Hvordan man ser ESPN i Mexico

Hvordan man ser ESPN i Mexico


Hvordan man ser ESPN i Mexico

Sådan ser du ESPN i Mexico ved hjælp af en VPN

ESPN er stor og alt, men det gælder kun beboere i USA. Mexico-borgere er derimod nødt til at lide geo-restriktioner. Hvis du ikke bor i USA, kan du ikke se ESPN i udlandet, medmindre du bruger en VPN.

Virtuelle private netværk (VPN’er) er værktøjer, der kan spoof din online placering ved hjælp af tunneleringsprotokoller. De sender din internettrafik gennem et andet netværk efter dit valg, kryptere dine data, og give dig en ny IP-adresse der matcher placeringen af ​​din server.

Med andre ord tillader VPN’er dig at omgå geo-blokke mens du opretholder din online sikkerhed og privatliv. For at fjerne blokering af ESPN i Mexico skal du blot oprette forbindelse til en amerikansk server. Derefter vil din VPN skjule din originale IP-adresse og give dig en midlertidig en fra USA. Som et resultat vil streamingkanalen tro, at du er en lokal beboer og giver dig adgang til dens indhold.

Følg nedenstående trin for at gøre tingene klarere:

 1. Tilmeld dig en elite VPN-udbyder, der tilbyder tophastigheder og stærk kryptering. Tabellen herunder indeholder de bedste muligheder, men ExpressVPN er valg af flok.
 2. Du kan installere VPN’er på næsten alle enheder, inklusive iPhone, iPad, PC og Mac. Og alle gode tjenester har dedikerede apps til næsten enhver platform, hvilket betyder, at du kan finde dem i enhver app-butik.
 3. Når installationsprocessen er afsluttet, åben appen og Log ind.
 4. Forbind derefter til en server fra De Forenede Stater for at få en Amerikansk IP-adresse.
 5. Til sidst skal du gå over til ESPN og nyde din online frihed.
 6. Dette vil ikke kun fjerne blokering af ESPN i Mexico, men også hver andre USA-begrænsede streaming kanal.

Bedste VPN’er til at omgå online restriktioner

Hver VPN-udbyder på markedet har servere i onkel Sam’s territorier. Det betyder dog ikke, at de alle er effektive og pålidelige. Gratis VPN’er som Hola f.eks holde regnskab af din online aktivitet og Sælg det til tredjepart. Plus, dets servere er langsom, hvilket gør det til et frygteligt valg for streaming af live sport.

ExpressVPN, på den anden side er en premium-udbyder, der tilbyder utrolige hastighedstakster, de bedste sikkerheds- og privatlivsfunktioner samt en 30-dages refusionspolitik. Det AES 256-bit kryptering er en militærprotokol, der fuldt ud er i stand til at holde dine data sikre og uleselige. Desuden virksomheden gemmer ikke poster af hvad du gør på internettet, hvilket sikrer dit online privatliv.

hvad angår 30-dages pengene-tilbage-garanti, det giver dig mulighed for at teste tjenesten ud, før du indgår en langsigtet forpligtelse.

Jeg bruger altid dette brand, når jeg rejser uden for USA for at holde mig opdateret med de nyeste NBA-spil. Faktisk bruger jeg ExpressVPN hver gang jeg går online. Under mit for nylig besøg i Mexico var jeg nødt til at se Lakers, da de tog San Antonio Spurs på ESPN. Min eneste mulighed var ExpressVPN, og selvom jeg var skuffet over spillets resultat, var jeg tilfreds med VPN’s ydeevne.

Men hvis du gerne vil have endnu flere muligheder at overveje, før du tænker på det, skal du være min gæst.

Sådan ser du ESPN i Mexico ved hjælp af en smart DNS-proxy

Virtuelle private netværk er ikke den eneste metode til at fjerne blokering af ESPN i Mexico. Du kan også prøve en Smart DNS-proxy, hvis du kun er interesseret i at få adgang til streamingkanalen. Årsagen til, at jeg siger det, er, at disse værktøjer ikke tilbyder meget, når det kommer til privatliv. En, de skjuler ikke din IP-adresse, og to, de krypterer ikke din trafik. 

I stedet omdirigerer Smart DNS-proxies kun til placeringsdel af din internetforbindelse via en anden server. Så hvis du leder efter en hurtig, enkel måde at fjerne blokering af ESPN, er dette værktøj lige det rette for dig.

Men vær opmærksom på, at disse tjenester ikke fungerer, hvis din internetudbyder anvender DNS-kapring eller gennemsigtige proxies. 

Her er hvad du skal se ESPN i Mariachi-landet:

 1. Tilmeld dig en smart DNS-service der understøtter flere streamingkanaler, inklusive ESPN. Jeg anbefaler, at du bruger Unlocator
 2. Se manualerne og vejledningerne til, hvordan du konfigurerer tjenesten på din enhed. I modsætning til VPN’er, har Smart DNS-proxies ikke apps, der kan downloades direkte på din enhed. De er dog kompatible med ethvert operativsystem, inklusive routere, smarte tv’er og spilkonsoller. 
 3. Gå til ESPN-webstedet eller -programmet.
 4. Se dine yndlingshold fra Mexico eller alle andre steder i verden.

Som jeg nævnte tidligere, ønsker du at få en Smart DNS med masser af understøttede kanaler. Unlocator kan fjerne blokering af mere end 220 kanaler, herunder ESPN, Fox Sports Go, NBC Sports, BT Sport, BBC Sport, beIN Sports, SuperSport og meget mere. Og for at gøre tingene endnu sødere kan du drage fordel af en gratis prøveperiode ved den første uges abonnement.

Se ESPN i Mexico

ESPN forhindrer alle brugere, der er uden for USA, i at få adgang til virksomhedens online indhold via dets streaming-enheder. Derfor skal du bruge en VPN (ExpressVPN) eller a SmartDNS-proxy (Unlocator) for at få adgang til sportskanalen i Mexico.

Hvilken metode ville du vælge? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map