Hvordan kan man se Mubi overalt i verden?

Nogle gange kan det tage meget længere tid at kigge efter en film, der kan optages på Netflix, end du havde forventet. I de fleste tilfælde er det ikke, at filmene i deres bibliotek ikke er så lokkende, men mange af dem ser ud til at være så gode, at det bliver meget vanskeligt at vælge en at se dem. Hvis du er som de fleste mennesker, vil du sandsynligvis blive fanget af et alvorligt tilfælde af analyselammelse. For seere, der ikke ønsker at blive stresset med at beslutte, hvad de skal se, tilbyder Mubi et meget overbevisende alternativ. Til at begynde med tilbyder denne unikke streamingtjeneste kun 30 film ad gangen, så det bliver meget lettere at vælge en at se på.

Hvordan kan man se Mubi overalt i verden?

Sådan ser du Mubi overalt i verden?

Er Mubi noget godt?

Listen over film, som du kan finde på én gang på platformen, er faktisk sammensat af et meget talentfuldt team af filmsnobber og akademikere. Du kan finde en god blanding af prisvindende film at vælge imellem, når du kigger efter. For at sikre, at indholdet altid forbliver frisk, tilføjes en ny film på listen hver dag, mens en anden fjernes. Hver film forbliver på listen i kun 30 dage.

Bortset fra at være en streaming af platform, giver Mubi dig også mulighed for at læse ekspertanmeldelser fra kendte filmforfattere fra en redaktion, de kaldte “The Notebook”. Her får du at vide, hvad andre filmkritikere synes om den film, du lige skal se, og også uddybe din viden om alle filmfotografering. Hvis du finder ud af, at en film, du havde planlagt at se, allerede er gået forbi 30-dages varemærket og ikke længere er på listen, kan du stadig se den for $ 4 i HD når det passer dig.

Hvor er Mubi tilgængelig?

Med hensyn til regional tilgængelighed tilbyder Mubi et andet sæt film, afhængigt af hvor du er baseret. Tjenesten er i øjeblikket lokaliseret for brugere i England, USA, Frankrig og Canada. Så alle disse regioner har et andet sæt film på lineup. Mubi kommer også snart til Indien.

Hvis du tilfældigvis er ude af disse regioner, kan du ikke få adgang til Mubi på grund af regionale begrænsninger. Der er dog en løsning, du dog kan implementere. Hvordan ville du få adgang til disse regionale lister trods i andre dele af verden? VPN til undsætning.

Brug af en VPN til at streame Mubi uden for USA, UK eller Canada?

VPN står for et virtuelt privat netværk, og det henviser til en samling af servere, der giver dig adgang til geobegrænsede tjenester og også krypterer din forbindelse. Krypteringen skjuler dybest set al din internettrafik. Det gør det vanskeligt for nogen at se, hvad du laver online. Forbindelse til en VPN-service holder dig også anonym under hele din brug af Internettet. Personlige oplysninger som din placering og identitet forbliver skjult. Så der er ingen oplysninger om dig tilbage på de websteder, du vælger at besøge. Sådan kan du bruge VPN til at se Mubi overalt i verden:

  1. Den første ting, du skal gøre, er at tilmelde dig en VPN-service.
  2. Download og installer derefter VPN-appen på den enhed, som du vil streame Mubi på.
  3. Start appen, og opret forbindelse til en VPN-server i USA.
  4. Når du har oprettet forbindelse til en amerikansk server, får du en midlertidig Amerikansk IP-adresse der får det til at se ud som om du befinder dig i USA.
  5. Nu hvor du har en amerikansk IP, kan du nemt streame Mubi fra hvor som helst i verden.

Hvis du ved, at du vil bruge meget af din tid på streaming, skal du virkelig overveje at abonnere på en VPN-service. Dette vil hjælpe med at buffe dig fra alle forhold, som din internetudbyder kan anvende for at gashåndtere din forbindelse. I denne forstand betyder throttling alt fra at nedsætte din hastighed til at nægte din adgang til visse streamingwebsteder og kanaler. Brug af en VPN forhindrer din internetudbyder i at spionere på dig, så de har heller ingen idé om, hvad du laver.

Bedste VPN’er til at se Mubi i udlandet

Nu hvor du ved, hvad du står for at få tilladelse til et VPN-abonnement, så lad os se på den type udbydere, du burde tænke på at abonnere på.

1. ExpressVPN

ExpressVPN fremstår som en af ​​de mest pålidelige udbydere, du kan henvende dig til for din online beskyttelse. Den prisvindende service har mere end 2000 servere inden for sit netværk og en tilstedeværelse i mere end 90 lande. Dens store serverdækning benytter op til 200.000 IP’er for sine abonnenter at linke op til og har stadig en række stealth-servere, som du kan oprette forbindelse til, hvis det land, du er i, ikke tillader VPN-forbindelser.

Du får op til 3 samtidige forbindelser med denne udbyder. ExpressVPN understøtter OpenVPN, SSTP, L2TP og PPTP som VPN-protokoller. Tjenesten er baseret på De Britiske Jomfruøer, så der er ingen bekymring for, at dine data deles med myndighederne, da de fleste af dem ikke har nogen jurisdiktion der. Tjenesten har også en klar nul-loggingspolitik, så de har heller ingen idé om, hvad du laver online. Sikkerhed er sikret gennem 256 bit AES-kryptering. Tjenesten leveres også med en Smart DNS-service til at skjule din placering og identitet. Ubegrænset båndbredde og ubegrænset serverskift kommer som standard, så du kan streame problemfrit fra Mubi uanset hvor du end er. For at se, hvad ExpressVPN ellers har at tilbyde, se på vores ExpressVPN-gennemgang.

2. IPVanish

IPVanish krediteres med at tilbyde en af ​​de hurtigste VPN-tjenester i verden. Denne US-baserede udbyder er populær blandt streamere på grund af dens ultrahurtige servere. IPVanish blev etableret i 1999 og har et voksende netværk på mere end 1500 servere til sit navn. Tjenesten anvender også 256 bit AES-kryptering for at sikre, at brugertrafik forbliver sikker. IPVanish-apps er tilgængelige på iOS, Mac, FireStick, Windows, Linux og Android.

Tjenesten er en af ​​få, der har support til op til 10 samtidige enheder. IPVanish tilbyder også en SOCKS5 web-proxy, som du kan henvende dig til, hvis du kun vil skjule din placering og identitet, når du er online. Tjenesten sikrer, at abonnenter får både ubegrænset båndbredde og ubegrænset serverskift. Se vores IPVanish-gennemgang for at se, om dette er den bedste service for dig.

3. NordVPN

NordVPN er en af ​​de bedste udbydere, du nogensinde kunne se ud til at tilmelde dig. Tjenesten er mager og pakker en hel masse slag. Med over 4000 servere, du kan vælge imellem, tramper NordVPN let over andre udbydere, der har et meget mindre netværk. Tjenesten er baseret i Panama, og dette er et område, der ikke er part i nogen lov om datadeling. Dette betyder, at dine data vil være i store hænder. Med deres nul-logging-politik implementeret godt, behøver du ikke at bekymre dig om, at nogen får fat i din trafikhistorie.

NordVPN tager din online sikkerhed meget alvorligt og har funktioner i den retning. Tjenesten dirigerer dine data gennem to i stedet for en; dermed fordobling af den allerede nuværende 256 bit AES-kryptering. Tjenesten tilbyder også tilsløret servere til VPN-brug i lande, hvor det er forbudt, samt dedikerede servere til dem, der ønsker specialiseret service. NordVPN fungerer også godt sammen med Tor for at sikre, at du forbliver anonym. NordVPN er også fantastisk til browsing, da det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til servere, der er specifikt optimeret til det. Se vores NordVPN-gennemgang for at få en mere detaljeret oversigt over, hvad tjenesten har i vente.

Ser Mubi Overseas

Streaming fra Mubi, mens du er uden for Storbritannien, USA, Canada eller Frankrig, bør være en leg, når du har den rigtige VPN-udbyder ved din side. ExpressVPN, IPVanish og NordVPN har alle den rette form for service til at holde din forbindelse privat, sikker og super hurtig. Gå videre og kig på hver af vores detaljerede anmeldelser for meget dybere indsigt, inden du træffer din beslutning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me