Sådan omgås Net Nanny

Den hastighed, hvormed teknologi bliver vedtaget af børn i en meget ung alder, er meget høj i disse dage. Oftere end ikke er det sandsynligt, at vi finder unge mennesker, der smiler tid på deres smarte mobile enheder. De kunne være travlt med at spille spil, gå gennem sociale medier, streame videoer eller blot med vilde surfe på Internettet. Internettet præsenterer en næsten ubegrænset videnbranche, hvor de kan få at vide om alt, hvad de vil gennem en simpel søgning.


Sådan omgås Net Nanny

Sådan omgås Net Nanny

Behovet for internetbegrænsninger

Denne lette adgang til indhold kommer også med sin egen del af problemer. Nogle dele af nettet er bedst tilbage til et mere modent publikum, da de indeholder indhold, der er upassende for børn. Som sådan er der et behov for at have en form for censur, så børn holder sig væk fra potentielt skadeligt indhold. Den mest populære form for forældrekontrol, som de fleste værger har været kendt for at anvende, er et filtreringsværktøj kendt som Net Nanny.

Hvad er Net Nanny?

Net Nanny har eksisteret i mere end 20 år, og det har været det foretrukne indholdsfiltreringsværktøj for så mange mennesker over hele verden. Appen tillader administratorer at kontrollere den type indhold, der kan vises på en enhed. Net Nanny er også blevet vedtaget af skoler og virksomheder som et værktøj, der hjælper med at forbedre produktiviteten. I disse tilfælde bruges softwaren til at blokere for websteder, der kan fungere som en distraktion af din aktivitet.

Dette inkluderer spillesider, væddemålssider, chatwebsteder eller endda pornografi. Det ene spørgsmål, som dette kan udgøre især på arbejdspladsen eller i skolen, er, at softwaren undertiden blokerer adgang til websteder, du muligvis har brug for til forskning eller studier. Det kan tage længere tid at kontakte din administrator, end du ønsker. Dette er ikke en mulighed, du gerne vil udforske, så du har det tilbage med at lede efter måder at omgå softwarens filtreringseffekter.

Sådan omgås Net Nanny – Brug af VPN

Den mest effektive måde at arbejde omkring Net Nanny på er ved hjælp af en VPN. VPN står for Virtual Private Network. Dette er en løsning, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til eksterne servere overalt i verden, der skjuler din IP-adresse og krypterer din forbindelse. Når du har oprettet en forbindelse, bruger din trafik ikke længere den konventionelle rute til at få adgang til internettet. Din trafik bliver krypteret, og dette skjuler de data, der overføres af din forbindelse. Dette betyder, at Net Nanny ikke vil være i stand til at læse din trafik, og derfor ikke vil være i stand til at filtrere noget indhold. Du er derefter fri til at få adgang til det indhold, du vil have. Følg disse trin for at omgå Net Nanny ved hjælp af en VPN:

  1. Tilmeld dig en VPN-udbyder som ExpressVPN.
  2. Download og installer VPN-appen på din pc, Mac, Android, iPhone eller iPad.
  3. Start VPN-appen, og opret forbindelse til en VPN-server indefra.
  4. Endelig kan du surfe på nettet frit og anonymt.

Din adgang til Internettet er ikke kun skjult for Net Nanny-softwaren. Du kan også forhindre, at din internetudbyder ved, hvad du laver online. Dette vil forhindre dem i at aflykke og finde, hvad det er, du bruger det meste af din tid på at gøre. På trods af det faktum, at brug af en VPN betyder, at din forbindelse er lidt nedsat, ved at vælge den rigtige udbyder kan du reducere denne modvirkning til det mindste minimum. 

Bedste VPN’er til at omgå Net Nanny

Det store antal VPN-tjenester, der er tilgængelige gennem en simpel søgning, kan gøre det nemt at vælge den rigtige udbyder. Dette er grunden til, at vi har fundet en liste over tjenester, som vi er sikre på, vil holde din trafik godt skjult og dine hastigheder høje. Her er vores liste over de bedste VPN’er, der omgår Net Nanny:

1. ExpressVPN

ExpressVPN holder ret godt som en af ​​de mest pålidelige VPN-tjenester, du kan henvende dig til for din online sikkerhed. Tjenesten har et stærkt 2000+ servernetværk, alt spredt i omkring 94 lande. Baseret på De Britiske Jomfruøer opretholder ExpressVPN en streng politik for nul logging og anvender 256 bit AES-kryptering for at holde brugerens browsing privat og sikker. Tjenesten giver mulighed for op til 3 samtidige forbindelser, alt sammen under en konto. Dette kan øges yderligere, hvis du vælger at downloade ExpressVPNs klient direkte til din router.

Som en prisvindende service er et af aspekterne ved denne udbyder, der får den til at skille sig ud, sin kundeservice. Dets veluddannede team kan kontaktes 24/7 gennem sociale medier, e-mails eller endda live messaging. Tjenesten har også specielle funktioner såsom split tunneling, der giver brugerne mulighed for at vælge, hvilken trafik der bliver krypteret. Der er også en automatisk internet-kill-switch, der starter, hver gang din VPN-forbindelse bliver kompromitteret. Tor over VPN fungerer også godt med tjenesten og giver dig mulighed for at forbedre din anonymitet. Disse sammen med en række andre tjenester vil hjælpe dig med at sikre, at du kommer til at arbejde omkring alle Net Nanny-filtre. Se vores ExpressVPN-gennemgang for at få mere indsigt.

2. IPVanish

IPVanish giver ingen antydninger til, hvad det vil hjælpe dig med, når du abonnerer. Du får din IPVanish, og det er takket være et udvalg af funktioner, som udbyderen har på lager. Til at begynde med tilbyder tjenesten op til 1500 servere, du kan oprette forbindelse til. Samlet har de mere end 40.000 forskellige IP’er. Disse er mere end nok til at forhindre overbelastning af netværket og for altid at sikre, at kunderne har en server at linke til. IPVanish lover ingen grænser for deres båndbredde samt ingen grænser for serverskift.

At abonnere på IPVanish betyder, at du kan oprette op til 10 enheder samtidigt, og det er godt, især for en lille virksomhed. Sikkerhed er også førsteklasses ved 256 bit AES-kryptering. IPVanish er også i fuld support til brugere, der vil torrent. De giver mulighed for ubegrænset P2P-filoverførsel såvel som anonym torrenting. Tjenesten er også fantastisk til dem, der vil streame indhold i HD takket være superhurtige hastigheder. Hvis du vælger ikke at downloade deres VPN-klient, kan du altid bruge deres SOCKS5 web-proxy. Dette er en online platform, som du kan bruge til at skjule din placering og komme igennem geo-restriktive blokke. For mere om, hvad IPVanish kan gøre for dig, se på vores IPVanish-gennemgang.

3. NordVPN

Vores liste ville være ufuldstændig, hvis vi ikke inkluderede NordVPN. Denne Panama-baserede udbyder beskæftiger også 256 bit AES-kryptering, men den har et antal funktioner, der tilføjer sikkerhedsniveauet endnu mere. Den første er dens dobbelte VPN-krypteringstjeneste. Det fungerer ved at dirigere brugertrafik gennem to servere i stedet for en, hvorved krypteringsniveauet fordobles. Takket være deres store netværk på 4000+ servere tillader NordVPN også brugere at vælge servere, de skal oprette forbindelse til. Dette gøres baseret på den slags arbejde, de laver online. Der er servere forbedret til ting som HD-streaming, torrenting, bulk-downloads eller spil.

NordVPN tilbyder også den slags software, der hjælper med at holde din browsing sikker. Der er Cybersec-software, der forhindrer malware og forstyrrende annoncer, såvel som SmartPlay til adgang til geobegrænsede websteder og kanaler. Med denne udbyder kan du have op til 6 samtidige forbindelser og 24/7 support fra kundeserviceteamet. Tjenesten tilbyder OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP som VPN-protokoller og tilbyder også dedikerede IP-tjenester til dem, der ønsker at abonnere. Hvis du vil finde ud af mere om NordVPN og hvad du kan forvente, kan du tage et kig på vores NordVPN-gennemgang.

Resume om, hvordan man omgå Net Nanny

Vores korte oversigt over de bedste VPN’er til at omgå Net Nanny er nu slut, efter at have set på de tre bedste VPN’er i branchen, som du kunne abonnere på. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at lade dem ligge i kommentarafsnittet nedenfor, og vi er glade for at svare.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me