Sådan får du australsk IP-adresse uden for Australien

Sådan får du en australsk IP-adresse uden for Australien? Der er mange fordele ved at have en australsk IP-adresse, især hvis du er en Aussie, der bor i Storbritannien, USA, New Zealand, Canada eller andre steder i udlandet. I det øjeblik du forlader Australiens grænser, mister du din australske IP, som du helt sikkert har brug for, mens du er ude af landet. Vedligeholdelse af din hjemby-IP giver dig adgang til alle dine foretrukne australske kanaler, tjenester og websteder, som om du stadig befinder dig der.

Sådan får du australsk IP-adresse uden for Australien

Sådan får du australsk IP-adresse uden for Australien

Selvom der er mange måder og metoder til at få en australsk IP-adresse, skal den mest effektive være gennem et virtuelt privat netværk. En VPN er i stand til at skjule din IP-adresse, så du ikke kan identificeres online, og intet kan spores tilbage til dig. Find ud af, hvordan du kan få en australsk IP-adresse hvor som helst i verden i denne tutorial nedenfor. Når det er gjort, kan du streame australske tv-kanaler som Channel 7, Channel 9, Stan, Channel 10, ABC iView, Optus og SBS fra hvor som helst i verden.

Hent en australsk IP-adresse ved hjælp af en VPN

Alt australsk indhold er geobegrænset i udlandet, og medmindre du har en australsk IP, har du ikke adgang til noget af det i udlandet. Din IP-adresse bruges til at bestemme din placering. Så enhver besøgende, der bruger en IP, der ikke kommer fra Australien, afsluttes. Et virtuelt privat netværk eller en VPN er en fantastisk måde at kryptere data og opnå sikkerhed, men det er også meget nyttigt til at maskere din IP-adresse. Din tjenesteudbyder tildeler en IP til din internetforbindelse, og denne IP kan afsløre, hvor du befinder dig. Så alt hvad du skal gøre er at slippe af med den IP-adresse, der står mellem dig og Foxtel Now og Netflix Australien.

  1. Tilmeld dig en VPN, hvis bedste er ExpressVPN.
  2. Download og installer din VPN-app på din pc, Mac, Android eller iOS-enhed.
  3. Start applikationen, og log ind.
  4. Vælg en australsk server, og opret forbindelse til den.
  5. Tjek din IP-adresse via et websted som WhatIsMyIP.network for at sikre dig ændringen.
  6. Fra nu af kan du surfe på Internettet med din australske IP-adresse, som om du befinder dig i Australien.

ExpressVPN er en sikker og hurtig VPN-service, der inkluderer alle de nødvendige funktioner til at forblive sikkert online. Med ExpressVPN kan du oprette forbindelse til en hvilken som helst af deres serverplaceringer og gennemse online hvor som helst uden at opgive din IP. Der er andre tjenesteudbydere, der kan give dig en australsk IP, så sørg for at tjekke dem ud i nedenstående tabel. For en dybdegående analyse af Bedste VPN’er til Australien, se denne anmeldelse.

Hvorfor har du brug for en australsk IP?

Få adgang til geobegrænsninger

Du er en australsk statsborger, der bor i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland osv., Der ønsker at få adgang til australske websteder hjemmefra. At få en australsk IP er den eneste måde, du kan gøre det på. Du skal narre det websted, du forsøger at få adgang til, ved at vise det, at du praktisk talt befinder dig i Australien. En VPN kan få det til at ske.

Udnyt de lavere priser

Når du handler online, sporer webstedet din computers IP-adresse. Priserne varierer afhængigt af din placering. Hvis onlinebutikken er baseret i Australien, og du er i USA, bliver du debiteret for mere end det, varen / produktet er værd. Dette har at gøre med territoriale adgangsrestriktioner. Hvis du imidlertid har en australsk IP-adresse, behøver du ikke at betale disse gebyrer, og du får varen til en pris, der er lavere end hvad du blev opkrævet med.

Administrer virksomheder

Lad os antage, at du er en Internet-iværksætter, der ønsker at følge med i hans / hendes marketingkampagner og virksomheder i Australien. Hvis du er uden for Australien, kan du ikke få adgang til noget websted eller service, der er baseret i din hjemby. Uden en australsk IP, skal du sætte alt på vent, indtil du kommer tilbage, eller du bruger en VPN.

Få en australsk IP

Det har aldrig været lettere at få en IP-adresse med en VPN. Med bare et enkelt tryk forbinder du dig til enhver server fra hele verden og får dens IP. At have en anden IP-adresse er praktisk, når du står over for en blokade, eller du ønsker at få dig selv en bedre aftale. En australsk og dybest set enhver borger fra enhver del af verden kan ændre deres IP’er til et større formål i tankerne. Med en VPN er det naturligvis absolut muligt og håndterbart. Har du flere grunde til, at man ville ændre hans / hendes IP? Fortæl os, hvad du synes i kommentarfeltet nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me