Sådan bruges VPN med PlayOn

I dagens verden er så meget indhold så let tilgængeligt ved hjælp af et enkelt klik på en knap. Så længe du er tilsluttet internettet, har du adgang til film, shows, dokumentarer, serier, musik og en endeløs strøm af information tilgængelig i forskellige formater. For mennesker, der normalt har en meget travl tidsplan, kan det undertiden være svært at følge med på de forskellige tidsindstillinger, som deres medier frigives. Med denne type problemer har du brug for en løsning, der sætter kontrollen tilbage i dine hænder.


Bedste VPN til PlayOn

Sådan bruges VPN med PlayOn

Hvad er PlayOn?

PlayOn blev lanceret oprindeligt i 2016 og er mere en skybaseret medieserver, der giver dig mulighed for at optage indhold fra dit foretrukne streamingwebsted. Vi taler om ligesom Netflix, HBO Now, Amazon Instant Video, Pluto TV, YouTube og så mange andre. At have alt dit indhold gemt et sted gør tingene meget mere praktisk. Med PlayOn-appen kan du også streame dit indhold på andre afspilningsenheder eller mediestreamere, såsom Roku, dit Smart TV, Chromecast eller Amazon Fire TV. Det indhold, du har optaget, kan ses, når du vil, også i mangel af en internetforbindelse. Derudover får du også springe annoncer over og gå direkte til din streaming.

PlayOn har bestemt vundet en masse hjerter med den komfort, det giver sine brugere. Det giver en af ​​de bedste måder at administrere dit mediebibliotek. Softwaren kan købes mod et engangsgebyr, og dette tilføjer til de uundgåeligt flere andre funktioner, som tjenesten har råd til dig.

PlayOn-apps og kompatibilitet

For dem, der er bekymrede for kompatibilitet, har PlayOn en lang liste over understøttede enheder og platforme. Der er iOS, Kindle Fire, Xbox 360, Roku, Chromecast, Windows Phone 8, PS3, PS4 samt Smart TV. Opsætningsproceduren er også enkel og direkte, da alt hvad du skal gøre er at oprette en konto og plug and play.

Med alle de fordele, som PlayOn bringer dig, er det emne, du muligvis skal se efter en løsning til at tackle, geo-begrænset indhold. Dette er shows og platforme, som du ikke er i stand til kun at låse op eller få adgang til på grund af din placering. Alle streamingplatforme, du abonnerer på, viser kun indhold, der er tilgængeligt for din region. Hvis du tilfældigvis rejser eller er ude af USA, Storbritannien eller Europa, vil du sandsynligvis gå glip af alle de gode ting. Er der en måde at få adgang til den slags indhold på trods af at være i udlandet? Der er det bestemt. Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig en VPN.

Brug af PlayOn With VPN til at fjerne blokering af geobegrænset indhold

En VPN eller et virtuelt privat netværk er en tjeneste, der giver dig adgang til en hel masse geobegrænset indhold ved at skjule din Internetprotokol eller IP-adresse. Dette er den adresse, som din enhed logger på, hver gang du logger på et bestemt websted. Det indeholder detaljer såsom din aktuelle placering og nogle gange din identitet. For at få adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt på din placering, skal du skjule din IP-adresse. En VPN hjælper dig med at gøre dette ved at oprette forbindelse til servere baseret på forskellige placeringer. Når du f.eks. Er tilsluttet en server baseret i USA, vil du være i stand til at fjerne blokering af det ønskede indhold, fordi du ser ud som om du faktisk er der. 

Sådan installeres VPN på PlayOn

Hele PlayOn VPN-opsætningsprocessen er ret ligetil. Det hele afhænger af, hvilken enhed du agter at bruge PlayOn på. For eksempel, hvis du i øjeblikket bruger PlayOn på din bærbare computer, skal du også downloade VPN på den enhed. Sådan aktiveres VPN med PlayOn:

 1. Tilmeld dig først en VPN-udbyder. Jeg bruger i øjeblikket ExpressVPN.
 2. Download og installer derefter VPN-appen på den samme enhed, som du normalt bruger PlayOn på. Android, PC, Mac, iOS og endda FireStick har alle VPN-applikationer.
 3. Start nu VPN-appen og opret forbindelse til en VPN-server. Regionen af ​​VPN-serveren, du opretter forbindelse til, dikterer, hvilke geobegrænsede kanaler du kan få adgang til, dvs..
 4. Til sidst skal du lade VPN-appen køre i baggrunden og åbne din PlayOn-app.

Med hensyn til anbefalede VPN’er, du kan bruge med PlayOn, foreslår jeg, at du prøver ExpressVPN. De giver brugerne mulighed for at fjerne blokering af næsten alle geoblokerede kanaler derude. De har også en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Så der er ingen risiko ved at prøve dem.

Bedste VPN’er til PlayOn

For at sikre, at du ender med den rigtige serviceydelse for at gøre det lettere, har vi allerede fundet en liste over de bedste VPN-udbydere, du kan bruge med PlayOn. Se vores liste nedenfor.

1. ExpressVPN

Hvis der er en premium-service, som vi kan garantere for fuld tillid, er det ingen ringere end ExpressVPN. Denne prisvindende service er baseret på De Britiske Jomfruøer og har mere end 2000 servere spredt i over 90 lande. Udbyderen tilbyder 256 bit AES-kryptering, som er god nok til at beskytte dine data & skjul det for internetudbydere. Dette hjælper dig med at undgå enhver form for throttling, mens du streamer. ExpressVPN har også tilsløret servere, som du kan oprette forbindelse til, hvis du er baseret i et land, der ikke understøtter VPN-brug.

Tjenesten understøtter fuldt ud OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP / IPSec og IKEv2 som VPN-protokoller. Når du er tilmeldt, har du også muligheden for at oprette forbindelse til op til 3 enheder samtidigt. ExpressVPN er også kendt for sit top-notch kundeteam. Hvis du støder på problemer, skal du ikke tøve med at kontakte dem via sociale medier, live messaging, ticketing eller endda via e-mail. ExpressVPN har også en række yderligere funktioner, såsom dens split-tunneling-kapacitet, en automatisk dræbningsafbryder, DNS-lækagebeskyttelse og Tor over VPN-support. Se vores ExpressVPN-gennemgang for at få mere indblik i, hvordan alle disse fungerer sammen for at give en anstændig browseroplevelse.

2. IPVanish

IPVanish er en af ​​de bedste VPN-tjenester til PlayOn. Udbyderen har mere end 1500 servere inden for sit netværk; mere end nok til at holde dig godt sikker og taget højde for. IPVanish er også godt i stand til at understøtte alle andre enheder, du måtte have. Det giver mulighed for op til 10 flere forbindelser for hver enkelt abonnent. Sikkerhed er også vandtæt takket være 256 bit AES-kryptering.

IPVanish er kendt for de høje browsningshastigheder, det giver. Det fungerer derfor rigtig godt med brugere, der vil streame i HD, da det ikke får dem til at vente temmelig længe. Når du abonnerer, har du ret til ubegrænset brug af båndbredde samt nulgrænser for serverskift. Dette er ud over den support, som tjenesten giver for brugere, der vil torrent. IPVanish løfter om anonym torrenting og har heller ingen grænser for P2P-fildeling. For mere om, hvad du får, når du er tilmeldt, kan du se vores IPVanish-gennemgang.

3. NordVPN

Den sidste post på vores shortlist er NordVPN. Denne funktionspakke udbyder, der er den bedste at henvende sig til, især hvis du ikke er overbevist om kvaliteten af ​​sikkerhed, som de andre udbydere giver. Til at begynde med tilbyder NordVPN op til 4000 servere til sine abonnenter. Dette betyder, at de aldrig har en situation, hvor deres servere bliver overbelastede. Dens kapacitet på op til 6 samtidige forbindelser giver dig også mulighed for at beskytte alle dine enheder.

NordVPN har også nogle sikkerhedsfunktioner, som du sandsynligvis ikke finder hos andre tjenesteudbydere. En sådan service er dens dobbelte krypteringsfunktion. Oven på din normale 256 bit AES-kryptering giver NordVPN dig mulighed for at fordoble beskyttelsesniveauet ved at dirigere din trafik gennem to servere i stedet for en. Udbyderen holder også væk uønskede annoncer og malware gennem sin premium Cybersec-software. Med NordVPN får du også fuld Tor over VPN-kapaciteter, en Internet Kill Switch, dedikeret IP-service og fuld beskyttelse mod DNS-lækager. Hvis alt dette lyder interessant, kan du tage et kig på vores mere detaljerede NordVPN-gennemgang og se, hvad denne udbyder virkelig kan gøre for dig.

Konklusion om brug af PlayOn med VPN

PlayOn har virkelig været en spilskifter især for brugere, der sætter pris på at kunne styre deres indhold bedre. De, der søger at have et rigtigt globalt udvalg af, hvor de kan finde deres underholdning, kan skifte ting op ved at abonnere på en VPN. De tre tjenester, vi har beskrevet her, er mere end i stand til at lette din forbindelse. Da alle har servere overalt i verden, garanterer vi, at du bliver forkælet efter valg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map