Sådan deles VPN-forbindelse på Mac OS

Sådan deles Mac VPN-forbindelse


Sådan deles VPN-forbindelse på Mac OS

Gør din Mac til en virtuel VPN-router

Det er ret let at opsætte en VPN-forbindelse på din Mac. Du skal bare tilmelde dig en VPN-tjeneste og downloade deres dedikerede applikation på din Macintosh. Dog dreje din MacOS til en virtuel router er den vanskelige del.

Du kan se, der er mange grunde til, at du har brug for det. Først har du muligvis en streaming-enhed, som du ønsker at fjerne blokering af begrænset indhold. Ja, det ved jeg disse enheder er ikke oprindeligt kompatible med VPN’er. Derfor kunne du enten installer en VPN på din router eller del en VPN-forbindelse fra din Mac. Hvis det er svært at opstille en VPN på din router, så lad mig lære dig, hvordan du får en VPN-forbindelse fra din Mac.

Men først skal du vide det Mac-computere er temmelig begrænsede. At være tilsluttet et Wi-Fi-netværk tillader ikke, at du deler en samtidig. Du kan dog gøre det, hvis du slutter enheden til en Trådløs adapter eller direkte til internettet med en Ethernet-kabel. Når du har valgt en af ​​disse metoder, skal du følge nedenstående trin.

 1. Afhængigt af dit valg, gør følgende:
  • Indsæt Wi-Fi-adapter i din Mac.
  • Tilslut din Mac med Ethernet.
 2. Derefter skal du gå over til “Systemindstillinger”.Systemindstillinger
 3. Vælg nu ”Deling”.Klik på Deling
 4. Vælg “Internet deling”.
 5. Trykke på “Del din forbindelse fra:” og vælg [den L2TP VPN-forbindelse, du har aktiveret].
 6. Vælg derefter, hvilke enheder du vil oprette forbindelse ved siden af “Til computere, der bruger:” Vælg “Ethernet eller Wi-Fi”. i henhold til dit oprindelige valg.Internet-deling-mac
 7. Klik på “Wi-Fi-indstillinger” og indsend detaljerne om din delte forbindelse.
 8. Hit “OKAY” og tryk på “Start”.Aktivér Internet Sharing Mac
 9. Du har med succes delt en VPN-forbindelse via din MacOS.

Bedste VPN-service til Mac VPN-forbindelsesdeling

VPN har mange fordele for alle, der opretter forbindelse til internettet. Jeg bruger VPN hele tiden, især når jeg gennemser internettet. Det giver mine aktiviteter fuldstændig anonymitet og seneste kryptering af militær kvalitet for ultimativ sikkerhed.

Jeg gennemser ikke bange for, at nogen spionerer efter mig længere. jeg har en skjult IP-adresse og det kan jeg strejfe rundt på nettet anonymt uden at skulle kigge over skulderen hele tiden.

Jeg er ikke her for at hilse på min internetoplevelse, jeg viser bare hvad du mangler, hvis du ikke bruger en VPN. Hvis du er overbevist, så lad mig vise dig det hvad man skal kigge efter i en VPN, før du investerer i en:

 • servere: Når du abonnerer på en VPN-tjeneste, skal du sørge for det dækker mange lande i sit servernetværk. Ellers vil du ikke være i stand til det fjern blokering af visse streamingtjenester og websteder.
 • Fart: Der er VPN-udbydere, der tilbyder mere end 5000 servere over hele verden. Dog testede jeg deres servere, og det er de også ret langsomt. Det er ikke en god ting, når du vælger en VPN. Vælg en med hurtige hastigheder, hvis du er en ivrig streamer eller gamer.
 • Chat support: Den VPN, du beslutter at bruge, skal have en pålidelig chat support hold, der til enhver tid kan løse dit problem. Sørg for, at de inkluderer live chat i deres tjenester, så du får dit problem taget hånd om på stedet.
 • Nul-Trafik-Log: En troværdig VPN vedtager a streng no-log politik. Det betyder virksomheden indsamler ikke dine data og gemmer dem til fremtidig brug. Det er meget kritisk at bruge en VPN, der tillader denne service især i lande, hvor regeringen blander sig meget i en VPN’s forretning. Det inkluderer USA, Storbritannien, New Zealand og mere.
 • VPN-Alternativ: Smart DNS Proxies har en enorm indflydelse på fjerne blokering af begrænsede kanaler. I modsætning til VPN’er, de dækker alle enheder, herunder PlayStation, Xbox, Roku, Apple TV og Chromecast. Det kan de også være opsæt på routere. Denne service er dog kun til omgåelse af regionale begrænsninger, du får ikke ekstra lag af sikkerhed som du gør med en VPN.

På min Mac bruger jeg ExpressVPN. Det har en meget brugervenlig grænseflade og du behøver ikke være teknisk klar til at navigere overhovedet. Hvis du vil tilføje et kirsebær øverst, ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti i tilfælde af, at dens service ikke lever op til dine forventninger. Når det er sagt, kig på andre bedste VPN’er til MacOS i nedenstående tabel.

Sådan deles VPN-forbindelse på Mac

Se? Det er ikke så svært at dele en VPN-forbindelse, hvis du har en omfattende tutorial til at guide dig gennem den. Nu er det eneste, der er tilbage, at vælge en VPN-tjeneste at arbejde med. Prøve ExpressVPN, de tilbyder en brugervenligt program til Mac. Til sidst, efter at du har prøvet denne guide, så lad mig vide alt om din oplevelse. Del det i kommentarsektionen nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map