Sådan kan du se ITV i Australien uden besvær!

Har du prøvet at få adgang til ITV i Australien? Hvis du har det, har du bemærket, at kanalen har nogle seriøse geo-blokke, der går til det. Det skyldes, at ITV kun er tilgængeligt i England. For at se ITV i udlandet har du brug for en måde at omgå dens regionale begrænsninger. Her er to forskellige måder, hvor du let kan se ITV i Australien.

Sådan kan du se ITV i Australien uden besvær!

Hvordan man ser ITV i Australien uden besvær!

Sådan kan du se ITV i Australien med en VPN

Den første ting, du kan bruge til at omgå ITVs geobegrænsninger, er en VPN.

En VPN er primært et cybersecurity-værktøj. Det krypterer dine data og omdirigerer din trafik gennem en sikker og privat server. Den seje ting er, at når du opretter forbindelse til en VPN-server, ændres din offentlige IP-adresse for at matche placeringen af ​​denne server. Med andre ord, alt hvad du skal gøre for at se ITV i Australien er at oprette forbindelse til en britisk server. Dette giver dig en britisk IP, som er den eneste IP, som ITV giver adgang til sit websted.

Sådan kan du bruge en VPN til at få adgang til ITV i Australien:

 1. Tilmeld dig en troværdig og betroet VPN-udbyder. Hold dig væk fra gratis VPN’er, da de sjældent nogensinde gør det, de annoncerer.
 2. Download og installer VPN-appen, der matcher din streamingenhed. Du kan finde native VPN-apps til Windows, MacOS, iOS, og Android enheder.
 3. Start appen, og opret forbindelse til en britisk server.
 4. Vent på, at forbindelsen er oprettet. Når det sker, kan du se ITV uden geo-blokke!

Bedste VPN til ITV

Personligt brugte jeg ExpressVPN, sidste gang jeg var i Australien for at fjerne blokering af alle de kanaler, jeg ønskede at se, inklusive ITV. ExpressVPN er bredt kendt for at være den bedste VPN-tjeneste derude. Mens abonnementsgebyret anses for at være på den dyre side, får du alt, hvad du betalte for hos denne udbyder. Du kan endda teste deres service ved at drage fordel af deres 30-dages pengene-tilbage-garanti uden spørgsmål.

Hvis ExpressVPN bare ikke er din kop te, kan du bruge en af ​​disse VPN-udbydere i top niveau:

Sådan kan du se ITV i Australien med en Smart DNS-proxy

For brugere, der ikke rigtig bryder sig meget om en VPNs ekstra sikkerhedsfordele, er der en anden måde at få adgang til ITV i Australien. Du skal skaffe dig et Smart DNS-proxyabonnement.

Nu er en Smart DNS-proxy ikke en VPN. Dette betyder, at dine oplysninger og dine data ikke vil være sikre eller private, når du bruger en Smart DNS. Dette betyder dog også, at din internetforbindelse ikke nedsættes af omrouteprocessen. Én ting, du dog skal huske på, er, at smarte DNS-proxies kræver en vis konfiguration for at blive konfigureret. Sørg for, at den service, du abonnerer på, har installationsvejledninger, der kan hjælpe dig med at gennemføre denne proces.

Et andet punkt, som jeg gerne vil nævne, er, at en smart DNS-proxy-tjeneste netop er det: en tjeneste. Når du vælger en udbyder, kan du kun få adgang til de kanaler, som en bestemt udbyder har at tilbyde. Forskellige tjenester har forskellige kanaler, så sørg for at gøre din research, inden du vælger en tjenesteudbyder.

Personligt foreslår jeg, at du bruger Unlocator som din Smart DNS-proxy. Unlocator har en imponerende liste over ikke-blokerede kanaler, let at forstå installationsvejledninger og en meget hjælpsom 7-dages gratis prøveperiode. Du behøver ikke engang at have et kreditkort for at teste denne service. Hvis du abonnerer på Unlocator, har du en 14-dages refusionsperiode, der sikrer, at du er helt tilfreds med det, de tilbyder.

Oprettelse af en ITV-konto i Australien

Selvom ITV er en gratis streamingkanal, er du stadig nødt til at tilmelde dig en konto for at se live og indhente programmer. Følg blot disse trin for at registrere din gratis ITV-konto i Australien.

 1. Gå over til ITV-websted.
 2. Klik derefter på ‘Log ind’ i øverste højre hjørne af din skærm.
 3. På ‘næste side skal du vælge’ Tilmeld dig nu ‘.
 4. Indtast dine oplysninger, inklusive din titel, navn, e-mail-adresse og fødselsdato.
 5. For ‘postnummer’ skal du indtaste ‘WC1X 0AA’ uden anførselstegn.
 6. Marker derefter ‘ITV-betingelser og betingelser’.
 7. Til sidst skal du vælge ‘Jeg er klar’.

Du modtager derefter en bekræftelses-e-mail i din indbakke. Klik på linket inde i det, og din gratis ITV-konto er klar til brug.

Få adgang til ITV i Australien – Endelige tanker

Ved at bruge en VPN eller en Smart DNS-proxy kan du få adgang til ITV i Australien uden problemer. Husk dog, at disse tjenester gør en ting: omgå geoblocks. Ethvert registreringsgebyr, abonnementsgebyr eller krav, der er indstillet af det websted, du vil have adgang til, forbliver det samme. Hverken en VPN eller en Smart DNS-proxy får dig ud af at betale for selve streamingtjenesten.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me