Sådan rettes let Unblock-US Netflix Proxy-fejl let

Netflix har ført en ‘krig’ mod smarte DNS-proxy-tjenester, og Blokering og USA er en af ​​de berørte. Fjern blokering af USA sammen med andre Smart DNS-proxy-tjenester har forsøgt at gøre det rette op den berygtede Netflix-proxyfejl, så brugerne kan gennemføre deres regelmæssige online aktiviteter. Smart DNS-udbyderen Unblock-Us har kigget efter måder at gøre det på omgå Netflix-proxyforbudet, dog har dets brugere stadig modtaget en fejlmeddelelse, når du prøver at få adgang til Netflix US.


Indtil Unblock-US finder en permanent rettelse, kan brugere omgå Netflix-proxyfejl besked igen takket være de løsninger, jeg har fundet. Jeg har testet mange metoder til at fjerne blokering af amerikansk Netflix uden for USA. ExpressVPN og Unlocator har vist sig at være de mest pålidelige løsninger til ændring af Netflix-regionen til USA.

Fjern blokering af amerikansk Netflix-proxyfejl - Sådan rettes du med VPN-alternativ

Fjern blokering af amerikansk Netflix-proxyfejl – Sådan rettes du med VPN-alternativ

Netflix Proxy-fejl 

VPN og Smart DNS-proxies har længe været de mest pålidelige metoder til omgåelse af regionale begrænsninger og fjerne blokering af kanaler, der typisk er blokeret i dit land. Mange geo-begrænsede streamingkanaler har forsøgt for at blokere både VPN og Smart DNS-tjenester med forskellige succesrater. I 2016 annoncerede Netflix, at det vil begrænse en VPN- eller Smart DNS-proxy-brug til at ændre Netflix-regioner med angivelse af:

“De, der bruger proxies og unblockers, vil kun kunne få adgang til tjenesten i det land, hvor de i øjeblikket er.”

Du vil kun være i stand til at få adgang til og streame din lokale Netflix-region. Hvis du prøver noget andet, vil du støde på følgende Netflix-proxyfejl besked:

”Det ser ud til, at du bruger en unblocker eller proxy. Sluk for nogen af ​​disse tjenester, og prøv igen. ”

Mange VPN / Smart DNS-tjenester lykkedes ikke omgåelse eller rettelse af fejlen for deres brugere på grund af Netflix ‘nye politik. Jeg kan bekræfte * eksistensen af ​​en metode, der kan Fjern blokering og stream amerikansk Netflix overalt uden for Amerika. Dette arbejder Netflix VPN er ExpressVPN.

* Fra 20. maj 2019.

Fjern blokering af amerikansk Netflix-proxyfejl – Rett med en VPN

Om Unblock-US eller andre Smart DNS-proxy-tjenester vil være i stand til at finde en permanent rettelse for proxyfejlen er endnu ikke identificeret. Netflix ser alvorligt på sin nedbrud på proxier. Blokering af VPN’er er en anden historie. VPN-udbydere fungerer forskelligt sammenlignet med Smart DNS-proxies. Med en Smart DNS er det sværere for Netflix at registrere, om du bruger en VPN eller ej.

 • Netflix ‘nye’ politik ‘mod smarte DNS-proxies og VPN-tjenester fik mig til at bruge ExpressVPN til fjern blokering og se amerikanske Netflix uden for USA.
 • Opretter forbindelse til en amerikansk VPN-server fjerner alle amerikanske kanaler samtidigt. Se amerikanske Netflix, HBO GO, Showtime Anytime, Hulu eller ABC Go med en VPN-konfiguration.
 • Derudover giver en VPN mulighed for det omgå geografiske blokke. En VPN optræder også fuld trafikkryptering, der beskytter dine online aktiviteter fra potentielle aflyttere.
 • VPN’er, i modsætning til Smart DNS-proxies, påvirkes ikke af DNS-kapring og gennemsigtige fuldmagter.

ExpressVPN tilbud en 30-dages tilbagebetalingstid hvor du kan få dine penge tilbage, hvis du ikke var tilfreds. I øjeblikket behøver du ikke gå den vej, da virksomhedens udbyder fortsætter med at vise sine amerikanske Netflix-blokeringsfunktioner.

Sådan får du amerikansk Netflix i udlandet med VPN

Nedenfor er de trin, du skal følge for at fjerne blokering af Netflix USA i udlandet.

 1. Abonner på en VPN-tjenesteudbyder som du kan downloade på enhver enhed.
 2. Når du har oprettet en VPN-konto, log ind for at aktivere appen.
 3. Søg efter en amerikansk VPN-server.
 4. Opret forbindelse til den amerikanske server.
 5. Du kan nu prøv at besøge Netflixs websted eller applikation.
 6. Hvis det lykkes, kan du streame amerikansk Netflix ‘indhold.

Bedste VPN

Hvis du vil have en god chance for at fjerne blokering af Netflix US, skal du tilmelde dig bedre ExpressVPN. Med denne VPN ved du, at du vil sikre, at amerikansk Netflix fjernes fra udlandet. Det, der er interessant ved ExpressVPN, er, at det tilbyder brugere smarte DNS-proxies, der er kompatible med et stort antal enheder PS3, PS4, Xbox, FireTV, Roku, Smart TV og routere. At have et sådant alternativ er vigtigt, fordi ingen af ​​disse enheder har VPN-klienter, hvilket betyder, at du ikke direkte kan installere en VPN på dem.

Fjern blokering af amerikansk Netflix-fejl Løsning – Smart DNS-proxy-løsning

Hvis du har det Problemer med Netflix-proxy-fejl med Unblock-Us, du kan bruge andre smarte DNS-tjenester.

Jeg har for nylig testet en masse af dem. I øjeblikket kan jeg det skift min Netflix-region til USA ved hjælp af Unlocator. Du kan tilmelde dig Unlocator gratis. Det prøveperiode er syv dage, hvilket giver dig mere end nok tid til at teste deres service.

 • En Smart DNS-proxy er kompatibel med de fleste streaming-enheder. Omgå proxyfejlen på iPhone, iPad, Android, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV, Chromecast, PC, Mac eller Roku.
 • Du behøver ikke at ændre netværksindstillingerne hver gang du ønsker at se en streamingkanal fra en anden region.
 • Ingen kryptering af internettrafik eller IP-adresseændringer er involveret, når du bruger Smart DNS.

Så giv Unlocator et forsøg, hvis du vil fortsætte fjernelse af amerikansk Netflix uden for USA. Denne tilmeldingsproces har ikke brug for et kreditkort.

Sådan rettes Netflix Proxy-fejl til fjernelse af blokering af USA – Brug VPN-alternativ

Fjern blokering af USA kan muligvis finde en fast løsning til Netflix Proxy-fejl. I mellemtiden kan du skifte til en VPN eller Smart DNS-proxy til ændre din Netflix-region og ændre det, så det matcher USA.

Hvilken løsning ser du dig selv, når du har læst dette? I tilfælde af at du har prøvet nogen af ​​dem, så del i kommentarafsnittet nedenfor, hvor nyttig metoden – som du brugte – var.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me