download programmer

Hvis et nyt spil frigives i dit land, og du ikke kan få adgang til det, kan du overveje at ændre din IP. Du ønsker ikke at se en censureret eller reduceret version af den. Du ønsker at få det hele. Lad os sige, at spillet kun er tilgængeligt i Indien, og at du bor i USA. Du bliver nødt til at erstatte din amerikanske IP med en indisk for at downloade spillet. Derefter behøver du ikke vente på den officielle udgivelsesdato, hvor du i øjeblikket er.

Få en indisk IP-adresse uden for Indien

Hvis du overvejer at få en indisk adresse, skal du bruge en af ​​vores anbefalinger til VPN-tjenester ovenfor. Når du har fået din indiske IP, kan du se cricket, hvor det betragtes som en religion på Star Sports eller se episoder af Bigg Boss på farven kanal. Du kan se ethvert indisk indhold, uanset hvor du er, når du får dig en indisk IP.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me