Sådan får du tysk IP-adresse uden for Tyskland

Så du kan ikke få adgang til kanaler som tyske kanaler som Welt, ARD, ProSieben og ZDFneo i andre lande, ikke? Tag det ikke personligt. Det kan jeg heller ikke. Faktisk, ingen uden for Tyskland kan, og det har meget at gøre med den IP-adresse, din internetudbyder har tildelt dig.

Når du først er skiftet til tysk, bliver du det berettiget til at få adgang til tysk-baseret indhold i udlandet. Det er hvad jeg får ved at få en tysk IP-adresse, og jeg vil forklare, hvordan du kan gøre det nedenfor.

Sådan får du tysk IP-adresse uden for Tyskland

Sådan får du tysk IP-adresse uden for Tyskland

Hent en tysk IP-adresse i udlandet – VPN

Siden din IP-adresse afslører din geografiske placering, Internetudbydere kan afslutte din adgang til indhold, som du ikke har adgang til. Hvis en internetudbyder registrerer en IP-adresse, der kommer uden for de tyske grænser, vil du ikke have adgang til nogen tyske kanaler eller tjenester.

Med en VPN ville IP-adressen dog ikke længere være et problem. Den eneste måde, du får adgang til disse tyske kanaler, websteder og tjenester, er ved at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af en tysk IP-adresse. Med en kan du stream alle slags tysk indhold på din pc, Mac, Android og iOS-enheder.

En VPN opretter et privat netværk der opretter en forbindelse mellem din enheds pc, smartphone eller tablet til dets servere over hele verden. VPN giver dig mulighed for det til at bruge deres serveres IP-adresser så du kan få adgang til ethvert oversøisk indhold du vil have. Hvis serveren er i Tyskland, vises du som om du er i Tyskland. Dette vil resultere i, at du får adgang til indhold, som du normalt ikke kan få i dit eget land.

Trin – med en VPN

Alt hvad du skal gøre er følgende:

  1. For at få en tysk IP-adresse skal du abonnere på ExpressVPN.
  2. Derefter du få VPN-appen til at køre på din pc, Mac, Android eller iOS-enhed.
  3. Så du åbner appen og begynde at lede efter serverne du vil have.
  4. Vælg en tysk server og tilslut din enhed til den.
  5. Hvis du vil sikre dig, at der er foretaget en ændring, gå til WhatIsMyIP.network.
  6. Nyd alle de privilegier, du får som tysk lokal, i den virtuelle verden, selvfølgelig.

Bedste VPN til at få en tysk IP

ExpressVPN kan med det samme erstatte din originale IP-adresse med en tysk. Før du ved det, ville du være det streaming af tyskbaserede tjenester overalt uden for Tyskland. Årsagen til, at jeg nævner ExpressVPN, er fordi dens firma ejer et stort netværk af over 2.000 servere optimeret til hurtige forbindelser.

Med et sådant VPN-abonnement kan du downloade, uploade og streame uden at bekymre dig om båndbredde eller forsinkelse. Denne tjenesteudbyder er den bedste i branchen. Men det ville ikke være fair at udelukke andre dygtige VPN-udbydere. Du kan tjekke dem ud i nedenstående tabel.

Hvorfor har du brug for en tysk IP-adresse?

Få adgang til geo-begrænset indhold

Til dem, der ønsker at forbedre deres tyske sprog eller holde kontakten med deres hjemby, har brug for en tysk IP-adresse. En tysk IP-adresse er deres nøgle til adgang til geobegrænsede websteder, tjenester, indhold og kanaler. Tyske udstationerede i USA, Storbritannien, Canada, Australien og Frankrig skal spoof deres placering for at få det til at se ud som om de fysisk er beliggende i Tyskland.

En anonym identitet

Hvis du får en tysk IP-adresse, gør du det få en ny identitet i processen. Ingen ville vide, hvem du er mere. Du kan gå online uden en eneste bekymrende tanke i dit hoved. Med de sikkerhedsfunktioner, som en VPN har at tilbyde, kan du Forbliv anonym online.

Handle til lavere omkostninger

Når du køber et produkt eller en vare online, er det første, webstedet gør, at scanne din IP-adresse. Det sporer det endda for at se, hvor du er fra. Tilbage til punktet objektets pris varierer fra det ene sted til det andet på grund af forsendelsesgebyrer og landets valuta.

Så hvis den butik, du bestiller fra, er i Tyskland, og du er i Storbritannien, bliver du nødt til at betale ekstra for territorial adgang. Hvis du dog får dig en tysk IP-adresse, opkræver stedet dig derfor. Temmelig søde ey?

Hent en tysk IP-adresse

Man skal ikke blive for knyttet til sin IP-adresse, fordi det at ændre den har dens dyder. Se “Dark”, “Babylon Berlin” og “Stromberg” med din Tysk IP-adresse overalt med en VPN. Fortæl mig, hvilken VPN-tjenesteudbyder du abonnerer for at få en tysk IP i kommentarerne. For mere information om, hvilke VPN’er der leverer tyske IP’er, se denne artikel om bedste VPN til Tyskland. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me