Sådan får du portugisisk IP-adresse uden for Portugal

En portugisisk statsborger, der bor uden for Portugal, vil have svært ved at få adgang til indhold fra sit lokale land. Det skyldes hovedsageligt geo-begrænsninger og uovertruffen IP-adresse. Forbindelse til internettet fra et andet land forbyder dig at gøre brug af portugisisk indhold, og det er fordi du ikke bruger en portugisisk IP. Det er ikke en umulig sag at vende, da at få en ny portugisisk IP bare kræver en VPN-tjenesteudbyder. Læs videre for at lære, hvordan du kan få en portugisisk IP-adresse ved hjælp af en VPN.

Sådan får du en portugisisk IP-adresse

Sådan får du en portugisisk IP-adresse

Sådan får du en portugisisk IP-adresse ved hjælp af en VPN

Det er en fordel at bruge en portugisisk IP-adresse, hvis du bor uden for Portugal. Hvordan forventer du at se dine foretrukne tv-shows hjemmefra eller få adgang til Portugal-baserede tjenester uden en? Heldigvis kan en VPN give dig den IP-adresse, du ønsker, når du opretter forbindelse til en af ​​dens mange servere. En VPN giver dig ikke kun en ny IP, men det holder også din forbindelse sikker, mens du surfer på Internettet. Se på, hvordan du kan få en portugisisk IP ved hjælp af en VPN:

 1. Tilmeld dig en VPN-tjenesteudbyder, der har VPN-server i Portugal, hvoraf det bedste er ExpressVPN.
 2. Download og installer derefter din VPN-app på din pc, Mac, Android eller iOS-enhed.
 3. Start applikationen, og log ind.
 4. Vælg en portugisisk server, og opret forbindelse til den.
 5. Vent et par sekunder, indtil VPN-forbindelsen er sikret.
 6. Tjek din IP-adresse via et websted som WhatIsMyIP.network for at sikre dig ændringen.
 7. Nu kan du surfe på Internettet med din portugisiske IP-adresse, som om du befinder dig i Portugal.

ExpressVPN giver ubegrænset trafik, superhurtig forbindelseshastighed og en pålidelig og stabil VPN-service hele tiden. Hvis sikkerhed er din vigtigste prioritet, skal du sørge for at abonnere på ExpressVPN. Med denne tjenesteudbyder kan du skifte din IP-adresse til en Portugal og nyde kvalitetstjenester, uanset hvor du er i verden. Sørg for at tjekke andre tjenesteudbydere i nedenstående tabel.

Hvorfor har du brug for en portugisisk IP-adresse

En IP-adresse er en række numre, der repræsenterer den fysiske placering af enhver enhed, der er tilsluttet internettet. Nu hvor du kender den rolle, en IP-adresse spiller i forhold til internetadgang, ser du, at det kan være meget nyttigt at have kontrol over ens egen IP for at nyde internetfrihed. Så det er, hvad en IP gør, og det er sådan, den bruges til at tjene dit indhold. Dette er grunden til, at hvis du ser frem til at få adgang til portugisisk indhold, har du brug for en portugisisk IP-adresse. Du kan bruge en portugisisk IP-adresse af flere grunde:

 1. Få adgang til portugisisk indhold: Hvis du er en portugisisk udstationeret, der bor i et land, hvor du har nul adgang til dine hjemby-shows og film, finder du det nødvendigt at få en portugisisk IP-adresse. Når du først har fået din portugisiske IP, kan du se shows som Último a Sair, Odisseia og Conta-me Como Foi.
 2. Kom omkring censur: Nogle websteder er muligvis utilgængelige på grund af geobegrænsninger eller blokeres af din internetudbyder eller af regeringen, hvilket gør det umuligt at få adgang til din lokale IP-adresse. Brug af en IP-adresse fra et andet land giver dig dog adgang til websteder, der ellers ville blive blokeret.
 3. Forbedre sikkerhed:  At have en anden IP – uanset hvad IP – tilføjer et ekstra lag af sikkerhed, hvilket gør det sværere for tredjepart at spore dig op. Hvis du er bekymret for sikkerhed, er det en god ide at skjule din IP-adresse. 
 4. Lær portugisisk: At lære portugisisk gøres let med nem adgang til portugisiske læringssteder, film og tv-shows. Film giver dig lyttepraksis, kulturel kontekst og en hel del motivation til at fortsætte med at lære. Hvis du studerer portugisisk, har du brug for en portugisisk IP-adresse.

Hent en portugisisk IP-adresse

Hvis du er interesseret i at få adgang til portugisisk indhold fra et andet land, skal du få en VPN-tjenesteudbyder. Den portugisiske IP-adresse, der leveres af VPN, giver dig mulighed for at fjerne blokering af alle de websteder, tjenester og kanaler, der er baseret i Portugal og få adgang til dem, som om du befinder dig der. Fortæl os, hvilken tjenesteudbyder du ville vælge at få en portugisisk IP-adresse. Hvad er bedste VPN for Portugal? Læs denne artikel for at finde ud af det.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me