Sådan kan du se NBA på Apple TV Live – alt hvad du behøver at vide

Jeg er en basketballfan, der ejer en Apple TV. Først havde jeg nogle problemer med at finde en streamingtjeneste for at se den kommende NBA sæson. Det var ikke alt, da jeg fandt en, det viste sig at være kun tilgængelig i USA. Jeg blev øjeblikkeligt blokeret – moden. Bare rolig, det tog ikke lang tid, før jeg kom omkring det. guys, med en VPN, du kan omgå alle disse begrænsninger. Derfor vil jeg dele min oplevelse med dig, ivrige NBA-streamere. Se på denne guide, find ud af det hvilke tjenester tilbyder NBA live på Apple TV og hvordan man får dem uden for USA.

Sådan ser du NBA på Apple TV

Sådan ser du NBA på Apple TV

Kanaler, der streamer NBA på Apple TV

Hvis du planlægger at se på NBA-sæson på din Apple TV, så har du held. Du er måske ikke opmærksom på dette, men kvaliteten af ​​streamingtjenester på dit Apple TV gør kablet til skamme. Heldigvis er basketballfans godt tilgodeset med hensyn til overflod af kanaler, der streamer NBA-spil. Når det er sagt, her er nogle af dem:

NBA League Pass

Tja, vi taler om NBA nej? Så hvilken bedre måde at streame det på end sportens officielle streamingtjeneste?

NBA League Pass betragtes som den bedste mulighed for stream live og on-demand kampe på en overflod af enheder. Du kan bogstaveligt talt se ethvert spil i den igangværende sæson, fuldt ud, både med hjemmebane og ude-kommentarer.

Hvis du ikke er en ivrig NBA-fan og bare leder efter højdepunkter, der leveres også 30 minutter efter, at en kamp er forbi. Du kan drage fordel af deres kondenseret genovervågningsfunktion. Det er en fantastisk måde at se hele spil på ca. 12 minutter.

Du kan spørge, om det er værd at dine penge. Jeg vil sige, det er hvis du virkelig er en fan af sportsgrenen. Du har to typer abonnementer, League Pass og Premium League Pass. Hvis det ikke allerede er indlysende, tilbyder Premium-abonnementerne flere funktioner, herunder klassiske spil og kondenserede spilindstillinger.

League Pass kan købes for USD $ 32,99 / måned mens en Premium-plan går til USD $ 38,99 / måned.NBA Game Pass Priser

Hvis du ønsker at streame specifikke kampe, kan du altid abonnere på deres 1-dages plan. Det koster dig USD $ 6,99.1-dages abonnement

En ting mere, du skal overveje. Hvis en kabeludbyder har rettigheder til at udsende et spil, NBA Game Pass vil blive udsat for blackout. Heldigvis kan du det komme rundt på NBA-afbrydelser med lethed med brug af en VPN. Derefter kan du streame live kampe på Apple TV.

Slynge-tv

Med Slynge-tv, Du kan få de fleste (hvis ikke alle) af dine yndlingskanaler til en meget billig pris. Hvis du abonnerer på enten deres Orange plan eller Blå, du får adgang til lignende ESPN og NBC Sports. Disse kanaler er for det meste de største tv-spredere af NBA-spil i USA.

Men hvis du vil have det bedste fra begge verdener, kan du vælge Orange + blå plan mod et mindre månedligt gebyr og få adgang til alle deres kanaler kombineret. Som jeg nævnte, priserne er meget billige, tjek dem ud:

 • Orange: 25 $ / måned.
 • Blå: 25 $ / måned.
 • Orange + blå: 40 $ / måned.Slynge-tv-planer

En ting til, dette er meget vigtigt for NBA fans, hvis du betaler en ekstra 5 $, kan du gøre det adgang til NBA TV på hvilken enhed du bruger. Det er godt, synes du ikke. Få alle de spil, du ønsker, kun 5 ekstra om måneden.Sling TV Sports

Når du har fundet op og valgt et abonnement, kan du gøre det stream ethvert NBA-spil live på din Apple TV.

PlayStation Vue

Hvis du leder efter en anden robust applikation på Apple TV til at se dine NBA-kampe, skal du ikke søge mere, PlayStation Vue er hvad du vil have.

Sonys egen streamingplatform hæver din live tv-streamingoplevelse. Forsøger ikke at være partisk eller noget, men jeg fik et abonnement på PS Vue for et stykke tid siden. Du kan ikke forestille dig omfanget af indhold, du kan få. Jeg mener, du kan streame lokale nyheder, live sport og tv-kanaler baseret på dit abonnement.

Men hvis du abonnerer på deres Adgangsplan, du får ikke NBA TV. Du mangler Core eller de andre planer om at få adgang til NBA-spil på PS Vue.

Priserne er lidt dyre, men du får det, du betaler for i sidste ende. Her er et hurtigt kig:

 • Adgang: $ 44,99 / måned.
 • kerne: $ 44,99 / måned.
 • Elite: $ 59,99 / måned.
 • Ultra: $ 79,99 / måned.

PS Vue-planer

Hulu Live TV

Med denne service får du ikke kun adgang til Hulus streamingbibliotek, men du kan også se din favorit live sport, nyheder, underholdning og meget mere.

Hulu er en streaminggigant i USA. Det kan dog gøre det bedre, hvis du opgraderer dit abonnement til Hulu + Live TV. Alt hvad du skal gøre er at gå til din konto og ændre planen, og betaler $ 44.99 / måned.

På den måde får du adgang til NBA TV og en overflod af andre premium-kanaler alt sammen ét sted. Kig nedenfor og find ud af, hvad du vil låse op med et Hulu Live-abonnement.Hulu Live-kanaler

FUBO TV

Lad os afslutte vores liste med ingen anden end FuboTV. Denne service bringer dig alle de sportsgrene enhver fan behøver. Glemme MLB, NASCAR og lignende, vores hovedfokus her er NBA, og basketball er hvad du skal modtage.

Med en 54.99 $ som et månedligt gebyr får du adgang til dusinvis af kanaler inklusive Fox Sports, beIN Sports, NBC Sports og selvfølgelig NBA TV.

Du skal ikke bekymre dig om at bruge dine penge forgæves. Tjenesten er meget pålidelig og jeg personligt opfordrer til at gøre brug af det. Hvis du stadig er bekymret, er jeg glad for at fortælle dig, at Fubo tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode. Tag sin tjeneste ud til et prøvekørsel og afsag den endelige dom, før retssagen er afsluttet.

Tag nu en hurtig oversigt over, hvad denne streaming platform tilbyder med hensyn til kanaler direkte til dit Apple TV.

Sådan kan du se NBA på Apple TV ved hjælp af en VPN

Der er noget, du skal vide, før du kan synke tænderne i alle basketballspil. Alle tjenester ovenfor er kun tilgængelig i USA. Derfor skal du bruge a VPN for at omgå geo-begrænsningerne pålagt kanalerne og få adgang til deres indhold i udlandet.

Med en VPN kan du tilpasse servere baseret i forskellige lande, hvor den kanal, du prøver at få, er placeret. Det omdirigerer din forbindelse gennem den private tunnel, den opretter. Opretter forbindelse til den server giver dig en IP-adresse, der er gyldig i det område, hvor serveren er placeret. Som et resultat vil du være i stand til at hente alt det indhold, denne specifikke IP giver dig mulighed for. Nedenfor finder du de flere fordele, som en VPN har at tilbyde.

 • Ultimate Anonymity: Med et virtuelt privat netværk kommer du til krypter dine data, oplysninger og online aktiviteter fra nysgerrige øjne.
 • Oprethold forbindelseshastighed: VPN’er kan fremskynde din internetforbindelse og forhindre internetudbydere i at trottse den.
 • Omgå regionale blokke: Med VPN’er kommer du til omgå geo-begrænsninger pålagt indhold over hele verden.
 • Undgå Blackout-begrænsninger: Ved at bruge en VPN kan du gøre det forfalsk din sande placering. Dette vil hjælpe dig med at gøre det komme omkring de irriterende blackouts.

Trinene

Ude med fordelene og hvordan man får adgang til tjenesterne uden for USA. Må ikke bo, jeg viser dig, hvordan du fjerner blokeringen af ​​amerikanske kanaler i udlandet på følgende måde:

 1. At vælge en troværdig VPN er den første ting at gøre. Kontrollere ExpressVPN ud og tilmeld dig deres service.
 2. Med en ny konto klar, download deres VPN-klient og opsæt VPN lige på din router. Hvorfor spørger du måske? Fordi Apple TV er ikke VPN-kompatibel.
 3. Når det er installeret, Log ind med din VPN-konto og oprette forbindelse til en amerikansk server.
 4. Du har nu en amerikansk IP-adresse og surfe på nettet som en amerikansk bosiddende.
 5. Start din valgte kanal på din Apple TV efter at have oprettet forbindelse til internettet selvfølgelig.
 6. Nyd NBA Playoffs, klassiske kampe on-demand og All-Stars bor uanset hvor du er.

ExpressVPN tilbyder funktioner, der hæver din internetoplevelse. Vi taler om sikkerhed, privatliv, store hastigheder, og mere. For ikke at nævne, at det holder ingen logfiler over sine kunders aktiviteter. Efter min mening er et must-have for alle med et Apple TV, der leder efter sikkerhed, privatliv og omgå geo-begrænsninger. Hvis du vil vide mere, skal du sørge for at tjekke nedenstående tabel.

Se NBA på Apple TV

Vi forventer intet mindre af en underholdende og spændende NBA-sæson fyldt med drama. Nu hvor du kender tidsplanen og de mange måder du kan se NBA på, du kan se NBA-spil på Apple TV uden problemer. Sørg for at fortælle mig, hvilken service du sætter øjnene op for, og hvor god det viste sig at være i kommentarfeltet nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me