Sådan ser du 2020 Masters Snooker Live Stream

Det Dafabet Masters Championship finder sted mellem 12. januar, 2020 og 19. januar 2020 på Alexandra Palace i London. England. Lige siden John Spencer løftede trofæet ind 1975, turneringen har vundet en masse brummer over hele kloden. Hvilket bringer os til det faktum, at ikke alle kan se det online med tilladelse fra geo-restriktioner. Men det er ved at ændre sig i dag. Det er enkelt, det er let, og det er en guide til se 2020 Masters Snooker live hvor som helst.


Sådan ser du 2020 Masters Snooker Live Stream

Sådan ser du 2020 Masters Snooker Live Stream

2020 Masters Snooker – Global Broadcasters

Snooker er en meget populær sport rundt om i verden, hvilket gør det temmelig indlysende, hvorfor det har så mange tv-selskaber. Tilbage i 2016, verdensmesterskabet i snooker trak næsten 300 millioner seere globalt, med 210 millioner af dem i Kina alene.

Efter min mening ville seerskabet være så meget højere end dette, hvis kanalerne ikke var det geo-begrænset til deres lande kun. Du kan se, hver kanal på listen herunder dækker kun Snooker-transmission i dets respektive region.

Det skyldes copyright og distributionsaftaler. Derfor begrænser de seerskabet til et bestemt sted. Men hvordan kan streamingtjenester eller websteder bestemme din placering? Nem at bruge din offentlig IP-adresse.

Din IP-adresse afslører en masse information om dig, inklusive din enhedens fysiske opholdssted. Når tjenesten bestemmer din placering, vil den gøre det blok du næsten øjeblikkeligt. Men det er et problem, vi er her for at løse. Så for nu skal du tjekke, hvilke kanaler du kan streame 2020 Dafabet Masters tænd og overlad resten til mig.

 • BBC iPlayer (UK)
 • DAZN (USA, Canada og Brasilien)
 • Eurosport (Pan-Europe)
 • CCTV (Kina)
 • Sky Go NZ (New Zealand)

Dette er kanalerne efterfulgt af deres tilgængelighedsområde. Når du er færdig med denne vejledning, kan du gøre det få adgang til dem, uanset hvor du bor på kortet.

2020-mestre – Den aktuelle globale dækning

Selvom de findes i en håndfuld lande, får mange fans ikke chancen for at se det. Men med en Virtuel privat netværk, at omgå regionale begrænsninger bliver en nem opgave.

En VPN er et cybersecurity-værktøj der beskytter dine data og ændrer din virtuelle opholdssted det øjeblik, du rammer forbindelse. Det omdirigerer din trafik gennem a privat tunnel, giver dig kryptering af militær kvalitet og a ny IP-adresse i processen.

Naturligvis er denne IP-adresse gyldig i det land, hvor den server, du valgte, er placeret. Jeg vil give dig et eksempel på BBC iPlayer som kanalen er gratis.

Hvis du opretter forbindelse til en server i Storbritannien, du kan få en UK IP-adresse selvom du bor i USA, Australien, UAE, Kina, eller andre steder i udlandet.

Dette vil narre BBC til at tro, at du i øjeblikket er bosiddende i England. Således kan du se Snooker Masters 2020 live online. Du kan bruge den samme metode til at få adgang til enhver anden kanal på listen, men som jeg nævnte, BBC iPlayer er gratis.

Trinnene – Masters 2020 overalt

Brug for et mere omfattende look? Her er hvordan man indstiller det hele.

 1. Først skal du gøre det tilmeld dig hos en VPN-udbyder.
 2. Nu hvor du har en VPN-konto, er det tid til at installere VPN-appen på din PC, Mac, Android, iPhone, iPad.
 3. Start applikationen, log ind, og opret derefter forbindelse til en server, hvor transmission er tilgængelig:
  • US server til DAZN.
  • UK server til BBC iPlayer.
  • Server i New Zealand til Sky NZ osv.…
 4. Start kanalens websted eller applikation.
 5. Du kan stream Dafabet Masters i 2020 bo uanset hvor du er.

Husk, at ikke alle VPN’er fungerer som dem BBC iPlayer og DAZN. Disse tjenester anvender en slags VPN-blok, der afslutter din adgang. Men hvis du vil se 2020 Masters-turneringen live online, tilmeld dig det afprøvede ExpressVPN. Jeg har også inkluderet andre VPN-tjenester, du kan bruge til at omgå regionale begrænsninger nedenfor.

Se 2020 Dafabet Masters Live online med smarte DNS-proxy

Smart DNS Proxy også fjerner blokeringen af ​​geobegrænsede websteder synes godt om BBC iPlayer for snooker fans uden for England. Selvom denne metode fungerer på en anden måde for at gøre det omgå geografiske begrænsninger. Her er hvad du skal vide.

 • Smart DNS er kompatibel med enhver streamingenhed. Du kan se BBC iPlayer på iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV og Xbox
 • En smart DNS ændres ikke din IP-adresse (Du kan navigere mellem begrænsede kanaler og lokale kanaler samtidig).
 • En smart DNS krypterer ikke din internettrafik, hvilket betyder, at du vil streame i fuld hastighed.
 • Hvis din internetudbyder bruger gennemsigtige fuldmagter eller DNS-kapring, Smart DNS fungerer sandsynligvis ikke godt for dig.

Som det er tilfældet med VPN, understøtter ikke alle Smart DNS-proxy-tjenester fjernelse af BBC iPlayer i udlandet. Hvis du vil bruge Smart DNS til se 2020 Masters Snooker live online, tilmeld dig med Unlocator. Unlocator fungerer sammen med BBC og har en 7-dages gratis prøveperiode såvel.

2020 Masters Snooker – Inde i Dafabet

Jeg er personligt stadig rørt over, hvad der skete i det sidste mesterskab. O’Sullivan var en enorm favorit til at vinde Dafabet i 2019, men han endte som løber op. 

Jeg har aldrig set dette ske inden for sport før, men Ronny afskedigede sin medalje og gav det til et medlem af mængden. Det var en enestående gestus for, hvor ydmyg spilleren er.

Ronny tabte mod Judd Trump, hvilket gør Trump din forsvarsmester for 2020-mestre. Han indsættes direkte i den første runde. Men spørgsmålet er, vil han også vinde denne gang?

Præmiepengene er også ret anstændige, hvilket gør dem til i alt £ 725.000. Sådan distribueres det:

 • Vinder: £ 250.000
 • Runner-up: 100.000 £
 • Semifinal: £ 60.000
 • Kvartfinale: £ 30.000
 • Sidste 16: 15.000 £
 • Højeste pause: 15.000 £

Tidligere vindere

Mesterskabet ville ikke være, hvad det er, hvis ikke for de tidligere turneringer og vindere. Så lad mig give dig en hurtig tur ned i hukommelsesbanen og se nogle af dem, der løftede trofæet før 12. januar 2020 rammer vores kalender.

Sådan ser du 2020 Masters Snooker gratis live online?

Det er der ingen tvivl om Judd Trump vil lægge en enorm indsats for at beholde sin titel, da han går mod topspillere fra hele verden. Det vil helt sikkert ikke være let i nærværelse af snookerlegender.

For at opsummere det hele, hvis du bor i et land, hvor udsendelsen ikke er tilgængelig, skal du enten bruge VPN eller Smart DNS til stream 2020 Masters live online. Slå mig op i kommentarerne nedenfor, hvis du ønsker mere hjælp til opsætning af de to tjenester.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map