Sådan kan du se Emmerdale i udlandet gratis live

Sådan kan du se Emmerdale i udlandet gratis live


Sådan kan du se Emmerdale i udlandet gratis live

Trin 1 – Opret din gratis ITV-konto

Hvis du ikke har en ITV-konto endnu, skal du gøre det skab en. Den seje ting er, at den britiske streamingkanal er gratis, så det koster dig ikke en ting at se dine favoritprogrammer live. Tilmelding til en ITV-konto er virkelig enkelt. Alt hvad du skal gøre for at registrere er:

 1. Besøg ITV-websted.
 2. Klik på øverste højre hjørne på din skærm Log ind.
 3. Derefter skal du vælge ‘på den næste side’Tilmeld dig nu’.
 4. Dernæst skal du give dine detaljer, inklusive dine titel, navn, e-mail-adresse, og fødselsdato.
 5. Til ‘Postnummer‘, Skriv‘ WC1X 0AA ’(uden anførselstegn, selvfølgelig).
 6. Læs nu ‘ITV Betingelser og betingelser‘ (Hvis du vil).
 7. Og til sidst skal du klikke på ‘Jeg er klar’.

Når du har gennemført alle ovenstående trin, modtager du en bekræftelses-e-mail fra ITV. Tryk bare på link inde i e-mailen, og du kan bruge din ITV-konto.

Men start ikke med at lave popcorn endnu. Du skal stadig få en VPN eller en Smart DNS-service, hvis du vil streame Emmerdale fra udlandet.

Stream Emmerdale Live Online ved hjælp af VPN

Ser følgende meddelelser dig kendt?

“Vi er kede af det. ITV Hub er kun tilgængelig for seere i England. ”  

eller 

“Vi er kede af det. Denne video er ikke tilgængelig lige nu. ”

Disse geo-fejl vises på din skærm, hvis du forsøger at få adgang til ITV uden for Storbritannien uden en VPN. Streamingtjenesten bruger din IP-adresse for at bestemme din placering og blokere dig, hvis du er uden for dens dækningszone.

Derfor er du nødt til det skjule din internetprotokol-adresse, og den eneste måde at gøre det på er et virtuelt privat netværk. Dette værktøj giver dig mulighed for at oprette forbindelse til udenlandske netværk efter dit valg, giver dig derefter en ny IP-adresse fra det område, du valgte. Som et resultat vil websteder som ITV tro, at du befinder dig i deres udsendelseszone, og du kan se de seneste episoder af Emmerdale hvor som helst.

Her er hvad du skal gøre:

 1. Registrer dig til en god VPN-service som ExpressVPN. Jeg råder dig til det undgå gratis udbydere som Hola VPN, fordi de kan gøre mere skade end gavn med hensyn til sikkerhed og privatliv. De er heller ikke særlig effektive, når det kommer til hastighed eller omgåelse af online restriktioner.
 2. Download og installer VPN-applikationen fra din app store eller VPN-udbyderens websted. Pålidelige tjenester er kompatible med de fleste enheder og platforme, inklusive Windows, Mac, Android, Linux, og iOS.
 3. Lancering appen og forbinde til en server i Storbritannien for at få en Britisk IP-adresse.
 4. Du kan nu fjerne blokering af ITV og enhver anden britisk-begrænset kanal som BBC iPlayer, Channel 4 og Channel 5.
 5. Endelig skal du gå til ITV eller starte ITV Hub-app at streame Emmerdale og alle dine andre foretrukne shows.

Bedste VPN’er til at fjerne blokering af ITV

Jeg tror ExpressVPN er den bedste service, når det kommer til at omgå geo-begrænsninger, stort set på grund af det store servernetværk, der spreder sig over 94 lande. Jeg kan også godt lide det, fordi det giver brugerne mulighed for at teste funktionerne med 30-dages refusion garanti før de gør sig opmærksomme og abonnerer.

Du kan dog vælge en af ​​nedenstående alternativer til se Emmerdale live online. Og rolig, de er alle premium-mærker.

Sådan kan du se Emmerdale gratis online med smart DNS

Virtuelle private netværk er ikke alles kop te. Derfor, hvis du vil have noget, der ikke får mange til tweaks til din internetforbindelse, prøv Smart DNS-proxies en prøve.

Disse værktøjer må ikke skjule eller ændre din IP-adresse. I stedet omdirigerer de kun en del af din trafik, hvilket betyder, at du kan få adgang til en valgte antal streamingkanaler, afhængigt af hvilken tjeneste du bruger. Desuden de krypter ikke din online aktivitet.

Hvis du ønsker at vide, hvordan du indstiller Smart DNS på din enhed, skal du følge nedenstående trin:

 1. Abonner på en god service som Unlocator og prøvekørsel dens funktioner med gratis 7-dages prøveperiode.
 2. For at konfigurere din Smart DNS på den enhed, du vil bruge, skal du tjekke disse videoer / installationsvejledninger. De skal give masser af hjælp.
 3. Nu er du fri til at besøge ITV og se Emmerdale eller ethvert andet show fra overalt i verden.

Unlocator giver dig adgang til ITV, en funktion, som ikke mange andre smarte DNS-proxies leverer. Men det er ikke alt. denne service har en understøttet liste over over 200 kanaler, inklusive BBC iPlayer, BT Sports, HBO, Hulu, Amazon Prime Video og meget mere.

ITV Player-kompatible enheder

Du kan installere ITV på næsten enhver enhed eller operativsystem, herunder:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Mac
 • PC
 • Apple TV 
 • Samsung Smart TV
 • Amazon Fire TV
 • Roku
 • Nu tv
 • Amazon FireStick

Hvordan kan man se Emmerdale Overseas Free? – Konklusion

Jeg håber, at denne tutorial besvarede dine spørgsmål og giver dig løsninger på dine problemer. Hvis du er en britisk tv-fanatiker som jeg er og vil stream Emmerdale fra hvor som helst i verden, Jeg tror, ​​du vil være temmelig glad for, at slutningen af ​​denne guide.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information om brug ExpressVPN eller Unlocator For at undgå geografiske begrænsninger, er du velkommen til at give en kommentar nedenfor. De samme procedurer, som jeg har nævnt ovenfor, kan også bruges til at se andre top britiske tv-shows såsom Doctor Who, Coronation Street, Eastenders og Downton Abbey i udlandet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map