Sådan konfigureres og bruges Amazon Echo uden for USA

I øjeblikket har du sandsynligvis fået dig selv eller hørt om den store stemmeassistent Amazon Echo. Denne smarte højttaler med sin interaktive stemme Alexa kan administrere din kalender, indstille alarmer og endda afspille musik efter anmodning. Desværre fungerer Amazon Echo ikke uden for USA, og du kan ikke finde Alexa-appen i butikkerne, hvis du er i udlandet. Bliv ikke ked af det, da denne guide viser dig, hvordan du let indstiller Amazon Echo uden for USA.

Sådan konfigureres Amazon Echo uden for USA

Sådan konfigureres Amazon Echo uden for USA

Sådan får du Amazon Alexa-applikation uden for USA

Bare en hurtig påmindelse om, at hvert land har en bestemt version af app-butikker. Der er mange forskelle, og ikke alle applikationer kan downloades overalt, da nogle er begrænset til deres eget land. Hvis du f.eks. Forsøger at finde Alexa-applikationen, mens du er uden for USA, finder du ud af, at den ikke er tilgængelig i din region. Derfor, for at omgå problemet, er alt hvad du skal gøre at ændre din butiks region til USA, og jeg vil vise dig nøjagtigt, hvordan du gør det. Fortsæt med at rulle.

iOS-brugere

For at få adgang til Alexa på din iPhone eller iPad skal du skifte din Apple ID til den amerikanske region. Det er virkelig enkelt, I fyre. Følg blot trinnene herunder, så har du det godt:

 1. Gå til iTunes og log ud af din konto på din pc eller Mac.
 2. Kontroller nederst til højre på din skærm, finder du et flag. Vælg USA.
 3. Søg efter Alexa og tryk på Get.
 4. Derefter bliver du bedt om at oprette en ny konto med en “intet kort” mulighed for at vælge. Skab en.
 5. Når du vælger “intet kort”, skal du indsende en adresse, der er lokal til USA.
 6. Log nu på din iPhone eller iPad på iTunes.
 7. Log ind med din nye konto.
 8. Endelig har du et USA-baseret Apple ID, og ​​du kan downloade Amazon Alexa.

Android-brugere

Dette er lidt vanskeligere end med en iOS-enhed. Når du søger efter Alexa-appen i Google Store, får du denne meddelelse: “Denne vare er ikke tilgængelig i dit land”Google bestemmer dit opholdssted ved at se på din IP-adresse. Derfor er ændring af din IP-adresse hovedfokus her og kan kun udføres ved hjælp af et virtuelt privat netværk. Så uden yderligere problemstillinger, kan du her ændre din Google Butiks region:

 1. Tilmeld dig en VPN-udbyder, og installer applikationen på din enhed.
 2. Gå til serverlisten, og vælg en amerikansk server.
 3. Når forbindelsen er etableret, skal du gå til din enheds indstillinger.
 4. Klik på apps, og gå videre til Google Play Store.
 5. Klik på Ryd data og derefter Force Force.
 6. Gå ud og start Google Play igen.
 7. Nu har du en amerikansk Google Play, og du er i stand til at downloade Amazon Alexa.

Sådan konfigureres Amazon Echo med Alexa App

Nu vil vi fokusere på at konfigurere din Amazon Echo ved hjælp af Alexa-appen efter at have været i stand til at downloade den. Det er en meget nem proces, så du skal ikke bekymre dig om det. Bare følg dette trin for trin gennemgang, så får du en ny kunstig ven at chit-chat med:

 1. Tilslut Amazon Echo til en strømforsyning, og vent til den blå ring lyser op.
 2. Hvis enheden stadig er ny, skifter de blå lys til orange efter et par sekunder.
 3. Start din Alexa-app.
 4. Du har brug for en Amazon-konto. Hvis du ikke har en, skal du bare tilmelde dig, da du ikke kan bruge “Echo” uden en.
 5. I applikationen skal du trykke på fanen Enheder og derefter på + -symbolet øverst.
 6. Klik på Tilføj enhed, og vælg Amazon Echo.
 7. Vælg din Echo Model fra listen, og den skal vises i afsnittet Select Your Amazon Echo.
 8. Tryk på det og vælg sproget.
 9. Derefter bliver du spurgt, om du ser det orange lys.
 10. Hvis ja, minimer Alexa-appen og gå til Wi-Fi-indstillinger.
 11. Du vil se et Amazon-netværk. Klik på det.
 12. Gå tilbage til Alexa, og tryk på Fortsæt.
 13. Nu vil Alexa bede dig om at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Vælg din.
 14. Du har konfigureret Amazon Echo.

Brug en VPN til Amazon Echo

Alexa-applikationen er sjovt at bruge. Når du kender din vej rundt det, finder du ud af, at der er så meget, du kan gøre med det. For eksempel kan du tilføje et Pandora-plug-in til din Amazon Echo og lytte til din yndlingsmusik. Bare fortæl Alexa om at aktivere Pandora og spille en bestemt sang, og du har den. Det er dog ikke så enkelt.

Pandora er en musikstreamingtjeneste, der kun er tilgængelig i USA. Derfor, hvis du vil bruge et stort bibliotek med musik, bliver du nødt til at installere en VPN på din router. Amazon Echo skal være tilsluttet en Wi-Fi-tjeneste med en nuværende VPN-forbindelse for at betjene en geobegrænset kanal som Pandora. Det samme kriterium fungerer også med Spotify, hvis du nogensinde kommer til det.

En VPN hjælper også med at beskytte dit privatliv, mens du bruger Amazon Echo. Med en højteknologisk enhed som Amazon Echo frygter du sandsynligvis ethvert hackingforsøg. Cyberkriminelle kan bruge Alexa til at spionere på dig, hvis det ikke er godt beskyttet med et virtuelt privat netværk.

Når du taler om en velrenommeret VPN, der kan hjælpe dig med din Amazon Echo-oplevelse, kan jeg varmt anbefale brugen af ExpressVPN. Du kan helt sikkert stole på denne udbyder, da den leverer hurtige servere i USA og mere end 92 andre lande. For mere information om top VPN-tjenester, bedes du kontrollere følgende tabel.

Sådan konfigureres Amazon Echo uden for USA – Endelige tanker

Alt i alt foreslår jeg virkelig at have en Amazon Echo derhjemme. Det er virkelig sjovt og kan hjælpe dig meget under dine daglige rutiner. En hurtig påmindelse er dog, så forbløffende som Amazon Echo, du kan drage fordel af mere, hvis du har en VPN installeret på din router. Så det er det for tiden. Du ved nu, hvordan du betjener din Amazon Echo uden for De Forenede Stater. god fornøjelse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me