Sådan omgås Qatar VoIP-blok?

Sådan fjernes blokering af VoIP-tjenester som Skype og WhatsApp i Qatar? For de fleste mennesker er sociale medier den eneste vigtigste mulighed, som giver dem mulighed for at dele deres specielle livserfaringer og store øjeblikke med deres venner og familie. Det er den ene ting, der giver den følelse af at være sammen og forblive forbundet, på trods af at det er miles fra hinanden. Da adgang til websteder som Facebook, Instagram og Twitter afhænger af en internetforbindelse, er det temmelig let for brugere at straks finde ud af det, når der er et problem med enten det websted, de forsøger at få adgang til, eller med deres internetudbyder.


Sådan omgås Qatar VoIP-blok?

I de fleste arabiske lande er der et meget højt niveau af internetcensur. Hver gang de ikke har adgang til det websted, de prøver at komme til, er det meget sandsynligt, at deres internetudbyder kan stå bag sådanne begrænsninger. De fleste arabiske regeringer gør en seriøs indsats for at regulere det indhold, som deres borgere er i stand til at få adgang til online, og Qatar er ingen undtagelse. De er især kendt for de blokke, de har sat på VOIP-apps som Skype og Whatsapp.

VoIP-apps Blokeres i Qatar

Forbudet udvides også til iPhone’s populære Facetime-funktion, og reguleringen i Qatar er sådan, at iPhones, der sælges derovre, allerede har appen afinstalleret. Qatars kommunikationsmyndighed vælger at være tavse om sagen, og som en institution, der direkte fører tilsyn med kommunikationstjenester i landet, er det uheldigt, at de vælger at sige intet om hele situationen.

Enhver, der er ved at besøge eller begynde at bo i Qatar, bliver nødt til at beslutte, om de skal forblive tilfredse med kun at kunne sende beskeder til deres kontakter, eller se efter en løsning, der giver dem mulighed for at kryptere deres internetforbindelse og arbejde omkring de blokke, der forhindrer brugere fra videoopkald til deres kontakter. Hvis du ikke er en, der er tilbageholdt med begrænsningerne, er der en sikker løsning, du kan vælge at implementere, så du kan vende tilbage til at bruge din VoIP-app, som du plejede at bruge.

Omgå Qatar VoIP-forbud med VPN

VPN’er er den eneste kendte løsning, der giver dig mulighed for at komme rundt på VoIP-forbuddet i Qatar, og samtidig sikre, at du forbliver anonym, når du er online. Abonnering på en VPN-udbyder betyder, at du vil være i stand til at oprette forbindelse til andre servere end dem, du har forbindelse, passerer igennem. Dermed kan du skjule din faktiske placering. Ved at oprette forbindelse til en anden server kan du også ændre din IP-adresse. Dette betyder, at du vil være i stand til at vises, uanset hvor du vil synes fra. Dette er en stor fordel, da det giver dig mulighed for at komme over enhver form for geobegrænsende blokke. Bortset fra at være i stand til at foretage VoIP-opkald, har du adgang til populære live streaming-kanaler, spillesider og alt andet sammen med garanteret sikkerhed.

Bedste VPN’er til Qatar

Nu hvor du ved, hvad du kan tjene på at bruge en VPN, skal vi se på de mest populære VPN-tjenesteudbydere, der udsendes i Qatar-brug dagligt.. 

1. ExpressVPN

Fra vores liste er ExpressVPN, en service, der er centreret omkring at levere den bedst mulige service, men til en premium-pris. For de fleste er dette måske den eneste ulempe, da der er meget mere lommevennlige tjenester derude, men de sammenligner bestemt ikke med ExpressVPN.

Grundlagt i 2009 og med base på De Britiske Jomfruøer, har udbyderen haft mere end nok tid til at lære, hvordan de bedst tilfredse deres kunder. Dette ses gennem deres ekstraordinære 24-timers kundeservice, militær klasse 256-bit AES-kryptering og enestående OpenVPN-protokol. Hvis du leder efter det bedste, skal du prøve prøve ExpressVPNs 30-dages pengene-tilbage-garanti og se selv, hvorfor dette er en top-tier-udbyder.

2. NordVPN

Funktion rig, sikker og kundeorienteret, NordVPN gør sit bedste for at give sine kunder nogle af de mest nyttige værktøjer, der fungerer godt til at optimere ydelsen af ​​deres VPN-service. En af deres mere populære funktioner er deres dobbelt VPN-tjeneste, der transmitterer brugerdata gennem to servere i stedet for en. NordVPN giver også mulighed for op til 6 samtidige forbindelser alt sammen under en konto og har fuld support til dem, der ønsker at torrent. Deres udbyder har over 3000 servere distribueret i mere end 94 lande. Dette er mere end nok for at sikre, at du kan få adgang til det websted, du ønsker, og komme igennem alle former for geobegrænsninger. 

3. IPVanish

Som en VPN-udbyder af øverste niveau, IPVanish trækker ikke slag, når det gælder om at give sine kunder det bedste inden for online sikkerhed. Dens strenge no-log-politik kombineret med en 256-bit AES-kryptering sikrer, at alle deres kunder forbliver beskyttet mod angreb fra hackere og spammere. Tjenesten understøtter de 3 store VPN-protokoller. Med godt over 1000 servere i 60 lande er der næppe et websted, du har svært ved at oprette forbindelse til. Udbyderen sørger også for at forhindre brugere i at opleve DNS-lækager, og leveres endda med en scramble-funktion, der giver dig mulighed for at bruge VPN i lande, der prøver at forhindre dig i at gøre det. Hvis alt dette lyder interessant, skal du prøve deres 7-dages pengene-tilbage-garantitilbud og se, om dette kunne være, hvad du foretrækker eller ej.

4. VyprVPN

Fjerde på vores liste er denne schweiziske-baserede udbyder, der er kendt for de teknologiske fremskridt, de bringer til VPN-markedet. VyprVPN har omkring 200.000 IP’er, som dens brugere kan vælge imellem. En automatisk kill-switch, der lukker din forbindelse, hvis din VPN-service bliver kompromitteret, er en anden fremragende funktion. VyprVPN har også apps, der tillader det at køre på Windows, Mac, Android, iOS, Linux-baserede enheder. Tjenesten tillader virkelig ikke så mange samtidige forbindelser, men hvis du kan gøre med tre, har du ikke noget at blive bekymret for. VyprVPN besidder også den unikke evne til at arbejde i områder, hvor VPN-brug ikke understøttes, såsom Kina, og det er på grund af dens Chameleon-protokol. Du kan se, hvordan det fungerer, når du tager deres 3-dages prøveperiode.

5. BulletVPN

BulletVPN kan ses som en nytilkomne til hele VPN-markedet, men det betyder ikke, at serviceniveauet, der forventes af dem, er noget at forhindre. Det er en af ​​de bedste tjenester, især hvis du leder efter en service, der giver dig mulighed for at streame fra top underholdningswebsteder som amerikanske Netflix.

Med et voksende servernetværk på 52 tillader udbyderen stadig op til 5 samtidige forbindelser og giver muligheder for op til 4 forskellige VPN-protokoller. Kryptering er også pålidelig, og tjenesten leveres også med en automatisk internet-kill-switch. Hvis du stadig er nysgerrig efter, hvad du kan forvente af BulletVPN, kan du gå videre og prøve deres 30 dages pengene-tilbage-garanti.

Konklusion om, hvordan man arbejder omkring Qatar VoIP-blokke

Vi er klar over, at der faktisk er så mange VPN-tjenester på markedet. Dette gør det nemt at vælge den bedste VPN-tjeneste, især hvis du er ny på alt dette. De fem tjenester, vi har foreslået ovenfor, er dog sikre på at give eksemplarisk service og optimal beskyttelse. Har du spørgsmål eller kommentarer, du gerne vil dele med os? Efterlad dem i afsnittet herunder, så svarer vi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me