Sådan får du japansk IP-adresse uden for Japan

Der er en masse animeelskere og mangalæsere i verden, og de fleste af dem er i USA. Så amerikanere er fascineret af japansk indhold, ingen skade der. Det eneste problem er, at de ikke har adgang til noget af det, hvor de bor. Dette bringer os til, hvorfor du har brug for en japansk IP i første omgang. Uanset hvilken IP, du skifter til, ville det at få en ny IP-adresse hjælpe dig med at overvinde blokering af områder og fjerne geobegrænsninger på medieindhold. Alt dette gøres muligt med en VPN-tjenesteudbyder. Uanset hvad årsagen der tvinger dig til at få en japansk IP, kan det ikke ske uden en VPN. Læs alt om processen i denne tutorial nedenfor:

Sådan får du en japansk IP-adresse

Sådan får du en japansk IP-adresse

Få en japansk IP-adresse uden for Japan med en VPN

For at få adgang til japansk indhold skal du forfalsk din placering og få en japansk IP-adresse. Det ser ud til, at du opretter forbindelse fra Japan i modsætning til hvor du virkelig befinder dig, så du får privilegiet af en japansk lokal. Du kan nå alt dette med en VPN-tjenesteudbyder. Når du er tilsluttet en, vil du kunne få adgang til alt det japanske baserede indhold, du ønsker.

En VPN er et privat netværk, der forbinder din enhed til servere et eller andet sted på Internettet. Dette giver dig mulighed for at surfe på Internettet ved hjælp af denne server’s internetforbindelse. Hvis denne server er et andet sted, vises du som om du befinder dig i dette land. Som et resultat får du det pågældende lands IP-adresse. Dette giver dig adgang til det indhold, du normalt ikke kan i dit eget land. Hvad du skal gøre for at få en japansk IP-adresse er følgende:

 1. Tilmeld dig en VPN, der leverer VPN-servere i Japan som ExpressVPN.
 2. Download og installer din VPN-app på din pc, Mac, Android eller iOS-enhed.
 3. Start applikationen, og log ind.
 4. Vælg en japansk server, og opret forbindelse til den.
 5. Tjek din IP-adresse via et websted som WhatIsMyIP.network for at sikre dig, at der er foretaget en ændring.
 6. Fra nu af kan du surfe på Internettet med din japanske IP-adresse, som om du er i Japan.

ExpressVPN er en af ​​de mest populære VPN’er på markedet, fordi det tilbyder hurtige forbindelser, fremragende sikkerhed og en let at bruge software. Med ExpressVPN får du adgang til deres massive netværk af servere, der dækker mere end 1500 servere på 145 placeringer i 94 forskellige lande, herunder 2 servere på 2 forskellige placeringer i Japan. Betydning, du kan få en IP-adresse fra Japan eller fra et hvilket som helst af de andre 93 lande. For mere information om andre tjenesteudbydere, se tabellen herunder.

Hvorfor har du brug for en japansk IP-adresse?

Den, der sagde, at det ikke er let at få en japansk IP-adresse, tager fejl. Med en VPN-tjenesteudbyder er det som den nemmeste ting i verden. Årsagerne til, at man ønsker at få en japansk IP, er imidlertid forskellige fra den ene til den anden. Lad os se på, skal vi? Du har brug for en japansk IP-adresse til

 1. Få bedre sikkerhed: Du kan beskytte dig selv mod hackingforsøg og svindel på offentlig WiFi.
 2. Kom omkring censur: Hvis du bor et sted med tung internetcensur, vil du ved hjælp af en VPN give dig mulighed for at komme dig rundt i denne censur og surfe på nettet så frit som du kan i Japan.
 3. Beskyt dit privatliv: Undgå tredjeparter i at observere dig eller registrere oplysninger om, hvad du gør online.
 4. Download sikkert: Undgå bøder og retsforfølgning, når der torrentes ved hjælp af en VPN.
 5. Få adgang til geo-begrænset indhold: Fjern blokering af japansk indhold som Rakuten og Animax.
 6. Få en anonym identitet: At få en japansk IP-adresse er som at få en helt ny identitet. En så hemmelighedsfuld identitet, ingen kan finde ud af, hvem du virkelig er. Du kan derefter surfe på Internettet med en ro i sindet. Med en kombination af en VPN og et udvalg af privatlivsværktøjer er det muligt at forblive anonym online.

Få en japansk IP-adresse uden for Japan

Brug af VPN er langt den bedste, mest sikre og private måde at få en japansk IP-adresse uden for Japan. Du bliver bare nødt til at abonnere på en VPN-tjenesteudbyder, en der fungerer bedst for Japan– og du vil praktisk talt blive transporteret dit. Det er enkelt, det er effektivt, og det er hurtigt! Så gå videre, få den japanske IP-adresse, og lad os derefter vide, hvad du brugte den til.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me