Sådan omgås Cyberoam i 3 nemme trin

Hvis du arbejder i en institution, hvor din brug af Internettet overvåges nøje af netværksadministratoren, er chancerne store for, at de bruger Cyberoam for at sikre, at alle udnytter deres forbindelse godt. Softwaren er et produkt af Cyberoam Technologies, et softwarevirksomhed med base i Indien, der tilbyder netværkssikkerhedsløsninger til brugere, der er baseret i mere end 125 lande over hele verden. Softwaren har et bredt udvalg af tilbud såsom et antivirusværktøj, et indholdsfilter, et anti-spam-værktøj samt en båndbreddebegrænsningsmekanisme. Bortset fra alle disse, er der også en online firewall, der bruges til at sætte grænser for, hvad der kan eller ikke kan få adgang til på et bestemt tidspunkt, eller kun af personer med visse legitimationsoplysninger.


Sådan omgås Cyberoam i 3 nemme trin

Sådan omgås Cyberoam i 3 nemme trin

Er det faktisk muligt at undgå cyberoam?

Tjenesten vides at være ret restriktiv, især når konfigurationen udføres korrekt. Hvad de fleste måske ikke ved, er, at til trods for de strenge foranstaltninger, er der stadig nogle smuthuller, der findes, der giver brugerne mulighed for at arbejde omkring de mange begrænsninger. At arbejde omkring de mange begrænsninger kan faktisk være meget nyttigt, især når der er lidt information, du gerne vil have fra Internettet, men kilden er tilfældigvis et af de websteder, der er filtreret.

Sådan omgås Cyberoam

Her er nogle tip, som du kan bruge og anvende for at komme omkring Cyberoam-internetbegrænsninger:

  • Brug VPN: Den mest effektive måde at undgå Cyberoam er at bruge en VPN. Kort til virtuelt privat netværk, en VPN giver dig dybest set mulighed for at omgå alle mulige internetbegrænsninger og censur. Du kan endda bruge VPN til at surfe på internettet anonymt, dvs. ingen vil være i stand til at bestemme, hvilke websteder du besøger eller apps, du bruger.
  • Brug et websteds IP i stedet for dets URL: Du finder måske ud, at Cyberoam kun har blokeret et websteds URL, men ikke dens IP. 
  • Prøv en Tor-browser: Brug af Tor sikrer, at du forbliver helt anonym, når du surfer på Internettet. Dette skyldes, at en stor del af trafikken går gennem knudepunkter, der findes forskellige steder i verden.
  • Få adgang til en anden version af et websted: Hvis du er velsignet nok til at kende to sprog, og det sted, du leder efter, har en version skrevet på et sprog, du kan forstå, kan Google Translate også hjælpe dig med det.
  • Brug af cachelagrede sider: Dette er noget af en meget midlertidig løsning, fordi du kunne se, at det websted, du har adgang til som en cachelagret side, kan blive forældet meget hurtigt.

Sådan omgås Cyberoam ved hjælp af en VPN

En af de mest effektive ting, du kan gøre for at arbejde omkring Cyberoam, er at tilmelde dig en VPN-udbyder. De fleste af de begrænsninger, der anvendes af softwaren, er virkelig mulige på grund af de tunneler, som din trafik omdirigeres igennem. Med en VPN får du imidlertid din trafik til at gå gennem eksterne servere og tunneler, og dermed få den krypteret, også før Cyberoam implementerer sine egne blokke og målinger.

Tilmelding til et virtuelt privat netværk skal hjælpe dig med at få alle de privilegier, du plejede at nyde, da du brugte Internettet frit. Følg blot disse trin for at komme dig rundt på Cyberoam:

  1. Tilmeld dig en VPN-udbyder som ExpressVPN.
  2. Download og installer VPN-appen på din pc, Mac, Android, iPhone eller iPad. Alternativt kan du bruge ExpressVPNs Chrome-udvidelse i stedet.
  3. Start VPN-appen, og opret forbindelse til en VPN-server indefra.
  4. Endelig kan du surfe på nettet frit og anonymt.

Det er dybest set alt, hvad det kræver for at omgå Cyberoam ved hjælp af en VPN-app.

Bedste VPN’er til Cyberoam

Nu hvor vi har gennemgået nogle af de tip, du kan anvende til at omgå de fleste af Cyberoams begrænsninger, så lad os nu se på de mest troværdige VPN-tjenester til Cyberoam, der ville sikre en endnu bedre browsingoplevelse.

1. ExpressVPN

ExpressVPN skuffer bestemt ikke, når det kommer til kvaliteten og leveringen af ​​deres service. Udbyderen er tilfældigvis den mest tildelte i branchen, og dette er godt, især for brugere, der leder efter premium kvalitet. Udbyderen har omkring 2000 servere inden for sit omfang, og en anden betydelig del, der kaldes “stealth-servere”, som brugerne kan stole på for at oprette forbindelse til lande, hvor deres VPN-service ikke er så god.

ExpressVPN tilbyder en nem at bruge VPN-klient, der er kompatibel med en lang række enheder og platforme. Tjenesten giver mulighed for op til 3 samtidige forbindelser og understøtter også aktiviteter såsom torrenting, spil og store filoverførsler. ExpressVPN er baseret på De Britiske Jomfruøer, og dette er en region, der ikke er en del af overvågningsprogrammet “14 øjne”. Dette giver dem derfor mulighed for at tilbyde en pålidelig nul-logging-politik. ExpressVPN har også nul viden DNS, og dette sikrer brugerne, at deres DNS-trafik altid vil forblive sikker. For at finde ud af endnu flere funktioner, der gør det muligt at arbejde omkring Cyberoam, skal du kigge på vores dybde ExpressVPN-gennemgang.

2. BulletVPN

BulletVPN kommer som nummer to på vores liste som en udbyder, hvis hovedfokus er at sikre, at deres kryptering reducerer den mindste hastighed på din forbindelse. VPN’er har en tendens til at spise op i din hastighed på grund af det krypteringslag, som din trafik skal komme igennem, men med BulletVPN skal aktiviteter som streaming, torrenting eller download stadig udføres uden at du behøver at vente så længe.

Tjenesten inkluderer alle de vigtigste protokoller og giver sine kunder mulighed for at vælge mellem OpenVPN, PPTP, SSTP, IKEv2 og L2TP / IPSec baseret på deres præference. Tjenesten har også et Smart DNS-tilbud, hvor brugere er i stand til at vælge, hvor de vil synes at være fra. Tjenesten har tilstedeværelse i over 25 lande og vokser, og med hver konto har en bruger chancen for at oprette forbindelse til 3 andre enheder. BulletVPN-appen er meget let og let at navigere igennem, men hvis du støder på problemer, når du bruger den, er der et kundeserviceteam, du kan nå ud til via e-mail, sociale medier eller endda billetning. Se vores BulletVPN-gennemgang for at finde ud af mere om tjenesten.

3. NordVPN

Endelig har vi NordVPN; en fremtrædende udbyder baseret fra Panama, der har omkring 4000 servere inden for sit netværk. Dens ideelle holdning forhindrer indblanding fra datareguleringsmyndigheder, og dette giver dem mulighed for bedre at opretholde og implementere deres nul-logningspolitik. NordVPN er også meget kapabel med sin understøttelse af samtidige enheder, da den er i stand til at omgå Cyberoam til op til 6 tilsluttede enheder, alt under én konto.

Tjenesten har en hel del funktioner, der er designet til at sikre, at din trafik forbliver sikker hele vejen igennem, hvor en af ​​deres mest populære er den dobbelte VPN-kryptering. Dette krypteringsniveau betyder, at dine data passerer gennem to servere i stedet for en, hvilket øger sikkerhedsniveauet til et punkt, som ikke mange andre udbydere er i stand til at nå. Tjenesten tilbyder militær klasse 256 bit AES-kryptering samt support til Tor over VPN og dedikerede IP’er til mere seriøse brugere. NordVPN sikrer, at du er i stand til at gennemse uafbrudt gennem deres CyberSec-software, der er ansvarlig for at blokere for annoncer eller malware. For at se, hvad mere denne udbyder kan gøre for dig, skal du finde noget tid til at gennemgå vores NordVPN-gennemgang.

Bedste VPN til at omgå Cyberoam – Konklusion

Hvis din arbejdsgiver eller institution er den slags, der håndhæver hårde regler for, hvad du kan eller ikke kan få adgang til online, burde brug af en VPN ikke være en dårlig idé. Hvad du burde gøre, før du sætter dig ind i, hvilken leverandør der skal bruge, er at prøve enten deres gratis prøveperiode eller deres pengene tilbage-garantier. På denne måde ved du, hvad du kommer i vejen, før du skal skille dig af med nogen af ​​dine hårdt tjente penge.  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me