Sådan installeres VPN på Chromecast?

Har du nogensinde spurgt dig selv, om din Chromecast kan gøre mere? Jeg gjorde. Da jeg først købte denne fantastiske platform, vidste jeg ikke, at streamingtjenester, der er tilgængelige i sit bibliotek, er regionsspecifikke. Du kan forestille mig min skuffelse. Det var, før jeg lærte, at du kan opsæt en VPN-forbindelse på enheden og låse op for en helt ny liste med streamingkanaler. Har du alle pumpet op, ikke? Lad os komme ind i det, skal vi? Se på tutorial herunder for at finde ud af det hvordan man installerer en VPN på Chromecast.


Sådan konfigureres VPN til Chromecast?

Sådan installeres en VPN på Chromecast?

Få en VPN-forbindelse på Chromecast ved hjælp af din router

Inden vi begynder, skal du vide, at a Chromecast-enhed er ikke oprindeligt kompatibel med VPN-klienter. Det er derfor du burde installer VPN på din router i stedet. Det er en god ting, tro mig. En VPN tillader et vist antal enheder at oprette forbindelse samtidig. Med andre ord en enkelt konto hos en VPN-udbyder begrænser de samtidige forbindelser, du får.

Der er dog et smuthul på det. hvis du installer en VPN på din router, dit forbindelsen udvides til at dække alle enheder, der er tilsluttet dit netværk. Uanset hvor mange platforme du forbinder, dækkes de alle med en VPN-forbindelse.

For at gøre det bliver du nødt til at ty til en DD-WRT-router eller en tomatbaseret en, alt efter hvad der passer dig bedre. Når først du installer en VPN på DD-WRT-routere, får du en krypteret forbindelse på Chromecast, ligesom jeg gør nu.

Sådan installeres VPN på Chromecast – virtuel routermetode

Hvis du rullede ned til denne del, antager jeg, at det var meget svært for dig at installere en VPN på din router. Teknisk set er det ikke, hvis du følger trinnene i den medfølgende guide. Men jeg vil ikke give dig mulighed for at forlade tomhændet alligevel. Hvis din router ikke skar den til dig, kan du omdanne din egen bærbare computer eller pc til virtuelle routere. Det er meget let. Jeg har alt forklaret nedenfor.

Sådan deles Mac / PC VPN-forbindelse med Chromecast

Når vi taler om at dele en forbindelse, er den første ting enhver bruger er vant til at oprette et Mobile Hotspot. Alle ved, hvordan man gør det på mobiltelefoner, når de forvandler deres mobilnet til en delt Wi-Fi-forbindelse. Heldigvis kan du også gøre det samme, når du er der opererer på en Mac eller en Windows-pc.

Denne funktion har sine fordele. Før jeg lærte, hvordan man installerer en VPN på en router, plejede jeg at gøre det forvandle min Mac til en virtuel router. Det er slet ikke svært. Alt, hvad det kræver, er et par klik her og der, og du har selv en delt VPN-forbindelse.

Som nævnt ovenfor er Chromecasts ikke naturligt kompatibel med VPN’er. Derfor er dit eneste valg at dele en VPN-forbindelse med enheden. Den forbindelse, du får, vil ikke være så hurtig som at oprette forbindelse direkte til din router, men det er den næste bedste ting, hvis du vil have en VPN krypteret Wi-Fi på din Chromecast.

Når du har oprettet din virtuelle router, skal du tilslutte Chromecast, og du er god til at gå. Processen adskiller sig, når du bruger Windows PC. Det er så meget lettere. Den gode nyhed er dog, at du kan forvandle både din Mac og PC til virtuelle routere.

Bedste VPN til Chromecast

I betragtning af at installation af VPN på Chromecast tager både tid og kræfter, vil du sikre dig, at VPN-tjenesten, du bruger, faktisk fungerer på din streamingenhed. Lad mig ikke starte med de nytteløse VPN-udbydere, som jeg har prøvet gennem årene.

Jeg har listet de bedste VPN’er, du kan bruge til at fjerne blokering af geobegrænsede kanaler på Chromecast nedenfor. Se hurtigt på hver enkelt af dem, da jeg vil gennemgå dem senere i denne artikel.

Bedste VPN til Google Chromecast

For en mere dybdegående analyse af hver af de VPN-tjenesteudbydere, du så ovenfor, skal du læse følgende, da det dækker specifikke detaljer om bedste VPN’er til Chromecast. Nu sker det.

ExpressVPN

ExpressVPN er en slags min bedste valg for enhver, der søger efter en hæderlig VPN. Ikke kun er det en af ​​de bedste i branchen, men når det kommer til Chromecast, skal denne være din nummer én mulighed. De tilbyder MediaStreamer, deres egen Smart DNS-service, der let kan konfigureres på din router.

Når du bruger deres VPN-server, kan du desuden benytte mere end 2000 servere i 94+ lande. Hvis det ikke forhøjer din streamingoplevelse, ved jeg ikke, hvad det vil.

ExpressVPN leveres også funktioner med høj sikkerhed og stærke krypteringer der sikrer din sikkerhed og anonymitet, når du gennemser internettet. For mere info, kig på kuglepunkter nedenfor.

Fordele

 • Nul log-politik.
 • Smart DNS-proxy.
 • 145+ serverplaceringer i 94 lande.
 • Over den øverste AES 256-bit nøglekryptering.
 • Kill switch tilgængelig.
 • Support døgnet rundt chat.
 • Ubegrænset båndbredde

Ulemper

 • De har dyre planer.
 • Kun tre samtidige forbindelser.

NordVPN

Det bliver ikke lettere at surfe på nettet, når du bruger NordVPN. Denne VPN-udbyder er en af ​​markedets toppe, hænderne ned. Når det kommer til sikkerhed, har NordVPN det hele inklusive nogle eksklusive sikkerhedsforanstaltninger. Vi taler om lignende Dobbelt VPN. Denne service giver dig dobbelt kryptering, når din trafik passerer gennem to servere. Det sænker din internethastighed lidt mere. Hvis du dog værdsætter dit privatliv, er det din bedste mulighed.

På den anden side er Nord CyberSec-teknologi beskytter din enhed mod at blive inficeret med spyware, malware og anden ondsindet software. For ikke at nævne, at de også har en Smart DNS-service, SmartPlay. Generelt er denne VPN meget hjælpsom, hvis du bruger Chromecast. Hvis du vil vide mere, skal du rulle lidt videre.

Fordele

 • Mere end 5000 servere.
 • Dobbelt VPN-funktion.
 • Holder nul logfiler (gemmer ikke brugeroplysninger)
 • CyberSec.
 • OpenVPN med både TCP- og UDP-porte samt IKEv2 / IPsec.
 • 6 samtidige forbindelser pr. Konto.
 • 24/7 prisvindende VPN-support.

Ulemper

 • Nogle servere var virkelig langsomme.

BulletVPN

En lille, men effektiv VPN-udbyder, der skal bruges på Chromecast. Denne har ikke det servernetværk, som alle kigger efter i en VPN. Men hvis du arbejder med BulletVPN, du kan surfe på nettet med komplet sikkerhed og privatliv.

Ved siden af ​​at have deres egne Smart DNS-service, de passer også på deres kunders bekymringer. Derfor kan du kontakte deres supportteam når som helst, og du vil blive mødt med professionalisme og nyttige hjælp. Tjek den komplette liste over funktioner nedenfor.

Fordele

 • Holder ingen logfiler.
 • Flere protokoller at vælge imellem.
 • A Kill Switch.
 • Smart DNS tilgængeligt.
 • Ubegrænset båndbredde.
 • 24/7 live chat support.

Ulemper

 • Tilslutter 3 enheder samtidigt.
 • Servere i 30 forskellige lande.

SurfShark

Denne spirende VPN-tjenesteudbyder gør et godt førsteindtryk, når du ser på, hvad den har at tilbyde. Først ser du, at det har et bredt servernetværk, der dækker over 50 lande overalt i verden, det inkluderer Brasilien, Canada, Chile, Storbritannien, Australien, og så mange flere.

En anden ting, der fik min opmærksomhed, da jeg tjekker denne VPN var, at du kan bruge deres VPN-forbindelse på utallige enheder pr. konto Det er en service, ingen af ​​de bedste VPN’er tilbyder til kunder. Selv ExpressVPN har et begrænset antal enheder pr. Konto. For nylig, SurfShark tilsat Smart DNS-proxy til de funktioner, som brugerne kan drage fordel af. Du kan fortælle, at dette nye barn på blokken kommer steder i den nærmeste fremtid. Top VPN’er i branchen, pas på. Du kan se mere af denne VPN på følgende:

Fordele

 • 800 servere i 50+ lande.
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser.
 • Smart DNS-proxy.
 • 24/7 live chat support.
 • DNS-lækage beskyttelse.
 • Brugervenligt program.
 • Arbejder godt med amerikanske Netflix

Ulemper

 • Kan udvide sit servernetværk lidt mere.
 • Meget dyre omkostninger for en månedlig plan.

Sådan installeres VPN på Chromecast – Smart DNS-proxy-alternativ metode

Hvis alle ovenstående trin virker for komplicerede for dig, kan du bruge Smart DNS-proxies i stedet. Det bedste ved Smart DNS er, at det nemt kan være opsæt på routere. Du skal bare sørge for, at VPN-tjenesten, du bruger, faktisk tilbyder sine brugere en Smart DNS-proxy-service. ExpressVPN har det, og det hedder MediaStreamer. Alternativt kan du prøve det Unlocator. De er ikke en VPN-tjeneste i sig selv. De plejede at være en ren Smart DNS-udbyder, men nu sluttede den sig til hybridfamilien.

Mens de fleste routere giver dig mulighed for at ændre DNS-indstillinger, nogle af dem ikke. Generelt, Linksys, Asus, Cisco, D-Link, TP-Link routere understøtter alle manuel DNS-konfiguration. Hvis du ejer en modem leveret til dig af din internetudbyder, tvivler jeg på, at DNS kan indstilles.

I dette tilfælde kan du købe en sekundær router, der giver dig mulighed for at ændre DNS. Tilslut derefter det sekundær routers WAN-port til dit modems LAN-port ved hjælp af et Ethernet-kabel.

Langt om længe, tilslut Chromecast til den sekundære router.

Sådan blokeres Google DNS på Chromecast

Nogle streamingkanaler såsom amerikansk Netflix kræver yderligere trin for at fjerne blokering dem. Udover at opsætte VPN på din router, skal du muligvis også opsæt statiske ruter for at blokere Google DNS serveradresser. Det skyldes, at disse DNS-koder er hårdkodet på Chromecast.

Grundlæggende, hvis streamingkanalen har adgang til Google DNS, kan det muligvis være det fastlæg din rigtige placering. Blokering af Google DNS på routerniveau tvinger den streamingkanal, du vil se, til at bruge DNS-adresserne på den VPN-server, du er tilsluttet i stedet.

Du kan altid oprette statiske ruter og blokerer Google DNS på din router til Chomecast hvis du kender din vej rundt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me