Hvordan kan man se UKTV Play uden for England?

Sådan ser du UKTV Play uden for England? UKTV Play er en online streamingtjeneste, der tilbyder fantastiske tv-programmer fra kanaler som Dave, Virkelig, I går og Drama. Hvis du er i Storbritannien, er det meget muligt at få adgang til UKTV Play online og se alle shows fra disse fire fantastiske kanaler. Det kan dog være lidt vanskeligere at gøre det, hvis du prøver at få adgang til det uden for Storbritannien. Ligesom mange kanaler og tjenester har UKTV Play geo-begrænsninger, der begrænser deres seere til britiske beboere og dem, der bor i England. Brugere fra USA, Canada, Australien, Tyskland og Italien kan ikke direkte besøge webstedet og streame dets indhold uden at få en VPN først. Med en VPN kan enhver, der befinder sig i ethvert land rundt om i verden, fjerne blokering af UKTV-afspilning på deres pc, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV eller Amazon FireStick-enheder.


Hvordan kan man se UKTV Play uden for England?

Sådan ser du UKTV Play uden for England?

Hvad er UKTV Play?

I henhold til det officielle UKTV Play-websted er “UKTV Play en gratis indhentet tv-service, hvor du kan se de tv-shows, du elsker fra Dave, I går, virkelig og drama, hvor du vil, når du vil.”

Er UKTV Play tilgængeligt i udlandet?

Desværre for UK TV-fans og britiske udstationerede, der bor uden for Storbritannien, er UKTV Play ikke tilgængelig i udlandet. Dette er den placeringsfejl, du får, hver gang du prøver at streame indhold på UKTV Play uden for England:

“Den video, du prøver at se, kan ikke ses fra dit aktuelle land eller dit sted.”

Sådan ser du UKTV-spil uden for Storbritannien ved hjælp af en VPN

UKTV Place er stedet, hvor du kan se Bad Teacher, Pan Am og The Michael J. Fox Show. Disse shows og mange andre er kun et VPN-abonnement væk. Ved du, at det eneste, der kræves, er et tryk for at bygge bro mellem dig og det begrænsede britiske indhold? En VPN forbinder din enhed til en server i det land, du vælger, over internettet. Det opretter også en digital tunnel, som dine data går igennem og krypteres i. Kort sagt fungerer VPN-serveren som en gateway til internettet, og alle dine internetdata dirigeres gennem den. Din IP-adresse ændres også, når du opretter forbindelse til en server fra et andet land. Lad os guide dig gennem det hele:

 1. Den første ting, du skal gøre, er at tilmelde dig en VPN-service.
 2. Derefter opretter du en VPN-konto
 3. Download og installer VPN-appen på den enhed, som du vil streame UKTV Play på.
 4. Start appen, og opret forbindelse til en VPN-server i England.
 5. Når du har oprettet forbindelse til en britisk server, får du en midlertidig Britsih IP-adresse, der får den til at se ud som om du befinder dig i England.
 6. Nu hvor du har en britisk IP, kan du nemt få adgang til UKTV Play fra overalt i verden.

Hvis du vil fjerne blokering af UKTV i udlandet, har du brug for en VPN, der garanterer at omgå geo-begrænsninger. Hvad bedre VPN til at fjerne blokering af UKTV Play end ExpressVPN? Det er den førende pålidelige leder inden for VPN’er, der tilbyder fremragende tjenester. Høj hastighed, sikkerhed og øjeblikkelig opsætning er grundlæggende funktioner i ExpressVPN. Hvis du finder ud af, at ExpressVPN er dyrt, kan du altid tjekke de andre tjenesteudbydere i nedenstående tabel.

UKTV Play Channel List

 • W
 • Dave
 • Guld
 • Alibi
 • I går
 • Drama
 • Eden
 • Virkelig
 • God mad
 • Hjem

VPN fordele

VPN står for Virtual Private Network, og hvad navnet antyder er ret klart. Det er en teknologi, der giver privatliv på internettet, så du er helt sikker online. En VPN er i stand til at omgå geo-begrænsninger af alle slags, men det er ikke alt. At abonnere på en VPN har sine fordele, og her er nogle af dem:

 • Skjul, hvad du uploader på Internettet for andre.
 • Kom omkring blokke og andre former for censur.
 • Ser ud til at være i et andet land.
 • Skjul browseaktivitet fra lokale netværk og internetudbydere
 • Få en ny og midlertidig IP-adresse.
 • Download og del filer sikkert.
 • Brug offentlige WiFi-hotspots sikkert og sikkert.
 • Spar brugernes penge med grænserelaterede køb.

Se UKTV Play Uden for England

For at se UKTV Play uden for England har du brug for en VPN. Du bliver nødt til at maske din IP-adresse, forfalsk din placering og foregive som om du er i England. Det betyder ikke rigtig, hvor du er i verden, fordi det er noget, din VPN-service tager sig af, ikke dig. Hvad du får at gøre er bare at nyde ubegrænset adgang til UKTV Play og alle de shows, der er gjort tilgængelige for dig via den VPN-forbindelse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me