Sådan kan du se Nadal vs Djokovic Live Stream online

Det er en storslået rivalisering genfødt. Damer og herre, Rafael Nadal er indstillet til et episk showdown med ingen ringere end Novak Djokovic komme 13. juli 2018. Jeg er en Nadal-fan og er ikke villig til at gå glip af dette sammenstød. Vinderen af ​​dette spil vil helt sikkert være en varm favorit til at vinde Wimbledon 2018 turneringen. Så er du team Nadal eller Team Djokovic? vil du stream kampen live overalt? Okay, så lad os gå.


Sådan kan du se Djokovic vs Nadal Live Stream online

Sådan kan du se Nadal vs Djokovic Live Stream online

Nadal vs Djokovic Wimbledon 2018 streamingkanaler

En sådan enorm begivenhed kræver at være tilgængelig i alle lande til live streaming. Det er dog ikke tilfældet. Nogle regioner har ikke en officiel tv-selskab til kampen. Så de henvender sig til alternativer, der findes i forskellige lande. Problemet er, disse kanaler er begrænset til deres eget område. Med andre ord, de kan ikke operere i udlandet.

Kanalerne, der udsender kampen, er vist nedenfor sammen med det land, de har ret til at udsende i. Tjek dem ud, og hvis du ikke bor i nogen af ​​disse regioner, hjælper jeg dig senere i artiklen.

 • 7Plus (Australien)
 • BeIN Sports (Mellemøsten)
 • BeIN Sports (Frankrig)
 • Tennis Channel (USA)
 • Sky Deutschland (Tyskland)
 • Hotstar (Indien)
 • ESPN (USA)
 • Sky Italia (Italien)
 • BBC iPlayer (UK, gratis)
 • Fox Sports (Australien)
 • SRF (Schweiz)

Wimbledon på BBC iPlayer

Jeg prøvede at se Wimbledon 2017 på BBC iPlayer for et stykke tid siden. Ved du hvad der skete? Jeg fik det frustrerende geo-fejlmeddelelse:

”BBC iPlayer fungerer kun i England. Beklager, det skyldes rettigheder. ”

Gratis Wimbledon Stream Geoblocked uden for England

Hvis du bruger en VPN, du kan arbejde omkring disse geo-begrænsninger og få adgang til ethvert begrænset websted i henhold til den server, du opretter forbindelse til. For eksempel, hvis du opretter forbindelse til en US server, kan du gøre det strømme som ESPN og Hulu. Det er fordi din den originale IP-adresse er samlet og dig har en amerikansk IP-adresse i stedet.

Stream Rafael Nadal vs Novak Djokovic Brug af VPN

Da jeg arbejdede med BBC iPlayer, vil jeg tage det som et eksempel for at vise dig, hvad du skal gøre for at gøre det se Nada vs Novak live som helste. Her er trinnene:

 1. Først har du brug for en ordentlig VPN til jobbet. BBC kan blokere VPN’er, så sørg for at vælge en troværdig. Hvis du ikke ved, hvad du skal vælge, foreslår jeg, hvad jeg bruger, ExpressVPN.
 2. Gå til din oprindelige App Store og download deres klient. Hvis du ikke kan finde det, besøg deres websted og få det der.
 3. Installer VPN-applikationen på din enhed og Log på med dine legitimationsoplysninger.
 4. Nu, oprette forbindelse til en server i England, hvis BBC iPlayer er dit valg. Du kan også bruge:
  • En amerikansk server til ESPN.
  • En australsk server til 7Plus.
  • En schweizisk server til SRF.
 5. Hit connect og vent til forbindelsen finder sted.
 6. Nu, start din kanal‘S websted eller dets dedikerede, hvis det er tilgængeligt.
 7. Se Nadal vs Djokovic overaltBBC iPlayer er ikke blokeret

Jeg foreslog allerede ExpressVPN da det stadig fungerer med BBC iPlayer. Der er dog andre top VPN’er til BBC iPlayer og de er præsenteret i nedenstående tabel.

Sådan streames Nadal vs Djokovic Online ved hjælp af Smart DNS

En anden måde at omgå geo-begrænsninger er at bruge Smart DNS-fuldmagter. Dette alternativ omdirigerer ikke hele din trafik bare del, der giver kanalen mulighed for at bestemme din placering. Når DNS-delen er ændret, kan du se det legendariske showdown uanset hvor du er.

Lad os se på, hvordan du kan se Novak vs Nadal med Smart DNS:

 1. Du har også brug for en troværdig udbyder i dette tilfælde. Prøve Unlocator de tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode.
 2. Brug derefter disse installationsvejledninger at opsætte Smart DNS på din platform. Guiderne er meget lette at følge. Bare vælg din enhed og følg de medfølgende trin.
 3. Når det er gjort, besøg BBC iPlayer.
 4. Stream Wimbledon-sammenstødet i 2018 mellem Nadal vs Djokovic overalt.

De fordele, du får her, er, at du ikke mister internethastigheden i processen som din data bliver ikke krypteret. Og da din IP-adresse forbliver intakt, forbliver dine lokale kanaler fuldt funktionsdygtige. Men vær forsigtig, smart DNS er ikke en sikker tilgang. Hvis du vil have sikkerhed, skal du bedre arbejde med en VPN. Hvis ikke, prøv Unlocator ud, 7 dage er gode til at finde ud af, om dette giver er godt eller ej.

Stream Wimbledon 2018 gratis live online – bundlinjen

Federers uventede udgang fra kvartfinalen var skuffende, men semifinalen imellem Djokovic og Nadal vil bestemt være værd at se på. Hvilken af ​​disse tennisgiganter tror du vil nå Wimbledon-finalen i 2018? Hvilken metode valgte du for at streame kampen, VPN eller Smart DNS? Del dine forudsigelser nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map