Sådan får du en svensk IP-adresse uden for Sverige

Sådan får du svensk IP-adresse uden for Sverige? Sverige er et af de bedste lande at bo i, og de, der har forladt dens grænser, har efterladt deres lands IP. Du skulle tro, at din svenske IP ikke længere vil være til nytte, når du er landet i USA, Storbritannien, Australien, Canada eller Tyskland. Den tid, du tilbringer i udlandet, er imidlertid den tid, du har mest brug for din svenske IP. Hvor frustrerende vil det være, hvis du aldrig blev færdig med den populære svenske krimserie The Bridge, efter at du flyttede til USA?

Newsflash, du kan ikke se svenskbaserede serier på svenskbaserede kanaler som C-More, Viaplay eller SVT Play uden for Sverige. Medmindre du selvfølgelig opretter forbindelse fra Sverige, og det vil ikke ske uden en svensk IP. Hvordan ellers vil du vide, hvem morderen er? Læs videre for at lære, hvordan du kan få en svensk IP-adresse uden for Sverige ved hjælp af en VPN på enhver pc, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV og Firestick.

Sådan får du svensk IP-adresse

Sådan får du svensk IP-adresse

Sådan får du en svensk IP i udlandet ved hjælp af en VPN

De fleste mennesker, der ønsker at få en svensk IP-adresse, er normalt på udkig efter måder at se svenske kanaler som SVT24, Sujan, TV4 Fakta og TV-serier som Modus, Fallet og Farang. Desværre kan de ikke se nogen af ​​dem, medmindre de opretter forbindelse til Internettet med en svensk IP. At flyve alle til Sverige for at få adgang er ikke en mulighed. Imidlertid er praktisk taget skiftende placering til Sverige. Med en VPN, der kan styres. Et virtuelt privat netværk eller en VPN er en fantastisk måde at kryptere data og få sikkerhed, men dets anvendelighed kommer fra at maskere brugernes IP-adresser. Din tjenesteudbyder tildeler en IP-adresse til din internetforbindelse, og denne IP kan afsløre, hvor du befinder dig i verden. Betydning, du bliver nødt til at slippe af med det, hvis du vil have en svensk IP. Sådan gør du det:

 1. Tilmeld dig en VPN-tjenesteudbyder, der har VPN-server i Sverige, hvoraf det bedste er ExpressVPN.
 2. Download og installer derefter din VPN-app på din pc, Mac, Android eller iOS-enhed.
 3. Start applikationen, og log ind.
 4. Vælg en svensk server, og opret forbindelse til den.
 5. Vent et par sekunder, indtil VPN-forbindelsen er sikret.
 6. Tjek din IP-adresse via et websted som WhatIsMyIP.network for at sikre dig ændringen.
 7. Nu kan du surfe på Internettet med din svenske IP-adresse, som om du befinder dig i Sverige.

Bedste VPN til at få svensk IP

Alle de nødvendige og grundlæggende funktioner i en VPN findes i ExpressVPN. Det er tjenesteudbyderen, der hjælper dig med at omgå geo-begrænsninger og holder dig sikker online. ExpressVPN respekterer og værdsætter brugernes privatliv, hvorfor de bruger de hårdeste krypteringsprotokoller, der er tilgængelige. Der er andre tjenesteudbydere, der kan give dig en svensk IP-adresse, så sørg for at tjekke dem ud i nedenstående tabel. For en dybdegående analyse af Bedste VPN’er til Sverige, tjek denne anmeldelse.

Hvorfor har du brug for en svensk IP?

Internetbrugere, der ønsker at få en svensk IP, er for det meste svenske statsborgere, der har forladt deres land. Der er mange grunde til, at de gerne vil genvinde det, men den mest indlysende er, fordi nogle lokale svenske websteder og tjenester kun er tilgængelige af beboerne i Sverige – dem med en svensk IP på deres computer / telefon. Svenske udstationerede, der er uden for deres oprindelsesland, skal få en svensk IP-adresse, hvis de ønsker at få adgang til de lokale websteder i deres hjemland, uanset hvor de er. Selvom adgang til geobegrænset indhold er den mest overbevisende grund til at få en svensk IP, lad os se på de andre grunde, der får brugerne til at få en:

 • Besøg kun svenske websteder og indhold.
 • Forøg sikkerhedsniveauerne med en udenlandsk IP.
 • Lær svensk ved at se lokale tv-shows og film.
 • Få en ny online identitet.
 • Benyt dig af regionale rabatter og shop til lavere priser.
 • Gennemse internettet med en svensk IP.
 • Udfør forretningsrelaterede opgaver fra udlandet.

Hent en svensk IP-adresse

Når du har installeret VPN’en og oprettet forbindelse til en svensk server, ser du ud til at bruge internettet fra Sverige. Når alt dette er gjort, kan du se uanset svensk kanal eller bruge enhver svensk service, du får fat på. Sind blæser ikke? Ingen buffering eller fejlmeddelelser vises på din skærm, fordi du, efter at du har sikret den VPN-forbindelse, rejste hele vejen til Sverige.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me