Sådan omgås begrænsning og firewalls til internetsikkerhed i skolen i 2020?

Bypass School Web Filter Begrænsninger og firewalls


Bypass School Web Filter Begrænsninger og firewalls

Omkørsel af webfiltrering på skole – Brug en proxy

Du kan bruge en proxy til at omgå webfiltreringsproxyer. Normalt opfanger en web-proxy i skolen al webtrafik og sender den gennem dens filtre for at beslutte, hvad der går igennem, og hvad der blokeres. For at omgå skolewebfiltreringssystemet kan du bruge en proxy, alt hvad du skal gøre er at indtaste proxy-URL og port “Brug en proxy, der ikke bruger standardporten på 80”.

Bypass skolefilterbegrænsninger og firewalls

Når en ikke-standardport bruges, har du en god chance for, at proxy-løsningen fungerer for at omgå firewallbegrænsningerne, som skoler pålægger steder som Facebook, Yahoo, Google Plus og Youtube. Se proxy-listen på dette sted for offentligt tilgængelige fuldmagter. Bemærk her, at for at dette skal fungere, skal du have rettigheder til at ændre proxy på browsere på den pågældende computer, og det vil ikke gøre alle tjenester, såsom streaming af webcam, arbejde.

Fjern blokering af skolens internetbegrænsninger – Brug VPN

VPN eller Virtuel privat tunnel gør hvad navnet antyder. Det opretter en virtuel tunnel gennem Internetsikkerhedsbegrænsninger, der pålægges af skolen. En VPN-tunnel er krypteret, og den fungerer for alle applikationssider og -tjenester på pc’en, da al trafik sendes gennem den virtuelle tunnel. Der er to måder at opsætte en VPN på, enten manuelt eller ved at bruge en app, der gør det meste af arbejdet for dig “Hvis VPN-udbyderen leverer en sådan app”. I begge tilfælde har du brug for et abonnement på en VPN-tjeneste.

Jeg bruger personligt den kaldte VPN-tjeneste ExpressVPN, de sport stor support og hastigheder og har servere næsten overalt i verden. Dette giver dig mulighed for at fjerne blokering af enhver begrænsning af firewall eller webfilter og bruge den samme service derhjemme til online spil, Netflix-regioner eller NHL GameCenter-afbrydelser. Her er hvad du skal gøre:

 1. Tilmeld dig en VPN-udbyder. Som jeg nævnte, ExpressVPN anbefales stærkt.
 2. Download og installer VPN-applikationen på din Android, iOS, PC eller Mac.
 3. Log ind med din VPN-konto og opret forbindelse til enhver server.
 4. Dette vil skjule din IP-adresse, og du vil surfe på internettet anonymt.
 5. Nyd gratis at bruge internet i skolen uden nogen begrænsninger.

Se et hurtigt kig på de øverste VPN’er for at omgå skolebegrænsninger, da jeg vil vise flere funktioner om dem næste.

Bedste VPN’er til at omgå skolewire

Der er mange VPN’er, der kan hjælpe dig med dine internetproblemer i skolen. Dog er nogle af os, eller skal jeg sige, at de fleste af os er fristede, når vi ser ordet “gratis” ved siden af ​​en tjeneste. I VPN-branchen er det den, du skal undgå, da det vil gøre dig mere skade end gavn. Prøv ikke at falde for deres fristende tilbud, de har ikke mange servere og lækker muligvis dine data, mens du prøver at få en knæk ved skolens politik. Du ender med at blive suspenderet, hvis du bliver fanget. For at omgå det skal du bedre investere i premium-tjenester. Nedenfor finder du alt hvad du har brug for at vide om top VPN’er til skoler. Nu sker det.

ExpressVPN

ExpressVPN kommer til dig direkte fra De Britiske Jomfruøer. Jeg er ikke partisk, men denne VPN er min mest anbefalede udbyder. Deres netværk inkluderer mere end 2000 servere i over 90 lande, hvilket betragtes som et enormt antal sammenlignet med andre. Hvis du støder på ulemper, vil du opdage, at deres kundeservice er fremragende, og de hjælper dig inden for få minutter via live chat.

Deres applikation er meget nem at bruge, du kan finde klienter på adskillige større operativsystemer som Android, iOS, PC, Mac og Fire Stick. For ikke at nævne, at du har op til 5 samtidige forbindelser under én konto. Del en VPN-forbindelse med dine familiemedlemmer, eller installer bare VPN på din router for at sprede et sikkert netværk til den, der besøger dit hus.

Denne service lover en no-log-garanti, når du besøger internettet. Dine data forbliver private for dig, da ExpressVPN værdsætter brugernes onlinebehov. Find ud af mere om det ved at gå gennem vores ExpressVPN-gennemgang.

NordVPN

NordVPN kommer også som en prioritet at bruge i skolen. Denne VPN dækker ikke så mange lande som ExpressVPN gør, men den tilbyder mere end 5000 servere, hvilket er et ganske stort antal. Du vil opdage, at NordVPN har mere eksklusive funktioner end nogen anden VPN på vores liste.

For eksempel skal du tjekke deres dobbelte VPN-databeskyttelse. I stedet for at omdirigere din trafik gennem en server, omdannes den igen via to. Det giver dig dobbeltkryptering og bedre beskyttelse.

Når vi taler om deres servere, skal du vide, at de har veletablerede dem, der hjælper brugere, selvom de er bosiddende i stærkt censurerede regioner. Hvis et land som Kina ikke kan begrænse NordVPNs adgang, hvad ville en skole kunne gøre? Et ord, intet.

Hvis du gerne vil leg Fortnite i skolen under udsparingen kan du fra nu af. For ikke at nævne at omgå regionale begrænsninger og give dig adgang til kanaler som Netflix, Hulu og så mange flere. Hvis du vil lære mere om denne service, skal du se på vores NordVPN anmeldelse.

BulletVPN

Det kan du måske bemærke BulletVPN har ikke et meget stort servernetværk, men det skyldes alt sammen, at det er nyt på markedet. Når du først tjekker dens funktioner, bliver du direkte forelsket i, hvad den har at tilbyde. Først skal du beskytte dig selv med kryptering af militær kvalitet og de nyeste VPN-protokoller. Når du taler om privatliv, skjuler denne VPN din IP-adresse, så du kan surfe på internettet anonymt. Dette er en enorm faktor, når du får adgang til blokeret indhold i skolen.

Hvis du er en streamer, skal du forberede din platform til ubegrænset serie med dens Smart DNS-service. Du får både VPN og Smart DNS, hvis du abonnerer på BulletVPNs tjenester. Hvis du har spørgsmål, kan du altid bede om deres supportteams hjælp når som helst. De er altid klar til at løse dine problemer på stedet. Find ud af mere om denne VPN i vores BulletVPN anmeldelse.

SurfShark

Surfshark er en anden ny VPN i byen, der har mere at byde på, end du nogensinde kan forstå. Når du går til deres websted, vil du bemærke, at de tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser under ét abonnement. Det alene kan fange alles opmærksomhed.

Selvom det er nyt, konkurrerer det med de bedste VPN-udbydere i verden med sine tjenester. Selv IPVanish kan ikke fjerne blokering af Netflix, og denne kan. Med over 800 servere overalt i verden blokerer du for meget mere end Netflix og Hulu, snak BBC iPlayer, Hotstar med mere. Du kan endda fjern blokering af Youtube i skolen med lethed, hvis du opererer med SurfShark.

Du kan altid prøve denne udbyder med deres 30-dages pengene-tilbage-garanti. Læs mere om Surfshark i denne SurfShark-gennemgang.

Websikkerhedssoftware brugt på skoler

Nedenfor finder du en liste over software, som skoler bruger til at blokere din adgang til flere onlineindhold:

 • iBoss
 • iPrism
 • Meraki
 • Lightspeed-webfilter
 • Linewize
 • Cyberoam
 • Net barnepige

Liste over websteder & Apps forbudt i skolen

Her er en liste over, hvad du muligvis ikke har adgang til på skolens campus:

 • Twitter
 • snapchat
 • Whatsapp
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Dailymotion

Omgå skole Firewall – Undersøg godt

Igen, glem ikke, at hovedårsagen til, at du er i skolen, er at få en god uddannelse. Derfor skal du behandle denne artikel som uddannelsesmateriale og besøge ExpressVPN-webstedet for at få flere oplysninger om proxies og VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me