Sådan ændres IP-adresse til et andet land?

Hvordan skifter IP-placering til et andet land på Mac, Android, Windows PC, iOS eller en anden enhed? I mange tilfælde er visse websteder og apps muligvis ikke tilgængelige på din nuværende placering på grund af regionale begrænsninger. Netflix, Hulu, Amazon, BBC og Sky er kun et eksempel på streaming-kanaler, som du kun kan besøge i visse lande. For at omgå geografiske begrænsninger, skal du ændre din IP-adresse til et andet land som USA, UK, Canada, Australien eller Tyskland? I denne tutorial vil jeg vise dig, hvordan du forfalsker din online placering ved hjælp af VPN.


Sådan ændres IP-adresse til et andet land?

Sådan ændres IP-adresse til et andet land?

Sådan ændres IP-adresse til et andet land med VPN

En VPN eller et virtuelt privat netværk er en sikker tunnel, der krypterer al din internettrafik. Når du opretter forbindelse til en VPN-server, maskeres din rigtige IP-adresse. I stedet ser du ud til at være på internettet ved hjælp af IP-adressen på den VPN-server, du er tilsluttet. Med andre ord, hvis du vil ændre din IP-adresse til USA, skal du blot oprette forbindelse til en amerikansk VPN-server. Hele processen er temmelig ligetil. Den samme proces kan bruges til at ændre IP-adressen til Storbritannien, Canada, Australien, Tyskland, Frankrig eller ethvert andet land rundt om i verden.

 1. Vælg en bestemt VPN-udbyder og køb en af ​​deres abonnementer: Du finder ud af, at de fleste tjenester tilbyder op til 3 indstillinger, og den årlige indstilling er altid den billigste i det lange løb. Troværdige, som ExpressVPN, vil også tilbyde en pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er imponeret over deres service.
 2. Installer VPN-klient fra udbyderens websted: Du kan finde en række forskellige versioner til din enhed på din udbyders websted. Download og installer din respektive version.
 3. Start VPN-klienten, og log ind: For at gøre dette har du brug for de samme legitimationsoplysninger, som du brugte under tilmeldingsprocessen.  
 4. Vælg en serverplacering: En tommelfingerregel her ville være at vælge den serverplacering, der er tættest på dig, men du skal også sikre dig, at den er placeret på samme sted som hvor oprindelsen af ​​det indhold, du vil have adgang til.
  Vælg din foretrukne VPN-placering

  Vælg din foretrukne VPN-placering

 5. Start forbindelsen: Gør dette ved at trykke på den store knap, du ser. Når den er tilsluttet, læses den på din skærm sammen med den nye placering, som din IP-adresse vil pege på. VPN All Setup 

Bedste VPN til at ændre IP-adresse til et andet land

Generelt, jo flere VPN-placeringer, som din VPN-tjenesteudbyder har at tilbyde, jo flere lande kan du ændre din IP-adresse til. Pålidelige VPN-tjenester har VPN-servere spredt over hele kloden. Her er de bedste VPN-tjenester til at skifte IP-adresser til forskellige regioner, herunder USA, Storbritannien, Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Kina, Japan eller Spanien.

Lad os tage et mere dybtgående kig på hver enkelt af disse VPN’er i tabellen ovenfor. Jeg gennemgik disse VPN-udbydere og kom med følgende specifikationer. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, om du vil investere i VPN’s service eller ikke. Lad os gå.

ExpressVPN

ExpressVPN er en af ​​de mest bemærkelsesværdige VPN-udbydere, som du nogensinde finder på markedet. Denne respekterer, hvad privatliv handler om, især på disse tider internet. Det er baseret på De Britiske Jomfruøer og har mere end 2000 servere i over 90 lande. Du kan drage fordel af tusinder af IP-adresser, når de er til din rådighed, når du tilmelder dig.

En VPNs eneste formål er at give sikkerhed og anonymitet. Derfor tilbyder ExpressVPN 256 bit AES-kryptering såvel som OpenVPN, PPTP, SSTP og L2TP / IPSec. Du vil være i stand til at drage fordel af en VPN-forbindelse på 3 enheder pr. Konto, hvilket er fantastisk i betragtning af kvaliteten, denne VPN tilbyder.

På den anden side er deres anvendelse meget let at bruge. Dette er fantastisk, især hvis du er en nybegynder, der ikke ved, hvordan tjenesten fungerer. Apropos privatliv, hvis du bor i et meget begrænset område, kan du bruge ExpressVPNs stealth-servere. Ikke engang din regering eller internetudbyder kan spionere på, hvad du gør, når du adgang til internettet fra nu af. ExpressVPN opretholder strengt en loggaranti nul. Dine data er helt sikre med denne VPN-udbyder. For at finde ud af mere, kig på vores ExpressVPN-gennemgang.

NordVPN

NordVPN viste sig også værd at oprette listen i denne anmeldelse. Uden tvivl har denne Panama-baserede VPN-udbyder det største servernetværk af alle VPN’er, jeg stødte på gennem årene. Tjenesten tilbyder mere end 5000 servere i mere end 62 lande. Kan du fortælle, hvor mange streamingkanaler du kan fjerne blokering med et tryk på en knap?

Udbyderen udnytter også sit ekspansive netværk til at levere funktioner og tjenester, som kun den kan. Lad os tale Double VPN, som omdirigerer dine data via to servere i stedet for en. Det fordobler din kryptering. Kender du den effektive 256 bit AES-kryptering? Ja, forestil dig at have fordoblet din internettrafik.

Du finder servere, der er optimeret til at fungere bedst afhængigt af brugernes behov. Jeg taler om streaming, torrent, download af film eller endda bare surfe på Internettet.

SmartPlay er Nords egen Smart DNS Proxy, der bruges til at få adgang til geobegrænsede websteder med lethed. Giv dette for at se, hvad mere tjenesten har at tilbyde NordVPN anmeldelse en hurtig gander.

BulletVPN

“Bullet” i navnet på denne VPN lever bestemt op til titlen. BulletVPN er en af ​​de hurtigste VPN-udbydere, som du opererer i VPN-branchen. Uanset hvad du leder efter, uanset om det går forbi regionale begrænsninger eller blot surfer på internettet anonymt, er denne VPN i stand til at give dine online ønsker.

Desværre, når du ser på dens serverliste, vil du blive lidt skuffet, da netværket er noget lille. Det har ikke så mange serverplaceringer som de andre på denne liste, men det har placeret sine servere meget strategisk rundt om i verden for at imødekomme dine behov perfekt.

Desuden tilbyder BulletVPN en Smart DNS-service, på den måde kan du streame geografisk blokerede kanaler uden at skulle miste noget af din forbindelseshastighed i processen. Derudover får du fordel af andre funktioner, når du tilmelder dig BulletVPN, herunder en Kill Switch, ubegrænset båndbredde og selvfølgelig den strenge til log-politik. For mere information, kontroller dette BulletVPN anmeldelse.

SurfShark

Leder du efter en VPN, der faktisk pakker et stempel? Du fandt det. SurfShark er en ny post i verden af ​​VPN’er. Men lad ikke dette nye barn narre dig, det har nok tjenester til at konkurrere med giganterne i branchen. Med sine ultrahurtige servere og intuitive apps er denne service gradvist ved at indhente, bare give den lidt mere tid.

Du kan bruge Surfshark uden at frygte for dets logningspolitik, det er baseret på De Britiske Jomfruøer. Tjenesten tillader også ubegrænset samtidige forbindelser og båndbredde. For at være ærlig har jeg aldrig fundet nogen VPN-udbyder, der tilbyder mere end 10 forbindelser under en konto, og det er ikke engang på min liste. Dets servernetværk er ret anstændigt for en ny VPN. Du kan bruge flere end 800 servere i mere end 50 lande. For ikke at nævne, at SurfShark er en af ​​de få VPN’er, der kan give dig adgang til amerikanske Netflix. Du ved, at Netflix har muligheden for at blokere VPN’er i dag. Nå, ikke denne. Lær mere i dette SurfShark anmeldelse.

Alternative metoder til at ændre IP-adresse til andet land

Du kan også bruge smarte DNS-proxy-tjenester som Unlocator at omgå geografiske begrænsninger, der er pålagt visse websteder og apps. Når du bruger Smart DNS, forbliver din offentlige IP-adresse dog uberørt. Kun de webadresser, der udsætter din nuværende placering for det websted, du prøver at få adgang til, omdirigeres igen. Det betyder også, at du kun kan fjerne blokering af bestemte websteder ved hjælp af Smart DNS.

Unlocator understøtter ophævelse af mere end 220 streamingkanaler fra hele verden. Dette inkluderer Sky Go, BBC iPlayer, Hulu, BeIN Sports, HBO Go, ABC GO og mange andre. Du kan prøve deres service ved at tilmelde dig en gratis 7-dages prøveperiode.

Fordele ved at ændre din IP-adresse

Det er blevet spurgt før: “Hvorfor skal du ændre din IP-adresse?” Nå, svaret er ganske enkelt, skjul din identitet. Enhver offentlig IP-adresse kan spores tilbage til den faktiske placering af enheden, der holder den. Når du abonnerer på en internettjeneste, får du automatisk en IP-adresse, der er unik for din enhed. Din regering, internetudbyder og enhver, der kender deres vej rundt på internettet, kan finde ud af, hvor du bor. Se på dette, hvis du stadig ikke er overbevist. Jeg er i Tyskland nu, og når jeg bruger dette IP-verifikator, det viser alle detaljer om min forbindelse med hensyn til placering, enhed og browser. Tyskland Beliggenhed

Så lad mig fortælle dig om de fordele, du får, når du ændrer din IP og skjuler din identitet:

Omkørsel regionale begrænsninger: Når du opretter forbindelse til en server i et andet land ved hjælp af din VPN, kan du få adgang til alt, hvad der er begrænset til det område online. For eksempel vil en amerikansk IP-adresse give dig adgang til amerikanske Netflix, Hulu og mere. En britisk IP-adresse giver dig mulighed for at streame BBC iPlayer, ITV og Channel 5 osv. …

Gennemse anonymt: Når du bruger en anden IP-adresse, vil din oprindelige adresse blive samlet. Derfor surfer du på internettet anonymt og uden at blive sporet af din internetudbyder og din regering.

Sådan ændres IP-adresse til et andet land – endelige tanker

Det er en skam, at du ikke kan få adgang til ethvert websted, du ønsker, uanset din nuværende placering uden at bruge tjenester som ExpressVPN. Men det er den slags verden, vi i øjeblikket lever i. På grund af licensaftaler kan streamingkanaler kun udsende live og on-demand-indhold i visse lande. Heldigvis, ved at bruge ExpressVPN eller lignende produkter, behøver du ikke at bekymre dig om det længere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map