Sådan rettes Hotstar VPN-opdaget fejl

Flere og flere streamingkanaler tog VPN-svartelistetilgangen som en måde at minimere krænkelser af ophavsretten på. Mange indiske expats har rapporteret VPN-fejl, når de forsøger at få adgang til Hotstar fra udlandet, og det er hvad vi er her for. Lær hvordan du kan løse den opdagede fejl i Hotstar VPN i guiden herunder.


Sådan rettes Hotstar VPN-opdaget fejl

Sådan rettes Hotstar VPN-opdaget fejl

Hvorfor får jeg Hotstar VPN-fejl??

Mange streamingplatforme blokerer adgangen til deres tjenester, og Hotstar er ingen undtagelse. Streaminggiganten har indført geobegrænsninger for at overholde indholdets producentkrav, reducere krænkelser af copyright og undgå piratkopiering af indhold. Af alle disse grunde bliver du mødt med følgende fejlmeddelelse “Indhold ikke tilgængeligt. Indholdet er i øjeblikket ikke tilgængeligt i din region.”

Alternativt får du muligvis præsenteret denne “Uh-oh, vi kan ikke afspille på grund af geografiske begrænsninger”.

Alle, der forsøger at få adgang til Hotstar fra udlandet, vil blive blokeret. Medmindre han / hun får os til at være en VPN-tjenesteudbyder. En VPN garanteres at omgå begrænsningerne, der er pålagt Hotstar, hvilket giver brugerne adgang til dets tjenester, uanset omstændighederne. Lidt vidste disse internationale brugere, at selv med en VPN kunne de støde på en anden fejlmeddelelse, der lyder: ”Du ser ud til at bruge en ikke-blokeret eller proxy. Sluk for disse tjenester, og prøv igen. Hvis du fortsat ser dette efter at have slukket proxy, skal du kontakte os på [emailbeskyttet]. ”

VPN fundet Hotstar-fejl

VPN fundet Hotstar-fejl

Hvordan ved Hotstar, at jeg bruger en VPN?

Tilsyneladende har Hotstar begyndt at sortliste VPN IP-adresser ligesom BBC iPlayer og Sky Go. Det betyder, at selv hvis du er tilsluttet en VPN, kan du stadig modtage de fejlmeddelelser, der er anført ovenfor. Dette betyder dog ikke, at din VPN ikke fungerer, det er.

Det ser ud til, at du opretter forbindelse til internettet, som om du er i Indien, men VPN fungerer bare ikke med Hotstar. Tilslutning til en anden VPN-server i Indien kan muligvis hjælpe med at løse problemet. Men hvis det ikke gør det, vil du måske begynde at lede efter en ny VPN-tjenesteudbyder. Lad os se på bedste VPN-tjenester det arbejde med Hotstar.

Bedste VPN til Hotstar

Der er mange VPN’er derude, der lover fremragende tjenester såvel som garanterede resultater, men meget få lever op til deres krav. For at fjerne blokering af større streamingtjenester som Hotstar, har du brug for en VPN-udbyder af høj kvalitet. Efter omhyggelige undersøgelser og test er vi kommet til den konklusion, at  ExpressVPN er den bedste VPN-tjeneste, du kan bruge til at slå regionale begrænsninger. Se nogle af denne udbyders vigtigste funktioner:

 • Fjernet blokering af oversøisk indhold
 • Tilbyder brugervenlig software til enheder, der kører på Android, Linux, Windows, Mac og iOS
 • Tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Tillader op til 3 samtidige VPN-forbindelser
 • Tilbyder 24/7 kundesupport

Hvis du stadig sidder på hegnet, om du skal abonnere på ExpressVPN, skal du kontrollere tabellen herunder.

Smart DNS-alternativ

En Smart DNS-proxy er en mulighed, som du ikke må overse, hvis en VPN ikke slår din fantasi. Ved at oprette forbindelse til en smart DNS kan du fjerne blokering af geobegrænsede websteder fra hele verden. Denne provider er kompatibel med næsten enhver streaming-enhed derude. Du kan streame Hotstar på iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV og Xbox. Her er nogle oplysninger om en smart DNS:

 • En smart DNS ændrer ikke din IP-adresse.
 • Denne provider krypterer ikke din Internet-trafik.
 • Du får ikke anonymitet med en smart DNS.
 • Hvis din internetudbyder bruger gennemsigtige fuldmagter eller DNS-kapring, så fungerer Smart DNS sandsynligvis ikke godt for dig.

Hvis du ønsker at prøve et smart DNS, anbefaler vi, at du tager Unlocator for et spin. Virksomheden tilbyder en gratis prøveperiode på 7 dage og understøtter fjernelse af store platforme.

Hvad er så specielt ved Hotstar?

Vi har allerede konstateret, at Hotstar er den mest populære streamingtjeneste i hele Indien. Faktisk er det næsten nødvendigt for indiske udstationerede, der bor i USA, Storbritannien, Canada eller overalt over hele kloden. Årsagerne til, at man ønsker at fjerne blokering af Hotstar og fjerne den frygtede fejl, er mange. Vi taler om en service, der har potentiale til at konkurrere mod Netflix, Hulu og BBC iPlayer.

Selvom Hotstars hovedfokus er Bollywood-film og indiske tv-shows, har den et bredt indhold at tilbyde sine seere, såsom Game of Thrones. Hvis du også er en sportsfan, der intet er i nærheden af ​​indiske grænser, finder du i Hotstar den service, der opfylder dine sportslige forventninger. Fodbold, Tennis, Cricket, Kabaddi, Hockey, Formel 1 er nogle af de begivenheder, du kan streame live online fra Hotstar.

Ekstra nyttige tip

Hvis du af en eller anden grund ikke får adgang til Hotstar, og tjenesten stadig ikke fungerer for dig, kan du prøve disse nemme at implementere løsninger:

 • Hvis du bruger en VPN, kan du prøve at oprette forbindelse til en anden VPN-server. Nogle gange blokeres flere VPN IP-adresser af Hotstar.
 • Hvis du prøver at se Hotstar på en pc eller Mac, skal du skifte den webbrowser, du bruger. Brug Chrome, FireFox, Edge eller Safari.
 • Kontakt din VPN’s supportteam og spørg, om de kan hjælpe dig med at omgå Hotstar-forbuddet.
 • Du vil muligvis overveje at tilmelde dig med en anden VPN-tjenesteudbyder, hvis alt andet mislykkes.

Fix Hotstar VPN Detected Error – Konklusion

Prøv de VPN’er, vi har anført i artiklen ovenfor, en prøve. Hvis de stadig ikke samarbejder med Hotstar, er du muligvis nødt til at grave videre og benytte dig af Plan B. Lad os vide det ved at give en kommentar nedenfor, hvor hjælpsom var denne guide til dig. Hvis du er opmærksom på enhver VPN, der ikke fungerer med Hotstar, bedes du give os et heads-up.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me