Sådan fjernes blokering af Omegle med VPN eller Proxies

Hvordan fjern blokering af Omegle Chat i skole, arbejde, college eller andre steder? Omegle er en sjov chatter, der forbinder dig med tilfældige mennesker fra hele verden. Det er et af de websteder, du logger på, når du har et par ekstra minutter ind imellem din dag. Hvis du har hørt om det og fortsatte med at prøve det uden held, var det sandsynligvis fordi trafik fra dit område er blokeret af den ene eller den anden grund. I denne gennemgang vil vi se lidt mere på webstedets historie, og hvad du kan gøre for at få adgang til tjenesten.


Sådan fjernes blokering af Omegle med VPN eller Proxies

Sådan fjernes blokering af Omegle med VPN eller Proxies

Omegle forklarede

Tanken bag Omegle var at skabe et anonymt chatrum, hvor brugere kan starte en samtale med andre tilfældigt udvalgte brugere fra hele verden. Det var hjernebarnet til en Leif K-Brooks, som var 18 år gammel, da han kom op og etablerede tjenesten.

Der kræves ingen registrering, når du logger ind på webstedet; alt hvad du skal gøre er at klikke på en knap, og du har en anden at chatte med i den anden ende af linjen. I starten kunne brugere kun tale med hinanden gennem tekst, men over tid introducerede stedet videochatmuligheder, så du bogstaveligt talt ville komme ansigt til ansigt med en tilfældig fremmed.

Med tiden blev tjenesten så populær, da så mange mennesker blev begejstrede over ideen om at tale med tilfældige mennesker hele tiden. Dette førte til introduktionen af ​​en Omegle-app, der holder folk på at chatte, selv når de er på farten.

Hvordan det virker

Forudsat at du er over 13 år, er Omegle-tjenesten åben for dig, uanset hvor du kommer fra. Brugere under 13 år har muligvis brug for voksenovervågning, men det er alt, hvad der er der til. Når du logger på, behøver du ikke engang at angive dit navn til chatkonsollen. Der er kun ‘dig’ og en ‘fremmed’. Du er også fri til at afslutte chat-sessionen, når du vil.

Hvis du vil have en fremmed, som du har et par ting til fælles med, har du lov til at specificere nogle emner, som andre brugere muligvis er interesseret i. Tjenesten søger derefter efter en bruger, der har næsten de samme interesser og forbinder dig to sammen. Hvis du ikke har lyst til at chatte, kan du vælge “Spy” -tilstand, hvor du rejser et bestemt emne og se det blive diskuteret uden at være i stand til at deltage i samtalen.

Hvorfor Omegle Might forbydes

På trods af grundlæggerens ærlige intentioner, har mange mennesker forvandlet tjenesten til en eksplicit delingsplatform, hvor al slags usømmeligt indhold sættes på tværs. Webstedsejere hævder at overvåge og moderere chats, men de er også ikke helt i stand til at holde alt rent. Dette er grunden til, at en række internetudbydere vælger at have webstedet på deres sortliste, så ingen på deres netværk er i stand til at få adgang til webstedet.

Hvis du er en hyppig bruger af webstedet, og du bliver fanget af dårlig opførsel, blokeres du midlertidigt i en ikke afsløret periode. Dette kan variere fra et par dage til et antal uger. Hvis dette muligvis er sket med dig, og du spekulerer på, hvordan du kommer tilbage i spillet, har vi en løsning, der garanterer at sortere dig ud.

At få blokeret fra Omegle

Omegle er afhængig af IP-adresser for at begrænse brugen af ​​dem. Hvis det er din internetudbyder, der blokerer for din adgang, kan du lige så godt få en anden adresse, hvis du vil logge tilbage på webstedet.

At arbejde omkring et Omegle-forbud kræver kun at abonnere på en troværdig VPN-service. VPN giver dig mulighed for at holde din IP-adresse privat ved at omdirigere din internettrafik gennem en ekstern netværksserver. På denne måde ser din forbindelse ud til at være indledt, uanset hvor fjernserveren er baseret. Du får også en ny IP-adresse, der hører til den specifikke fjernserver; du er faktisk adresse forbliver skjult. Den nye IP skjuler din faktiske en, og så er du i stand til at komme tilbage til at bruge Omegle igen.

Bortset fra at ændre din adresse giver brug af en VPN dig også fuld sikkerhed og anonymitet, når du er online. Dette betyder, at du får adgang til regionsspecifikke websteder og kanaler, og du kan også foretage anonyme transaktioner. Blandt de mange udbydere på VPN-markedet, ExpressVPN er kendt for sin sikkerhedskryptering af militær kvalitet, der holder dine personlige oplysninger væk fra alle ondsindede personer. Tjenesten opbevarer heller ikke nogen logfiler i din browserhistorik, så du er i stand til at besøge alle de websteder, du ønsker, uden frygt for, at nogen aflytter på din internetbrug.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map