Sådan annulleres dit ExpressVPN-abonnement og få en refusion

ExpressVPN er en af ​​de mest pålidelige tjenester i verden. Denne VPN-udbyder tilbyder dig sikkerhed, privatliv og forbløffende hastighed, så du kan få en helt ny internetoplevelse. Der kommer dog et tidspunkt, hvor en VPN ikke længere er nødvendig. Uanset om det er du ikke er tilfreds med, hvad den tilbyder, eller bare fordi du ikke har brug for det mere. Uanset hvad årsagen er, skal du vide, hvordan du annullerer dit ExpressVPN-abonnement. Denne guide viser dig nøjagtigt, hvordan du gør det. Lad os begynde.


Sådan annulleres dit ExpressVPN-abonnement

Sådan annulleres dit ExpressVPN-abonnement

Sådan annulleres ExpressVPN-abonnement

Inden du gør noget, er ExpressVPN en af ​​de bedste VPN-udbydere i verden. Du skal tænke to gange, inden du tager en beslutning. Hvis du står over for nogle tekniske problemer, skal du tale med deres supportteam, så vil de være i stand til at hjælpe dig med dit problem.

Men hvis du stadig ved at annullere dit ExpressVPN-abonnement, vil det tage dig et par minutter at trække det ud. Deaktivering af din konto er så ligetil, som du ønsker, at den skal være. Der er et par skridt, du skal tage, før en officiel aflysning finder sted. Her er hvad du skal gøre:

  1. Gå først til ExpressVPNs officielle websted og vælg Min konto.ExpressVPN Min konto
  2. Log ind med din ExpressVPN-konto.Log på ExpressVPN
  3. Når du er logget ind, skal du gå over til abonnementsindstillinger.Abonnementsindstillinger
  4. Nu ser du Deaktiver automatisk fornyelse nederst til venstre i vinduet. Klik på det.Annuller automatisk fornyelse
  5. Du bliver bedt om at bekræfte. Klik på Turn of Automatic Renewal igen.
  6. Denne meddelelse vises, når du har bekræftet annulleringen.Bekræft annullering
  7. Den automatiske fornyelse er annulleret.
  8. Nu skal du kontakte kundesupport og fortælle dem, at du skal annullere dit abonnement.Annuller support til abonnement
  9. Hvis du er ny, fortæller supportmedlemmet, at du får pengene tilbage inden for 5-7 arbejdsdage. Det er kun hvis du ikke har nået 30-dages periode.
  10. Din konto er blevet deaktiveret. Hvis du imidlertid venter på din refusion, modtager du en e-mail-adresse for at bekræfte, at den er tilbage på din konto.

Mister jeg mine penge?

Det er ikke tilfældet, hvis du er ny med ExpressVPN. Med nyt mener jeg ikke, at den 1-måneders cash back-garanti ikke er krydset. Annullering af dit abonnement inden for 30 dage efter tilmelding til serverne tjener din ret til at få dine penge tilbage. Bare rolig, når du snakker med kundesupporten og besvarer et par spørgsmål om, hvorfor du deaktiverer din konto, modtager du dine penge inden for en 7-dages periode.

At være utilfreds med et produkt er en af ​​de vigtigste grunde til at miste interessen. Hvis du imidlertid er en iOS-bruger, behøver du ikke betale for at teste ExpressVPNs funktioner. Hvis du opererer på en iPhone eller iPad, har du privilegiet at prøve deres service gratis, når du få ExpressVPNs 7-dages gratis prøveversion. Det er en fantastisk mulighed for at tage VPN-udbyderen på et testkørsel, inden du tænker på, om du vil investere i det eller ej.

Okay, annulleret – Hvad er det næste?

Du ønsker bestemt ikke, at din enhed skal udsættes, når du går online. Hvis du ikke var tilfreds med, hvad ExpressVPN havde at tilbyde, kan du søge efter andre VPN-udbydere for at tage sin plads. Opgaven er dog ikke så let, da ikke alle VPN’er derude er pålidelige at investere i. Derfor gik jeg videre og fik dig 3 andre top ExpressVPN-alternativer at tjekke ud. Her er de:

NordVPN

NordVPN lover sine brugere en godt afrundet service. Brugere kan helt stole på nul-loggarantien uanset hvilket land de befinder sig i. Derudover finder du, at NordVPNs servernetværk er større end ExpressVPN. Du kan bogstaveligt talt benytte mere end 5000 servere placeret i over 60 lande. 

Det har også en dobbelt VPN-protokol, der dirigerer sine data to gange gennem sine servere i stedet for en gang. Dette fordobler krypteringen i din trafik, hvilket gør den meget mere sikker end den var før. NordVPN har også sin egen DNS-proxy, der giver dig adgang til hundreder af kanaler rundt om i verden. Hvis du vil vide mere, kan du tage et kig på vores NordVPN anmeldelse.

BulletVPN

BulletVPN fokuserer mere på pålidelig sikkerhed med sin 256 bit AES-kryptering. Du finder ud af, at deres servernetværk ikke er så stort i forhold til ExpressVPN. Serverne er imidlertid strategisk på efterspurgte steder såsom USA og England sammen med mere end 30 andre placeringer.

BulletVPN leverer også en bred vifte af VPN-protokoller, som brugerne kan vælge mellem, og de inkluderer OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 og PPTP. Du finder ud af, at denne nye VPN er værd at bruge din tid, hvis du tjekker den ud. For at vide mere, gå gennem vores BulletVPN anmeldelse.

SurfShark

VPN-branchen var for nylig vidne til debuten af SurfShark. Denne nykommer har dræbt kortene lige siden den så lyset på VPN-markedet. Den første ting, der måske fanger din opmærksomhed, er, at det tilbyder et ubegrænset forbindelsesområde, når det kommer til enheder. Det betyder, at du kan dele din VPN-forbindelse med venner, familie eller endda naboerne på én konto.

Hvad angår servere, har den britiske Virgin Island-baserede udbyder mere end 800 servere inden for sit omfang. Sikkerhedsmæssigt har den understøttelse af både OpenVPN og IKEv2 VPN-protokoller. 

En anden pæn funktion, som brugerne får glæde af, er CleanWeb, der blokerer ondsindede links, annoncer og trackere. Desuden giver udbyderen mulighed for ubegrænset båndbredde og serverskift. Efter min mening er det et godt ExpressVPN-alternativ. Tjek dette SurfShark Review og se hvad jeg taler om.

Sådan annulleres dit ExpressVPN-abonnement

Efter dig abonnere på ExpressVPN, vil du bemærke en masse ting, der muligvis ikke lever op til dine forventninger. Derfor har du en tendens til at deaktivere din konto efter et stykke tid. ExpressVPN er dog stadig en af ​​de bedste VPN-udbydere derude. Hvis du afmelder deres service, betyder det ikke, at det ikke er en god service. Tværtimod bruger jeg stadig VPN, og jeg er fuldt ud tilfreds. Det afhænger af hver brugers perspektiv.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me