Sådan kan du se BBC iPlayer på iPhone eller iPad uden for England

Sådan kan du se BBC iPlayer på iPhone / iPad uden for England? Du er her, fordi du vil have den problemfri måde at se BBC iPlayer i udlandet på dine iOS-enheder. Vi har lige det, du har brug for. Du kan være i USA, Canada, Australien, Tyskland, Frankrig eller næsten enhver del af verden, men det forhindrer dig ikke i at streame BBC iPlayer uden for England. Ja, vi er opmærksomme på fejlmeddelelsen, der lyder “BBC iPlayer fungerer kun i England”, og vi ved lige, hvordan vi skal håndtere den. Der er en bagdør til BBCs adgang, og det kunne ikke være en lettere konfiguration. Med en VPN kan du se BBC iPlayer uden for England på din iPhone eller iPad når det passer dig. Læs videre for at lære præcist, hvordan det gøres.

Sådan ser du BBC iPlayer uden for England på iPhone / iPad

Sådan ser du BBC iPlayer uden for England på iPhone / iPad

Sådan kan du se BBC iPlayer på iPhone / iPad i udlandet ved hjælp af en VPN

BBC iPlayer er en internet-streaming-, catchup-, tv- og radiotjeneste, der tilbydes af BBC-virksomheden. Det er her du kan se BBC-programmer online og opdage en lang række programmer af forskellige genrer drama, komedie, dokumentarer, underholdning, rejser, nyheder, natur, sport, kultur og mere. Mangfoldigheden i dens programmer og kvaliteten af ​​dets indhold tilskynder brugerne til at ønske at få BBC iPlayer i udlandet, uanset hvor de måtte være. En VPN er alt hvad de har brug for for at bringe BBC iPlayer til deres iPhone / iPads ‘skærme. En VPN giver dig mulighed for at omgå geo-blokke, hvilket er nøjagtigt hvad BBC bruger for at forhindre, at deres indhold streames uden for England. Som du kan se, får du følgende meddelelse: “BBC iPlayer fungerer kun i England. Beklager, det skyldes rettigheder. ”BBC iPlayer GeoBlocked

Det vil også kryptere dine data i en digital tunnel for at sikre de største niveauer af privatliv og sikkerhed. Når du opretter forbindelse til en VPN-server, får du serverens IP med kun et klik. Se på, hvordan det gøres:

  1. Tilmeld dig en VPN-tjenesteudbyder, der tilbyder VPN-apps til iOS.
  2. Gå over til Apple App store.
  3. Download og installer din VPN-tjenesteudbyderapp på din iPhone / iPad.
  4. Start appen, og log ind med din VPN-konto.
  5. Endelig skal du ved hjælp af appen oprette forbindelse til en VPN-server efter eget valg.

BBC iPlayer er ikke blokeretDet er dybest set alt, hvad der kræves for at få BBC iPlayer på iOS-enheder i udlandet. Hvis du endnu ikke har installeret BBC iPlayer-appen på din iPhone eller iPad, skal du sørge for at ændre din iTunes-region først for at få adgang til apps, der kun er i Storbritannien. ExpressVPN er ikke den billigste tjenesteudbyder derude, men det er bestemt den mest pålidelige. De leverer stærke præstationer og garanterer omgåelse af alle former for geobegrænsninger over hele verden. I nedenstående tabel er der flere muligheder, du kan se på. Du ønsker måske at tjekke ud bedste VPN til BBC iPlayer for en bedre indsigt.

Fjern blokering af BBC iPlayer på iOS Overseas ved hjælp af en smart DNS

En smart DNS er en alternativ metode til at fjerne blokering af online streamingtjenester som BBC iPlayer med hurtigere hastigheder. Du skal bare indtaste den DNS-serveradresse, som din tjenesteudbyder gav dig, og det er det. Desuden sikrer en Smart DNS-kvalitet visning på en række enheder, inklusive iPhones og iPads. Følg disse trin for at få fjernet blokering af BBC iPLayer på din iPhone / iPad i hvilket land du måtte være.

  1. Først skal du gå over til Unlocator og tilmeld dig en gratis 7-dages prøveperiode.
  2. Følg disse videoer / installationsvejledninger for at konfigurere Smart DNS på din streamingenhed.
  3. Gå til BBC iPlayer’s websted.
  4. Nyd din ubegrænsede adgang til alt af BBC iPlayers indhold.

Unlocator er den Smart DNS-proxy, der er nødvendig for at få fjernet blokering af BBC iPlayer på din iPhone eller iPad uden for England. Denne smarte DNS kan fjerne blokering af over 200 kanaler verden over gennem sine brugervenlige applikationer. Din trafik forbliver urørt, og de opretholder en stram privatlivspolitik. Det bedste af alt er, at de ikke opbevarer nogen logfiler over brugernes internetaktiviteter. Det bedste valg for en Smart DNS-proxy ville være Unlocator.

Få BBC iPlayer Uden for Storbritannien på iPhone / iPad

Så længe du er i England, kan du se BBC iPlayer på din iPhone / iPad, alt hvad du vil. Du har dog brug for en VPN eller Smart DNS for at hente BBC iPlayer, hvis du er placeret i udlandet. Disse to metoder kan gøre dit liv lettere og din streamingoplevelse bedre. Alt hvad du skal gøre for at få den underholdning, du ønsker, er at lave et par forbindelser og abonnementer, så er BBC iPlayer alt dit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me