Sådan får du AEW Plus i USA

En ny æra inden for professionel wrestling er begyndt. Alt, hvad det krævede for at rangle WWE, var for en ny forfremmelse for at være mere præcis, All Elite Wrestling (AEW) – At have et enestående debut-show, der bragte det, som fans plejede at elske om WWE, tilbage til 2019. Tak til Fite.tv, AEWs nye Dynamite ugentlig episode vil være tilgængelig for streaming over hele verden AEW Plus ‘service. Imidlertid er tjenesten ikke tilgængelig i USA da TNT har udsendelsesrettigheder for forfremmelsen. Men hvad nu hvis du ikke har et kabelabonnement? Hvad hvis TNT ikke er dit valg? Nå, så kan du gøre det her få AEW Plus i USA.


Sådan ser du AEW Plus i USA

Sådan ser du AEW Plus i USA

AEW PLus – En All Elite-service

AEW-logo2. oktober 2019, AEW Dynamite kommer vej live til dine fjernsyn på ugentlig basis. Nyheden kom, efter at AEW meddelte, at deres ugentlige episode ville være tilgængelig i Storbritannien på ITV (kun afspilning).

Men nogle hardcore-fans foretrækker det live, så hvad er løsningen? Gå ind Fite.tv’s AEW Plus.

Fite.tv er velkendt for at tilbyde kampsport såsom Impact Wrestling, Rizin, Boksning, og meget mere.

Nu tilføjede det AEW Plus, en ny global abonnementsfunktion, som abonnenter tillader se AEW Dynamite live og vil også få adgang til eksklusiv programmering inklusive bag kulisserne optagelser og repriser. Tjenesten inkluderer dog ikke PPV’er såsom Full Gear; du får dem separat.

AEW Plus-omkostninger $ 4,99 / måned og $ 2,99 / episode, hvilket er ret billigt i betragtning af hvad du får til gengæld. Fite TV kan ikke tilbyde tjenesten gratis. Ifølge Tony Khan:

”Vi kan ikke udsende live gratis til luft i Storbritannien på grund af forskellige tidsplaner for annoncebrud end i USA. ITV + ITV4 vil vise gratis til luft-repriser, hvilket gør vores show tilgængeligt for de fleste britiske fans! ”Tony Khan Twitter

jeg så Fyter Fest og dobbelt eller intet. For at være ærlig, med denne kvalitet, burde AEW give WWE et løb for deres penge temmelig snart. Vi er bare nødt til at vente og se, hvad denne service bringer til bordet.

tilgængelighed

AEW Plus er dedikeret til dem, der bor uden for De Forenede Stater. PPV-begivenheder købes normalt via Fite.tv til internationale seere. Nu, ligesom det gjorde med Impact Wrestling og æresring, Fite tv giver fans en ny streamingtjeneste til AEW. At kaste mere lys over sagen, her er AEW Plus tilgængelig:

 • Det Forenede Kongerige
 • Irland
 • Australien
 • Japan
 • Italien
 • Spanien
 • Chile
 • Brasilien
 • Mellemøsten

I tilfælde af at du ikke ved det, TNT har rettighederne for at vise den ugentlige episode i Forenede Stater. Men til hvilke omkostninger? Du skal have et gyldigt kabelabonnement for at få adgang til det.

Nå, de fleste mennesker klipper ledningen i dag, og det ser ikke ud til at være en mulighed mere. Desværre på grund af det, tjenesten er blokeret i landet. Du ser, det er det, vi kalder geo-blokerende. En mekanisme, der afslutter en internetbrugeres adgang til bestemt indhold baseret på hans geografisk placering.

En tjeneste kan bestemme, hvor man befinder sig, ved at undersøge hans / hende IP-adresse. I AEW Plus ’tilfælde vil en amerikansk IP-adresse give dig en øjeblikkelig blok. Her er hvad jeg fik, da jeg forsøgte at få adgang til tjenesten i USA:

”Desværre er dette medlemskabstilbud ikke tilgængeligt på dit område.AEW Plus-fejl

Hvis du har en UK IP-adresse, det fejl besked vil ophøre med at eksistere. Men spørgsmålet er, hvordan kan du få dig en ikke-amerikansk IP-adresse hvis du er i Amerika? Find dit svar nedenfor.

Fra udvalgte lande til overalt – AEW Plus Global

For at kunne købe AEW Plus-medlemskab, skal du gøre det forfalsk din online placering og vises i et af de lande, jeg nævnte ovenfor. Med andre ord skal du have en IP-adresse i disse regioner.

Den nemmeste måde at trække det af ved at bruge en Virtuel privat netværk. Internetbrugere kender det som en VPN, et sikkerhedsværktøj der beskytter dine data med kryptering af militær kvalitet. Det kapper din identitet så ikke engang din internetudbyder kan spore, hvad du gør online. Med andre ord gennemser du internettet anonymt.

En VPN omdirigerer din trafik gennem en af ​​dets servere i et valgt land. Når de er tilsluttet, ser det ud til, at dine data kommer fra dette område, så du vil blive betragtet som en nuværende beboer der.

Det er ikke alt. Det skjuler din IP-adresse og tildeler dig en ny, der er gyldig i gateway by hvor serveren er baseret. Som et resultat vil du være i stand til det få adgang til ethvert begrænset indhold i dette område. Hvis du vil have AEW Plus, oprette forbindelse til en britisk server, få en britisk IP-adresse, og du er god til at gå.

Trinene

Hvis du stadig ikke kan vikle dit hoved omkring det, er det nøjagtigt, hvad du skal gøre for få et AEW Plus-abonnement i USA:

 1. Abonner først på en VPN-tjeneste, der har servere i de lande, der er nævnt ovenfor. Som en anbefaling, gå til ExpressVPN.
 2. Når du har oprettet en konto, kan du gøre det download deres ansøgning fra deres websted eller din oprindelige App Store.
 3. Kør nu appen og Log ind med dit brugernavn og din adgangskode.
 4. Opret forbindelse til en server hvor AEW Plus kan købes.
 5. Gå til Fite TVs officielle websted.
 6. Abonner på AEW Plus i USA.AEW Plus ulåst

At anbefale en troværdig VPN kommer ikke uden korrekt evaluering. ExpressVPN er en af ​​de største udbydere i branchen og praler over 3000 servere i 94 lande. Så hvis det får adgang til blokeret indhold, du leder efter, er denne udbyder dit ultimative værktøj.

Hvad angår sikkerhed, beskytter ExpressVPN dine data med det nyeste krypteringer og militærhedsfunktioner i militær kvalitet. Det inkluderer a dræb kontakt for at afslutte din forbindelse, hvis VPN-netværket mislykkes, a streng ingen-logging politik, og stærke sikkerhedsprotokoller. Hvis ExpressVPN ikke komplimenterer dine behov, kan du altid kontrollere et af disse alternativer i nedenstående tabel.

AEW – En wrestling-kampagne, der skal bekræftes med

Alt Elite Wrestling blev grundlagt på 1. januar 2019. I løbet af mindre end et år udgør kampagnen en trussel mod det største wrestlingfirma WWE. Først begyndte det med at tage nogle af dets superstjerner for at føje dem til sin liste. Det inkluderer Chris Jericho og Dean Ambrose (Jon Moxley).

Det er ikke alt, husker du Stardust på WWE? Ja, den underlige udseende gimmick WWE gav til Cody Rhodes før i tiden. Nå, den irriterende wrestler er nu en af medstiftere af AEW. Jeg gætte, det er en subtil måde at komme tilbage på WWE på for den rolle, de gav ham. AEW-programlisten bliver stærkere med det øjeblik, inklusive talenter fra hele verden.

Med det sagt, lad os se på nogle af de største navne i kampagnen, som du kan se live hver onsdag ved hjælp af AEW Plus på Fite TV:

Fite TV’s AEW Plus – Enhedskompatibilitet

Når du først har fået dig en AEW Plus-abonnement, kan du se de bedste ugentlige kampe live Fite TV’s applikation. Ved du ikke, hvilke enheder der understøtter appen? Her er den fulde liste:

 • vinduer
 • MacOS
 • Chromecast
 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Android TV
 • Amazon Fire TV
 • PlayStation (browser)
 • Xbox
 • Apple TV
 • Roku

Køb AEW Plus i USA – logger af

For kun $ 4,99 / måned, fans vil se AEWs højt forventede ugentlige show, AEW Dynamite leve eller være på forespørgsel internationalt. De i USA kan også drage fordel af denne mulighed, hvis de gøre brug af en VPN.

Lige oprette forbindelse til en server hvor tjenesten er tilgængelig, og du er god til at gå. Nu kan du stream AEW ved hjælp af AEW Plus hvor som helst i verden. Så fortæl mig, er dette et perfekt alternativ til kabel? Er du begejstret for AEW Dynamite? Del dine tanker nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map