Sådan ser du ABC iView uden for Australien

ABC iView er et online websted, hvor du kan streame indhold af ABC iView’s valgte shows og live-kanaler. ABC iView er geoblocked uden for Australien. Hvis du bor i et land som f.eks Canada, USA, UK, Frankrig, Indien eller Sydafrika du vil ikke være i stand til at streame indholdet på dette websted. Selvom der er en måde, du kan omgå de geografiske begrænsninger sat af ABC iView, og det er ved at bruge enten en VPN eller a Smart DNS-proxy. ABC iView understøtter mange enheder inklusive din PC, Mac, iPhone, iPad, Android og Smart TV. Så hvis du har nogen af ​​disse enheder og vil streame indhold på ABC iView mens du er udenfor Australien, du kan nu.

Sådan ser du ABC iView uden for Australien - Fjern blokering via DNS eller VPN Proxy

Sådan ser du ABC iView uden for Australien – Fjern blokering via DNS eller VPN Proxy

Se ABC iView uden for Australien ved hjælp af en VPN

Den første måde at fjerner blokering af ABC iView hvis du bor i et andet land end Australien, du kan omgå de geografiske begrænsninger ved at bruge en ligetil VPN. Enkelt sagt: a Virtuel privat netværk ændrer din computers IP adresse til en, som serveren vil blive enige om at sende data til; i dette tilfælde det IP adresse skal være australsk. Der er mange andre fordele ved at bruge en VPN, de kan bruges til fjern blokering af indhold på andre websteder såsom Stan, BBC iPlayer og Showtime såvel.

 • I begyndelsen skal du tilmelde dig en kvalitet VPN der tager sig af alt hvad du har brug for det til.
 • Opsiden omkring VPN s er, at de giver din forbindelse ekstra sikkerhed og privatliv, når du gennemser eller streamer.
 • VPN s er monteret med specielle software og drivere; skal du installere disse på enheder at du streamer på. Husk VPN s support enheder som din PC, Mac, Android, iPhone og iPad.

En pålidelig VPN tilgængelig på markedet er ExpressVPN, den leveres med en 30-dages refusionsaftale, hvor du har en måned til at teste produktet og se, hvordan det er. ExpressVPN burde være i stand til omgå de geografiske begrænsninger af ABC iView uden et problem. Hvis du af en eller anden grund ikke er tiltrukket af ExpressVPN, der er mange andre VPN s tilgængelig på markedet, der burde være i stand til fjern blokering af ABC iView.

Sådan fjernes blokering af ABC iView uden for Australien via en Smart DNS-proxy

Den alternative metode til at bruge en VPN, bruger en Smart DNS-proxy. Denne metode kræver, at du er lidt praktisk med en computer og forstår din computers netværkskonfiguration. Så a Smart DNS-proxy funktioner ved at omdirigere trafikken, der kommer til din computer og sende den til en computer, der har en Australsk IP, ved at gøre dette vil serveren tro, at det er din computer og begynde at sende dit indhold. Det er lidt sværere at konfigurere, men hvis det gøres korrekt – vil du streame indhold på ABC iView med det samme.

 • Den gode ting ved Smart DNS-proxy er, at det ikke påvirker din internethastighed under streaming af indhold.
 • Du behøver heller ikke at ændre din virtuelle placering, hver gang du vil se indhold på en anden platform.
 • Nu er ulempen med at bruge en Smart DNS-proxy er det din ISP kan kapre og bruge gennemsigtige proxier til at oprette et problem for dig under streaming.

Unlocator er en Smart DNS-proxy det burde være i stand til omgå de geografiske begrænsninger. Det leveres også med en syv dages gratis prøveversion, hvor ugen har tid nok til at afprøve produktet og se, om det opfylder dine krav eller ej. Unlocator har installationsvejledninger og videoer om, hvordan du implementerer din Smart DNS-proxy.

Kompatibel enhed til ABC iView

ABC iView er aktiveret og stream-klar på følgende enhed:

 • PC og Mac
 • iPhone og iPad
 • Android og tabletter
 • PS3 / PS4
 • Xbox 360
 • Smart TV
 • Hent tv
 • Telstra TV

Sådan ser du ABC iView uden for Australien med VPN eller en Smart DNS-proxy

For at kunne besvare dette spørgsmål skal du tage alle fordele og ulemper ved hver service i betragtning. I slutningen af ​​dagen bliver du den, der bruger den; så se hvad der passer bedst til dig. Det VPN har en langsommere, men mere sikker forbindelse, mens Smart DNS-proxy har en hurtigere forbindelse, men kræver, at du konfigurerer dine netværksindstillinger. Bare husk, at begge metoder fungerer for dig, og at du kommer ud med en service, der vil fjern blokering af ABC iView i dit land.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me