Hvordan ser man indisk tv i udlandet? Fjern blokering uden for Indien

Streamingtjenesterne i Indien er ud over, hvad du kan forestille dig. Alle dine favoritter: Ozee TV, Jio TV, Star Sports, Hotstar, og Sony Liv kanaler, der leverer Bollywood-produktioner, sportsbegivenheder, politik og dramaer. Desværre for de mange indiske udstationerede, der bor i Australien, England, USA, Europa og Mellemøsten, er alle disse kanaler uden for grænserne. Heldigvis demonstrerer jeg i undervisningen herunder, hvordan disse ikke-indiske indbyggere kan gøre disse kanaler opnåelige for dem, uanset hvor de bruger to værktøjer.

Hvordan ser man indisk tv i udlandet?

Sådan ser man indisk tv i udlandet?

Geobegrænsninger og placeringsfejlmeddelelser

I tilfælde af at du nogensinde har forsøgt at se Hotstar i USA eller Storbritannien, har du sandsynligvis stødt på følgende geo-fejl:

“Indhold ikke tilgængeligt. Indholdet er i øjeblikket ikke tilgængeligt i din region. ”

Andre indiske kanaler afslører lignende meddelelser, når du prøver at streame on-demand indhold eller live indhold i udlandet. Nu, hvis du vil komme forbi disse geobegrænsninger, skal du gøre det gøre brug af enten en VPN eller Smart DNS.

Et godt eksempel på en smart DNS ville være Unlocator. Generelt er en smart DNS en onlinetjeneste, der giver dig chancen for dig omgå geo-begrænsninger hvor som helst. En Smart DNS er dog ikke ansvarlig for beskyttelse af dine personlige data. Sådan adskiller det sig fra en VPN. Men hvis du bare ønsker at streame indisk indhold, skal du vide, at Unlocator kan fjern blokering af over 200, inklusive Hotstar. Nu taler vi, eh?

Få alt det indiske tv i udlandet?

Den sikreste og mest effektive tilgang til at fjerne blokering af geobegrænsede kanaler er gennem anvendelsen af ​​en VPN, forkortelse for Virtual Private Network. Dette online værktøj, det sikkerhedsorienterede værktøj, giver brugerne mulighed for at beskytte deres privatliv og sikkerhed samt give dem ubegrænset internetadgang. Ved at oprette forbindelse til en VPN-server bliver dine data krypteret og væk fra nysgerrige øjne. Dette er dog ikke de eneste fordele, du får ved at oprette forbindelse til en VPN:

 • Høje niveauer for privatlivets fred: De krypteringer og protokoller, der bruges ved omdirigering af dine data og trafik, gør dine data meget utilgængelige for tredjepart.
 • VPN-applikationer: Der er VPN-apps på de fleste enheder og platforme: PC, Mac, Android, iOS og FireStick.
 • Få adgang til geoblokerede kanaler: At sikre en VPN-forbindelse kan hjælpe dig med at omgå restriktioner, der er pålagt blokeret indhold uden problemer.
 • Undgå ISP Throttling: Din internethastighed oplever ikke længere pludselige dråber eller throttling, fordi du bruger en VPN forhindrer, at det sker.

Sådan fjernes blokering af indisk tv uden for Indien med VPN?

Hele processen med indiske kanaler overalt i verden er forholdsvis enkel. Først og fremmest skal du tilmelde dig en VPN-tjenesteudbyder. Når dette er gjort, skal du følge disse instruktioner:

 1. Til at begynde med, abonnere på en VPN-tjenesteudbyder, sandsynligvis en af bedste VPN’er til Indien.
 2. Nu skal du gøre det download VPN-appen på den enhed, du vil se indisk indhold på.
 3. Det næste trin ville naturligvis være lancerer appen.
 4. Log indtil din tidligere oprettede VPN-konto.
 5. Inde i appen finder du en liste over servere, oprette forbindelse til en indisk server.
 6. Vent nu på, at forbindelsen oprettes.
 7. Du vil ser ud som om du er i Indien.
 8. Nu kan du adgang til Ozee TV, Jio TV, Star Sports, Hotstar, og Sony Liv uanset hvor du er.

Den bedste VPN til brug

Du har måske bemærket, at den bedste VPN til Indien er ExpressVPN. Der er en god grund til det. Hvad angår de bedste VPN’er, finder du ExpressVPN’s navn overalt. Det er en pålidelig service, som du kan bruge til få indiske kanaler fjernet i udlandet. Virksomheden ejer et stort servernetværk med flere VPN-servere placeret i Indien. Glem ikke, at de tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Ingen risici er involveret, når du prøver ExpressVPN. Men hvis du insisterer på at tjekke andre udbydere, her er en tabel med deres navne nedenfor.

RankVPN ProviderLink
rangVPN-udbyder
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Ubegrænset båndbredde
 • Apps til alle dine enheder
 • 24/7 Live Support

Besøg ExpressVPN

rangVPN-udbyderBesøg BulletVPN

rangVPN-udbyderBesøg NordVPN

4VPN-udbyderBesøg Surfshark

Sådan ser man indisk tv uden for Indien – Wrap Up

Takket være virtuelle private netværk behøver du ikke længere gå glip af dine yndlingsindiske kanaler, tv-shows og Bollywood-film, mens du bor i udlandet. Du skal blot tilmelde dig en VPN-tjeneste, downloade deres applikation og sikre en forbindelse til en indisk server. Det er praktisk talt alt, hvad der er at gøre det.

Hvad synes du om hele processen? Hvilken VPN ville du abonnere på for at gøre indiske kanaler tilgængelige for dig? Kommentarsektionen er alt din.

Relaterede indlæg

 • Sådan ser du Sundance nu uden for USA

  Sådan ser du Sundance nu uden for USA

  Ingen kommentarer | 28. august 2018

 • Hvordan kan man se canadisk tv i udlandet live?

  Sådan kan du se canadisk tv i udlandet live?

  20 kommentarer | 13. oktober 2017

 • Sådan ser du NBC-sport uden for USA

  Sådan kan du se NBC Sports Live uden for USA – Proxies vs VPN

  39 Kommentarer | 20. november 2014

 • Sådan fjernes blokeringen af ​​BeIN Sports i UAE Saudi-Arabien

  Sådan fjernes blokeringen af ​​BeIN Sports i UAE Saudi-Arabien

  Ingen kommentarer | 19. juni 2017

Om forfatteren

Charles

Streaming gadgets nørd. Interesseret i enhver lille ting der er at vide om at omgå regionale restriktioner. En ivrig tro på retten til at beskytte online privatliv. Charles har også gennemgået masser af VPN-tjenesteudbydere og ved, hvordan man adskiller de gode æbler fra de dårlige.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me