Sådan installeres VPN på dit Smart TV

Lidt efter ser det ud til, at smarte tv’er vinder meget popularitet. Nogle af de mest populære Smart TV-mærker inkluderer Samsung, Sony, LG, Hisense, Panasonic og Sharp. Smart TV’er leveres med en række streaming-applikationer som Netflix, Amazon Prime, Hulu, HBO go og BBC iPlayer; de er som en one-stop-shop til underholdning! Problemet er, at disse applikationer stadig er underlagt geolocational begrænsninger. Hvis du ikke er fysisk placeret i de lande, der er specificeret af disse apps, vil du ikke kunne bruge dem.


Sådan installeres VPN på dit Smart TV

Sådan installeres VPN på dit Smart TV

For at gøre tingene endnu mere komplicerede bruger hvert Smart TV et andet operativsystem end det andet. Med undtagelse af Sony, der er flyttet til et standard Android OS, er disse operativsystemer ikke konfigureret til at være vært for VPN-apps. Bare rolig, der er en måde at omgå dette på. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan aktivere en VPN-forbindelse eller bruge en Smart DNS-proxy til at fjerne blokering af de geobegrænsede streaming-apps.

Sådan installeres VPN på smarte tv’er

Som jeg nævnte ovenfor, kan smart-tv normalt ikke være vært for en VPN-app. Der er imidlertid måder at arbejde på:

 • Installer VPN på din router: På denne måde vil enhver enhed, der opretter forbindelse til din routers internet, være tilsluttet VPN-tjenesten. Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle routere er kompatible med VPN, og at installation af en VPN-forbindelse på din router kræver en vis teknisk viden og færdigheder. Læs denne vejledning for at lære mere om installation af VPN på din internet router.
 • Del din pc- eller Mac-netværksforbindelse med dit Smart TV: I stedet for at forbinde dit Smart TV med din router, skal du dele dit netværk fra en pc eller en Mac, der kører en VPN-forbindelse. Her er en guide, der forklarer, hvordan du deler din forbindelse på windows.
 • Brug en Smart DNS-proxy for at fjerne blokering af de geo-begrænsninger, der er angivet på dine streaming-apps. I modsætning til en VPN skjuler en smart DNS ikke din rigtige IP. Det omgås dog placeringsproblemet, som smarte tv’er har. Vigtigst er, at Smart DNS kan konfigureres direkte på dit Smart TV, hvilket gør dit liv så meget lettere.

Bedste VPN til smarte tv’er

Efter at have overvejet de forskellige måder, du kan forbinde dit Smart TV til en VPN, har vi fundet de 3 bedste VPN’er og Smart DNS-tjenester til dit Smart TV

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. Unlocator

ExpressVPN

En VPN-gigant, ExpressVPN har over 2000 servere over hele verden. Dette betyder, at ikke kun du får den bedste service, tæt nit-krypteringer og nul-log-poster, du også vil drage fordel af supersnelle downloadhastigheder og ingen båndbreddehætte slukket. Når det gælder Smart TV’er, har ExpressVPN også en Smart DNS-proxy-service, der forenkler forbindelsesprocessen endnu mere.

BulletVPN

En anden VPN, der også tilbyder smarte DNS-proxy-tjenester, er BulletVPN. BulletVPN har også et meget lavere antal servere over hele verden, det holder stadig sit eget, når det kommer til internethastighed. BulletVPN overvåger også guider, der lærer brugerne, hvordan man installerer VPN på en router, og hvordan man indstiller virtuelle routere på en pc eller en Mac. Med en 30-dages pengene-tilbage-garanti var BulletVPN en no-brainer for denne liste.

Unlocator

Unlocator er en Smart DNS, der let kan konfigureres på et Smart TV. Mens Unlocator ikke skjuler din IP-adresse, og det giver dig heller ikke mulighed for at vælge, hvor i verden du vil synes at være, men det kan stadig fjerne blokering af mange af de geobegrænsede streaming-apps, der findes på dit Smart TV. Husk, at i lande, hvor DNS-kapring eller gennemsigtige proxies forekommer, er en Smart DNS muligvis ikke det bedste valg til at fjerne blokering af disse apps. Unlocator tilbyder en 7-dages gratis prøveversion og en 14-dages refusionsperiode, så vi foreslår at du prøver det selv!

Bedste Smart TV VPN – Endelige tanker

At få de geobegrænsede apps på dit Smart TV til at fungere er ikke en let opgave, især fordi Smart TV’er ikke er naturligt kompatible med VPN-forbindelse. Men når der er en vilje, er der en måde! Ved at bruge en af ​​de ovennævnte apps til at låse dit begrænsede indhold op og konfigurere din VPN på en router / tilslutte din pc eller Mac VPN til dit Smart TV kan du løse dette irriterende problem og streame dine shows, uanset hvor du er i verden. Glem ikke at prøve de metoder, vi har drøftet for at oprette et VPN-netværk til dit Smart TV, som er mere detaljeret beskrevet i denne vejledning, og tjek denne vejledning til, hvordan du holder dit Smart TV sikkert. Fortæl os det i kommentarerne, hvis du står over for problemer, der prøver dem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map