Sådan får du en brasiliansk IP-adresse uden for Brasilien

Sådan får du en brasiliansk IP-adresse i udlandet? Brasilien er Latinamerikas største land med 200 millioner indbyggere med tre millioner af disse indbyggere, der bor i udlandet. Cirka 66% af Brasiliens befolkning har fået adgang til Internettet det sidste år på grund af hård brug af sociale medier. 90% af de brasilianere, der får adgang til Internettet, bruger i gennemsnit 26 timer om ugen. Nu har de, der bor i Brasilien, ikke noget problem med at få adgang til lokale kanaler som GloboTV eller brasilianske telenovelaer, mens beboere, der bor i udlandet,.

Uden en Brazilain IP-adresse kan brasilianske udstationerede, der bor i England, Portugal, Spanien, USA, Mexico, Frankrig, Tyskland, Italien og Australien ikke se kanaler som Globo eller PFC. For at kunne se sådanne kanaler i udlandet har de brug for en brasiliansk IP-adresse, som de kan få via en VPN. En VPN kan ændre deres IP og sætte dem i stand til at omgå alle former for geobegrænsninger. Find ud af, hvordan du får en brasiliansk IP-størrelse af Brasilien i guiden herunder.

Hvordan får man brasiliansk IP i udlandet?

Sådan får du brasiliansk IP-adresse uden for Brasilien

Sådan får du en brasiliansk IP ved hjælp af en VPN

Den bedste måde for brasilianere i udlandet at få en IP-adresse er gennem en VPN. Et virtuelt privat netværk forbinder din enhed til en af ​​dens servere og skaber en sikker online-forbindelse. Brug af en VPN giver dig mulighed for at få en brasiliansk IP-adresse uden for Brasilien og sikre alle de data, du overfører over eller via Internettet. Når du har fået VPN-appen, kan du oprette forbindelse til en server i et land efter eget valg. Derefter får du serverens IP-adresse, hvilket gør dig berettiget til at få adgang til indholdet i dette land. Læs mere om bedste VPN for Brasilien lige her. ganske enkelt Følg disse trin for at få en brasiliansk IP-adresse overalt i verden:

  1. Tilmeld dig en VPN, hvis bedste er ExpressVPN.
  2. Download og installer din VPN-app på din pc, Mac, Android eller iOS-enhed.
  3. Start applikationen, og log ind.
  4. Vælg en brasiliansk server, og opret forbindelse til den.
  5. Tjek din IP-adresse via et websted som WhatIsMyIP.network for at sikre dig ændringen.
  6. Fra nu af kan du surfe på Internettet med din brasilianske IP-adresse, som om du befinder dig i Brasilien.

Du skal finde en VPN, der har brasilianske tjenester med tilstrækkelig båndbredde, så du kan streame brasiliansk indhold uden stammer eller afbrydelser. ExpressVPN er den bedste VPN til jobbet. Hos denne tjenesteudbyder er der ingen ISP-service-throttling, og båndbredde er ubegrænset. Hvis du vil undersøge de andre tjenesteudbydere, skal du sørge for at tjekke nedenstående tabel.

Hvorfor har du brug for en brasiliansk IP?

Det at være ude af stand til at logge ind på din hjemby indhold kan være frustrerende. At du mister dit lands IP-adresse, når du forlader landet, har sine ulemper, men der er en måde at få den tilbage på. Så hvis du bor uden for Brasilien, forstår du behovet for en IP-adresse, hvor du er. Med en VPN får du forbindelse til Internettet med en IP-adresse i Brasilien og få adgang til websteder og tjenester, der kun er Brasilien, hvor som helst i verden. Derfor har du brug for en brasiliansk IP:

Få adgang til Brazillian-indhold

Hvis du vil se tv-udsendelser som Avenida Brasil og The Mechanism uden for Brasilien, skal du ændre din IP-adresse. Den kanal eller det websted, du prøver at få adgang til, skal registrere en IP, der kommer fra Brasilien, ellers bliver din adgang til dets tjenester nægtet.

Perfekt sproget

Den bedste måde for dig at perfektere en brasiliansk accent er at fordybe dig i 100% brasilianske tv-shows (hovedsageligt Carioca- og Sao Paulo-accenterne). For at du kan gøre det, skal du have adgang til det lokale indhold. Og til det har du bestemt brug for en brasiliansk IP-adresse.

Anonymitet

Ændring af din IP-adresse kan være meget nyttigt for din sikkerhed. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvad du gør online, fordi ingen overhovedet vil vide, at det er dig. Det er ikke din brasilianske IP, der er ansvarlig for dette, at have en anden IP til at begynde med, der gør denne anonymitet mulig.

Kør en virksomhed

Hvis du driver en virksomhed hjemme i Brasilien, har du ikke adgang til lokale baserede websteder og tjenester. Du har brug for en VPN for at erstatte din nuværende IP-adresse med en brasiliansk adresse for effektivt at kunne styre dine forretningsaftaler uden for landet.

Hent en brasiliansk IP-adresse

En VPN tilbyder tjenester, der giver dig mulighed for at skifte din oversøiske IP-adresse til en, der er tilgængelig i Brasilien. Ved hjælp af en VPN vil du være i stand til at nyde enhver brasiliansk tv-station, der er tilgængelig over Internettet uden at skulle overveje nogen fejl overhovedet. Fortæl os, hvilken VPN-tjenesteudbyder, der har hjulpet dig med at få adgang til brasiliansk indhold i udlandet i kommentarfeltet nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me