Hvordan man får Sky Go i USA

Hvordan man ser Sky Go i USA? Sky Go er en populær online tv-service, der repræsenterer en fantastisk måde for seerne at få fat i live og on-demand shows og videoer. Denne kanal er baseret i England, så hvis du af en eller anden grund er uden for landet, vil du ikke have adgang til Sky Go. Hovedårsagen til, at du bliver mødt med en blokade, når du forsøger at få adgang til Sky Go, har at gøre med din IP-adresse. Når du flyttede ud af landet, ændrede din IP-adresse sig, da du nu har IP’et for det land, du i øjeblikket er i.


Hvordan man ser Sky Go i USA

Hvordan man ser Sky Go i USA

Den eneste måde, du kan streame Sky Go-indhold på, er nu, hvis du får dig en britisk IP. Og dette kan ikke være en lettere opgave for en VPN-tjenesteudbyder. En smart DNS-proxy er også i stand til at få dig Sky Go, uanset hvor du måtte være, men ikke ved at ændre din IP. Hovedpunkterne er, at du kan se Sky Go UK i Amerika, hvis du bruger en VPN eller Smart DNS på din pc, Mac, Android og iOS-enheder.

Sådan ser du Sky Go i USA ved hjælp af en VPN

UK-udstationerede, der bor i udlandet, behøver ikke at misunde britiske borgere længere, fordi de selv barberer luksusen ved at streame live og on-demand indhold fra Sky Go. Med en VPN behøver de ikke at krydse grænser eller trylle frem et mirakel for at få adgang til Sky Go. En VPN eller et virtuelt privat netværk er software, der giver dig den placering, du ønsker, ved at ændre din IP-adresse. Den fungerer som en mellemliggende server mellem din enhed og det websted, kanal eller service, du vil have adgang til. Her er hvad du får, når du prøver at se Sky Go i USA:

“Sky go er kun tilgængelig for brugere, der opretter forbindelse fra Storbritannien eller Irland. Du ser ud til at være uden for disse områder. ”

Når du opretter forbindelse til en VPN, rejser dine data gennem denne digitale tunnel oprettet af VPN- hvor de bliver krypteret, inden de når et andet netværk. Så hvis du er i USA, og du vil se Sky Go UK, bliver du nødt til at oprette forbindelse til en server i England. Dette giver dig en midlertidig britisk IP og giver dig adgang til britisk indhold. Lær alle trinene lige her:

 1. Tilmeld dig en VPN-udbyder.
 2. Download og installer VPN-applikationen på din pc, Mac, Android, iOS-enhed.
 3. Start VPN-applikationen, og log ind med din VPN-konto.
 4. Forbind nu til en britisk VPN-server. Du får en Britisk IP-adresse.
 5. Endelig skal du besøge Sky Go’s websted eller starte dens applikation.
 6. Nyd at se Stan Lees Lucky Man, Stick note og S.W.A.T i USA.

Vil du have Sky Go i USA? Tilmeld dig bare med ExpressVPN og se, hvor glat afblokeringen af ​​streamingtjenester er. Denne tjenesteudbyder er dyr af en grund på grund af deres uovertrufne kvalitetstjenester. De garanterer omgåelse af alle slags geobegrænsninger over hele verden, så lad ikke ExpressVPN en anden tanke. Andre VPN-tjenesteudbydere præsenteres for dig i nedenstående tabel, hvis du ønsker at tjekke dem ud. Læs vores artikel om bedste VPN til Sky Go for en bedre forståelse.

Sådan ser du Sky Go i USA ved hjælp af en smart DNS-proxy

Et billigere alternativ til at få Sky Go i USA ville være gennem en Smart DNS-proxy. Det er ikke så sikkert som en VPN, men det får jobbet gjort. Med det mener vi, at det får Sky Go og mange andre kanaler, der blokeres uanset hvor du måtte være. Hvad det grundlæggende gør, er at det omdirigerer den nødvendige trafik til at identificere din geo-placering gennem dens udpegede servere, hvilket giver dig mulighed for at få adgang til det indhold, du ønsker. Sådan bruger du en Smart DNS til at få adgang til Sky Go i Amerika:

 1. Først skal du gå over til Unlocator og tilmeld dig en gratis 7-dages prøveperiode.
 2. Følg disse videoer / installationsvejledninger for at konfigurere Smart DNS på din streamingenhed.
 3. Gå til Sky Go’s websted.
 4. Nyd din ubegrænsede adgang til alt Sky Go’s indhold.

Unlocator er en temmelig stabil Smart DNS-proxy, der let kan fjerne blokering af Sky Go i USA sammen med 200 andre kanaler fra overalt i verden. Det fungerer med hurtige hastigheder, fordi det ikke krypterer alle dine data, ligesom hvad en VPN ville gøre. Uanset hvad er det stadig en billig måde at få nogle af dine favoritkanaler fjernet fra i udlandet.

Se Sky Go i USA

Ud over at give dig mulighed for at se Sky Go i USA kommer en VPN med en masse andre fordele, der ville forbedre din online oplevelse. Uanset om du vil fjerne blokering af Sky Go i Irland eller en anden kanal fra et helt andet land, har VPN’er og Smart DNS-proxies dig dækket. Lad os vide det i kommentarsektionen nedenfor, hvilken VPN du vil vælge at se Sky Go i Amerika.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map